Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

abi mümkün değil ya, konunun nereye gideceği çok belliydi bir de diğer karakterlerin hikayeye dahil olması derken mecbur hareme kaydı iş

ha "şu senaryo şöyle olsaydı" yı konuşup kendimiz bir alternatif yazabiliriz ama alan stüdyo olur mu bilemiyorum

zaten konu aynı karakterleri geçmişleri değiştirip değiştirip iteliyorlar biz de izliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Kotoura-san

Villain arcı çok tırt bağladılar, şöyle şeyleri beceremeyecekseniz hiç başlamayın ya, konuyu saptırmayın kendi halinde gayet güzeldi.

Boku wa Tomodachi

Son 2 bölümde Oblivious Harem King den asıl karaktere bağlamaları çok hoş olmuş. Böyle farkettirmeden oblivious to love trope undan ibaretmiş gibi geçen o kadar "nandatte?" var ki şu son 2 bölümü bayağı beğendim. Gerçi abartı ve bu da ayrı bi bayık trope ama yine de bayağı başarılıydı, şu son 2 bölüme kadar oblivious harem kingden ibaret bi karakter gibiydi bayağı toparladılar

Psycho Pass bitti, Zetsuen no Tempest haftaya bitecek. Bu sezon bitip diğer sezon başlamadan arada kalan sürede kaçırdığım bir şeyler varsa izliyim diyorum. Burada pek konuşmadığımız ama güzel olan neler var?

Amnesiaya başlamıştım ama bayıp droplamıştım, devam etsem mi mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

to love ru 3 sezon
kissxsis 2 sezon gittiyse bu havada karada 2 sezon görür 3 e yer açar, harem olarak bence gayet başarılı en azından beni, rahatsız etmedi ve her bölüm anırarak güldürecek bir sahne oldu eheh

ben alacağımı alıyorum diziden :P aslında;

ikinci sezonda Kaoru Asoi'nin çabalamalarını olaya dahil olmasını görsek felaket malzeme çıkarmaz mı? ama esas oğlan hiç bir şey anlamayacak böyle abuk subuk direklerden dönecek fln

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...