Borastus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 şu mahjongluyu anlamak için mahjong bilmeye gerek var mı yoksa dizide öğetiyorlar mı? bkz: redingot sizden olmuyor muydu abi? http://3.bp.blogspot.com/_o3Pu7je179A/R1fGHf7U-YI/AAAAAAAAAtQ/1xm_4hnlmP4/s400/RED%C4%B0NGOT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 poker gibi işte hangi kartın kime yarayacagını bilmeden izlemek gibi oluyor. dizide ögretmiyor. okey gibi taşlarla oynanıyor sıra sana gelince çekiyorsun biterken başkasının taşı ile bitebiliyorsun, belli kurallar dışında başkasının taşını alamıyorsun, asıl farklılık elindeki taş diziminlerine göre puan alıyorsun 30-40 farklı pattern var herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ahah bir oyun oynadım kendimi gerçek bir lezbiyen gibi hissettim hatta miyanaga teru http://www.youtube.com/watch?v=lTD7QRxDG44 masanın güneye geçtiği ilk doğu bana geldi böyle 5 tur falan bonus round oynadım. her tur elim arttı falan 25k lık oyunda 60k+ ile birini eksiye düşürerek bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sakinin yayınlanmasına en çok bu online mahjong siteleri falan seviniyordur ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 6 gün kaldı daha fazla saki için http://www.youtube.com/watch?v=drZ1SWxNYb0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 of çıktı saki 13 http://i.imgur.com/Py0fQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 uzakdoğu okeyi iyiymiş.. bir de terminolojisinmi anlasam.. var mı böyle yenşi başlayanlara mahjong gibi bir şey? saki 13 e geldim bu arada eğlenceliymiş, bi onizukayı bir bunu ziliyorum şu günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 chii - solundakinin attığı taşla açık sıralı dizi yapmak pon - herhangi birinin attığı taştan sende 2 tane varsa 3lü olarak yere açmak kan - elindeki 4lü/elindeki 3lü+başkasının attığı/pon üstüne aynısından bir tane daha çekip 4lü yapmak ron - birinin attığı taşla bitmek. taşı atana gömüyorsun burda puanı tsumo - kendi çektiğin taşla bitmek. eğer doğuysan herkese fazla gömersin. eğer doğu değilsen doğuya fazla gerisine az gömersin. 2000/4000 dedikleri o. doğu 4000 kaybediyor, diğerleri 2000 tenpai - bitmeye tek taş kalması iishanten - tenpaiye 1 taş kalması no ten - tenpaiye giremeden oyunun bitmesi dora - okeyin okeyi. rüzgarlar için saat yönünde, ejderler için beyaz > yeşil > kırmızı > beyaz şeklinde bunun dışında el isimleri var. kokushi musou mesela her setten 1-9 ve her ejder+rüzgardan 1er tane ile bitmek. bi sürü var böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 oha iyiymiş okey gibi 4x13 set mi var bunda da? dur lan googlelayayım oyun güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sıralı setler sadece 3lü aynı setler 3lü ve 4lü olabiliyor ama hala 3lü sayılıyor teknik olarak http://www.gamedesign.jp/flash/mahjong/mahjong_e.html şu pek iyi olmasa da sıkılırsan öğrenmek için kullanılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Her Saki bölümünden sonra bi el mahjong dönüyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 verdiğim linkten biraz biraz öğrenin sonra atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bu dönemi adam gibi izleyeyim bari 2sinde başlıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Encouragement of Climb diye bir moe dagcilik animesi PV'si izledim simdi CR'de, usendim ama japonca adini aramaya. Cok tatli gorunuyor, dagcilik yapmis olmamin da etkisi olabilir tabii bunda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kaç gündür evde sali-habi'nin verdiği linkden mahjong oynuyorum.. abi anasını siktiğimin oyunun bitiremiyorum ya... ELİM BİTİK LAN!! OKEYİ VURAMIYORUM MASAYA! sinirim bozuldu yüz yüze anlatabilecek adam arıyorum şidmi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ahah tamam skype falan ver halledelim onu müsait olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Elini tamamlayabilmen için bitirirken en az 1 han değerinde yaku olması lazım (dora bonus olarak ekleniyor ama bu 1 han'dan sayılmıyor). 1 han ederi yoksa elini tamamlayamazsın. Hiçbir yaku olmayan el riichi'den gelen yaku +1 han ile bitebilir ama riichi için elinin kapalı olması laızm; pon,chi veya open kan yaptıysan riichi hakkını kaybedersin. Pon vs. ile elini açıyorsan mutlaka elini bir yakuya göre ayarlaman lazım chun triplet, hon itsu falan bir şekilde 1 han verecek bir yakuyu yapman lazım yoksa elin 1 han değerini tutmadığı için tamamlanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 furiten durumuna düşüyorsundur. eğer attıgın taşlardan biri o anki elini bitirecek durumdaysa bitemezsin o eli bozman gerekli attıgın derken önceden attıgın açık durumdaki taşlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 peki; http://i48.tinypic.com/2hichev.jpg http://i45.tinypic.com/3exj5.jpg şu iki elde bitememe nedenim tam oalrak ne? ron dedirtmedi program hata mesajı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 o zaman burada yerden çekip atma durumum olduğu için olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 beyler başka topic açın orada konuşun yeni sezon bşaladı var mı tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 sori http://forum.paticik.com/read.php?32,6670276 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ikisinde de sıfır han ın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Maoyuu Maou Yuusha ÇOK İYİ. Konusu güzel Kurgusu güzel Karakterler çok eğlenceli Çizimler çok kaliteli Dialoglar çok eğlenceli, ciddi muhabbet ortasına bile araya çok güzel komedi sıkıştırmışlar (bazı yerlerde ciddiyeti bozmaları kötü olmuş gerçi ama yine de izlerken çok eğlendim). İlk bölüm mükemmeldi Ayrıca en sonlara doğru başlayan müzik çok hoştu(ed diil, bgm), genel olarak böyleyse sırf müzikleri için bile izleyebilirim. Konu Demonlar ve insanlar arasında savaş sürmekteyken Kahramanımız demon king i yenip savaşı bitirmek için demonların kalesine gider ama orada savaş biterse iki taraf için de felaket olucağını öğrenir. Hem demonlar hem insanlar birlik içinde yaşayabilmek için savaşmaya muhtaçtır savaş biterse demonlar iç savaş çıkarır, insanların ekonomisi çöker savaştan çok daha fazla kişinin ölümüne sebep olur diye savaşı bir anda bitirmeleri iki tarafın da zararına olduğundan için demon lord kahramanımızla ortaklık yapmayı teklif eder ve bu işe bir çözüm bulmak için maceralara atılıcaklar falan işte... Yuusha da Yuuta zaten, dinlerken chuu2 deki dialoglar geldi bir de ona güldüm hep eheh. Sawashiro yu da duydum yine mutlu oldum, ilk bölümde çok az vardı ama o da önemli yan karakterlerden olucak gibi gözüküyor(party member mış işte, bol bol izleriz herhalde). Ayrıca öyle demon lorda can kurban, for greater good olmasına bile gerek yok bir saniye bile düşünmeden satarım davayı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar