souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Saat 1 yıl önce hediye geldi. Valla 2-3 defadan fazla takmadım. İri bir adam olduğum daha çok öküz gözü gibi saatleri tercih ediyorum. Birebir orjinal garantisi devam etmekte. Ayrıca yanında 2 adet yedek bakla verilecektir. Kılcal çizik bile yoktur. Foto da görüldüğü gibi orjinal kutusu garanti belgesi hepsi verilecektir. Fiyat dükkanlarda 375-400, Saat satışı yapan net sitelerinde 325-350 arası değişmektedir. Benim belirlediğim fiyat : 220 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hediye satılmaz bre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kullanmıyorum öyle duruyor kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 lan çocuklar.. ne zaman orada yokum. güzel bişiler satıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 http://www.saatturk.com/store/ProductDetails.aspx?productid=107088 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 200 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kath said: http://www.saatturk.com/store/ProductDetails.aspx?productid=107088 ve bir basligin daha sonuna geldik... reel anlamda 1 karton malbu$ a satarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 saat güzel 100tl veririm. başlangıç için 1 malbuştan sonra en ciddi teklif olarak kayıtlara alınsın lftn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 saatin altında made in china görmek isteyenler alsın linkten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ben bu siteden saat aldım 3 defa hepsi orijinal geldi, ayrıca bir tek onda değil http://www.ucuzu.com/kol-saati-c65/seiko/sndc45p-p50568151/ hemen hemen tüm sitelerde aynı fiyatlardan satılıyor, hepsi mi çin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Teknoloji mağazalarında çalışan satış danışmanları gibi şurda daha ucuz , burda da aynı fiyat diince 'onlar kaçak, onlar çakma, onlar garantisiz' diyenlerdensiniz demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tinu said: ben bu siteden saat aldım 3 defa hepsi orijinal geldi, ayrıca bir tek onda değil http://www.ucuzu.com/kol-saati-c65/seiko/sndc45p-p50568151/ hemen hemen tüm sitelerde aynı fiyatlardan satılıyor, hepsi mi çin :) Orjinal olmasına orjinaldir ama Japonya imalatı değildir genelde sitelerden alınan Seikolar. Patentlen Çin başta olmak üzere bikaç farklı yerde üretiliyor Seikolar ama makbulü Japonyada uretilenler haliyle, saatin kadranında ve arkasında Made in Japanı görmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 souldarkorn said: saatin altında made in china görmek isteyenler alsın linkten. Fazla üstüne düşmedim. Saolsun Tatar güzel yazmış. Benim saatin altında Made in Japan yazıyor. Made in China derken orjinal olmaz demek değildi düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 İlla siteden fiyatını görmek isteyenler şurdan http://www.konyalisaat.com.tr/urun/seiko-sndc45p/ bakabilir burası genelde Japan seri satıyor. Saat gayet gösterişli hoş ve fiyat uygun yani deri kayış sevmesem hallenirdim valla asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Selam, Hani konu saatte olsa aynı anda iki fabrikada üretim yapmazlar gibime geliyor. İlk başta Japon olup sonrasında üretim Çin'e de kaymış olabilir. Gerçi kalıplar falan merkezden gittiği sürece bence quartz bir saat için üretim yeri çok önemli değil. Mekanik falan olsa neyse derim de temelde pilli abi bu saat :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 175 TL güncel fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar