Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Crunchyroll costu bu sezon. 39 tane simulcast var su an, 21 tanesi yeni. 2 tane daha gelecegi garanti, arkasi da gelebilir. Toradora gibi, Xam'd gibi efsane seyleri de kataloga ekleyip duruyorlar. Tamako Market'i kacirdiklari belli bir, Funimation hic bir sey duyurmadi bu sezon, daha cikartir CR diyorum bu aciklanmayan 2 seyden sonra da (sezonun ilk iki haftasi geliorlar bazen iki bolum birden gibi seylerle). Listedeki 45 serinin 27'sini gosteriyorlar ama simdiden. Ilk kez bu kadar parasinin karsiligini verdi her ne kadar bu sezon sonuk olsa da biraz. Sonbahar'da Anime Network ve Funimation'a cok sey kacirmis, uye kaybetmislerdi. Ondan biraz agresif davrandilar sanirim. Funimation uyelerine yazik tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Borastus said: love live = k-on ben o havayı alamadım ya k-on dan daha farklı bir üslubu var, 2 bölüm daha izleyeyim de hele :P tamako market http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/71/Tamako_Market_promotional_image_1.jpg şundan o kadar ümtiliyim ki heyecandan kendim yiyorum süper sevimli iç ısıtanından bir şey olsun allam nolur olsun lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 içine ne kaçtı senin ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 işte siz de dışardan böyle görünüyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 içime çok fazla karamsarlık kaçıyor, öyle böyle değil ama kaçacak yer arıyorum al mesela yine önümde dosya burada da adam iki cam temizleme merdiveni arasında kalmış tam maluliyet var kasları çalışmıyor yatalak kendi yemeğini yiyemediği için bağırsaklara direk sondayla yemek veriyorlar fln ve bu adam ömrü boyunca böyle yaşayacak maaşı asgariden gözüktüğünden sgk dan da asgariden maaş bağlanacak bu adamın 3 çocuğu var amına koduğumun dosyaları biterse ben de huzura ereceğim ha ben zaten aklı havada bir adamım moe tam benim kalemim izlerken endorfin salgılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Love Live'de animayson cok kotuydu. CGI yapmaya calismislar, batirmislar. Arka planlar filan da cok kotu, renkler cok siradan. Kotu olmus yani. Ilk uc bolumu izlerim ama duzelmez ya da saglam karakterler cikarmazsa birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 senyuu izleyen var mı? beğenir miyim ben? o değilde daha izlemem gereken tonla anime var lan zamanım yok :/ sayısaldan fln para çıksa da part tiem a dönsem haftada 3 gün iş iki gün de anime izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 anime 5dk lık zaten, kısalar genelde kofti oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Bu sezon çıkanların bir kaçını izledim. İzlediklerimin alayı çöp. Bi minami-ke'yi sevdim. Sezon sanki çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bu kısa olanlar hep kısa mı gidecek? promotion fln değil mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yok kısa seriler bunlar böyle devam eder, aslında epey kısa anime yayınlanıyor böyle arada kaynar hep bu dönemde 4-5 tane var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 offf 5 dakikalık anime de çekilmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Dagcilik animesini cok hos kisa anime olarak bence, 3 dakikada sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Yama no Susume iste, bakin kesin, iki cikti simdi, daha da sirin. Uzun versiyonunu istiyorum ben bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 love live de çizimler haricinde neyi beğenmediğimi buldum, işin içinde müzik varsa ama enstruman yoksa bana gelmiyormuş, böyle spicegirls tarzı girlband olayı benim için bitmiş would not bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Bu sezon niye boyle kotu ya. Tamako Market'e bakmaya korkuyorum oda kotu cikacak diye. En begendigim 3:30 dakikalik Yama no Susume yani. Rezil sezon. Tam CR iyi yapmis diyordum, tun animeler bok cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Allah'tan magi, sakurasou, ixion, shin sekai yori filan devam ediyor. Oreshura izlenebilir gibi bir de harem olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bu dönem neden hiç kitamura eri yok ya sade minamide bir yancı olarak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 GERGE said: Allah'tan magi, sakurasou, ixion, shin sekai yori filan devam ediyor. Oreshura izlenebilir gibi bir de harem olarak. ixionu aslında 2 haftada bir izlemek lazım iki bölümden birinde berbat ediyorlar iyi bölümden tutturup 2 haftada bir devam edicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 TAMAKO MARKET GELMİŞ ÇOK HEYECANLIYIM LAN!! daha tiyatro çalışamsı da var akşam geç gideceğim eve iffff bekleyemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 seninde derdin bitmiyor mübarek :D bir eve gidememe krizi var her hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 sorma ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 TAMAKO MARKET nice ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ABİ ÇOK KÖTÜSÜN YA şimdi öğlen tatilimde düşük kalitede tamako market izleyerek geçireceğim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ÇOK TATLI LAN!! İŞTE BU, İŞTE BU, BU! mochiyummy ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar