_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 magi 2. sezon onaylanmış sonbahar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 aw yiss caramba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bakumatsu gijinden roman'i begendim. muzik, seslendirmeler, cizim super. hikaye goygoy, ama eglendiriyor. kliseleri komik islemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ixion dt bitti. güzeldi baya eğlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ixion nasıl bitti ya lol bi bakiyim. kotoura 4-5 bölümdür izlemiyodum sadece son bölümü izledim doldu gözlerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ixion dt ve roman ı da izlenecekler listesine ekleyecektim de unutmuşum, izlesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 roman 12 bolum zaten. 1 gunde bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Roman asiri asiri random ve oykusuz. Kotu bence hikaye. Cizimler cok iyi, o ayri. WTF dolu ama ne sacmalamislar lan havasinda bu wtf'ler, ne guzel havasindan cok uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bence random bolumler bayagi iyiydi de, ana hikayeye hizli bagliyor. o da boumlerin azligindan. 25 bolum falan olsa pek guzel olurmus sanirim. potansiyeli harcamislar biraz. meme var ama, bol bol fsdjkfjsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Magi bittüüüü ama tekrar geleceğini belli etti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ixion sonunda koptum :D jenerikten sonraki sahnede daha koptum sandnsanzxzxz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Oreshura'da, Ixion'da guzel bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Love Live güzel bitti, mutlaka devamının gelmesi lazım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 6 ya kadar iyiydi de o 6. bölümdeki yeni videolarındaki cgi neydi öyle sürekli yakın çekim bi de abowww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Dogruya geldin sonunda yane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 mis gibiydi love live kış sezonunun açık ara en çok satan animesi olmasını ve ismini veren olayın patlamasını düşünürsek S2 WHEN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Darklight1903 said: roman 12 bolum zaten. 1 gunde bitirirsin. roman nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bakumatsu gijinden roman. lupin serisini yapan yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar