Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Crunchyroll costu bu sezon. 39 tane simulcast var su an, 21 tanesi yeni. 2 tane daha gelecegi garanti, arkasi da gelebilir. Toradora gibi, Xam'd gibi efsane seyleri de kataloga ekleyip duruyorlar.

Tamako Market'i kacirdiklari belli bir, Funimation hic bir sey duyurmadi bu sezon, daha cikartir CR diyorum bu aciklanmayan 2 seyden sonra da (sezonun ilk iki haftasi geliorlar bazen iki bolum birden gibi seylerle). Listedeki 45 serinin 27'sini gosteriyorlar ama simdiden.

Ilk kez bu kadar parasinin karsiligini verdi her ne kadar bu sezon sonuk olsa da biraz. Sonbahar'da Anime Network ve Funimation'a cok sey kacirmis, uye kaybetmislerdi. Ondan biraz agresif davrandilar sanirim. Funimation uyelerine yazik tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Borastus said:

love live = k-on

ben o havayı alamadım ya k-on dan daha farklı bir üslubu var, 2 bölüm daha izleyeyim de hele :P

tamako market

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/71/Tamako_Market_promotional_image_1.jpg

şundan o kadar ümtiliyim ki heyecandan kendim yiyorum süper sevimli iç ısıtanından bir şey olsun allam nolur olsun lan..
Sosyal ağlarda paylaş

içime çok fazla karamsarlık kaçıyor, öyle böyle değil ama kaçacak yer arıyorum al mesela yine önümde dosya burada da adam iki cam temizleme merdiveni arasında kalmış tam maluliyet var kasları çalışmıyor yatalak kendi yemeğini yiyemediği için bağırsaklara direk sondayla yemek veriyorlar fln ve bu adam ömrü boyunca böyle yaşayacak maaşı asgariden gözüktüğünden sgk dan da asgariden maaş bağlanacak bu adamın 3 çocuğu var amına koduğumun dosyaları biterse ben de huzura ereceğim

ha ben zaten aklı havada bir adamım moe tam benim kalemim izlerken endorfin salgılıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Love Live'de animayson cok kotuydu. CGI yapmaya calismislar, batirmislar. Arka planlar filan da cok kotu, renkler cok siradan. Kotu olmus yani. Ilk uc bolumu izlerim ama duzelmez ya da saglam karakterler cikarmazsa birakirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu sezon niye boyle kotu ya. Tamako Market'e bakmaya korkuyorum oda kotu cikacak diye.

En begendigim 3:30 dakikalik Yama no Susume yani. Rezil sezon. Tam CR iyi yapmis diyordum, tun animeler bok cikti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...