Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ixion, what is this crap!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Problem Children Are Coming from Another World, Aren`t They? haftaya bitiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 daha kaçıncı bölümde ki bitiyor? ara veriyor olmasınlar? hoş ben pek beğenmemiştim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 10. bölüm ile bitiyor. 9 çıktı işte. Magi dışında baktığım her anime bitiyor bu sezon Fairy Tail'ın da iptal edilmesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ha kısaydı bu, dur lan ilk 3 bölümü bitireyim bari öyle akrar vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Toplu izlenecek bir şey değil, eğlencelik tam olarak. Öyle derin öykü, karakter filan yok ama mizah, çizim ve aksiyon izletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 alkolle çitletirim ben bunu, belini kırarım, yüzünü cırmıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 karakterleri çok kötü olmasa ben izler bitirirdim mondajiyi op ötesi kırık mc yapıcaksan kaze no stigma gibi yapıcaksın. yoksa hiç çekilmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Oreshure siradan harem gibiydi bu hafta, nerede o ilk bolumler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 karılar birbirini yiyor işte önümüzdeki bölüm toparlayacaklar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ilk uc bolumde Chiwa'nin cektikleri klasikler arasina girdi ama. Tum sezon o kaliteyi korusalardi seri de klasik olurdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi mümkün değil ya, konunun nereye gideceği çok belliydi bir de diğer karakterlerin hikayeye dahil olması derken mecbur hareme kaydı iş ha "şu senaryo şöyle olsaydı" yı konuşup kendimiz bir alternatif yazabiliriz ama alan stüdyo olur mu bilemiyorum zaten konu aynı karakterleri geçmişleri değiştirip değiştirip iteliyorlar biz de izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 konuşmaya değmez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 kotoura-san ne olduı öyle ya yalnız suçlu şu saf görünümlü polis memuresi çıkacak gibi de bu kadar bariz belli etmezler diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 her ne kadar içeriği "traş" da olsa tamako market bitiyor diye üzülüyorum ya :/ ama sanki ikinci sezonu gelir gibi bu çizer ekibinin çalıştığı başka dizi var mı? en çok bunlrın kalemini sevdim diyebilirim büyük ihtimalle de bu yüzden izliyorum bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Kotoura-san Villain arcı çok tırt bağladılar, şöyle şeyleri beceremeyecekseniz hiç başlamayın ya, konuyu saptırmayın kendi halinde gayet güzeldi. Boku wa Tomodachi Son 2 bölümde Oblivious Harem King den asıl karaktere bağlamaları çok hoş olmuş. Böyle farkettirmeden oblivious to love trope undan ibaretmiş gibi geçen o kadar "nandatte?" var ki şu son 2 bölümü bayağı beğendim. Gerçi abartı ve bu da ayrı bi bayık trope ama yine de bayağı başarılıydı, şu son 2 bölüme kadar oblivious harem kingden ibaret bi karakter gibiydi bayağı toparladılar Psycho Pass bitti, Zetsuen no Tempest haftaya bitecek. Bu sezon bitip diğer sezon başlamadan arada kalan sürede kaçırdığım bir şeyler varsa izliyim diyorum. Burada pek konuşmadığımız ama güzel olan neler var? Amnesiaya başlamıştım ama bayıp droplamıştım, devam etsem mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bos ver onu. mondaiji-tachi ga isekai kara kuru sou desu yo fena degil ama eglencelik sadece. Oreshura'ya bak bakmadiysan, hareme bagliyor ama ilk 5-6 bolumu cok iyi, ilk 3 bolum direk efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Onları izliyorum zaten. Hatta gözümden kaçan veya unuttuğum birşeyler olmadıysa bu topikte adı geçenlerin hepsine bakmıştım. Böyle farkedilmeden geçip gidenleri, sleeper hitleri, hidden gemleri soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 robotics;notes hayatimda izledigim en arbitrary olay sonuc zincirine sahip seylerden biri olabilir sanirim tamamen bos bir gununuz varsa izleyin, konu butunlugune falan cok takiyorsaniz 5/10 maximum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 BabacumMostors said: her ne kadar içeriği "traş" da olsa tamako market bitiyor diye üzülüyorum ya :/ ama sanki ikinci sezonu gelir gibi abi şişman kuş fetişimisin yahu çok anlamsız ötesi konusuz abidik bi anime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 sanırsam beni çeken şey çizimler oluyor, hani çizerliğini kim veya kimler yapıyorlarsa diğer projelerini de takip edebilirim. ayrıca dizideki karaterlerin hayat dolu olması yeter ama kanna ayrı, en çok ona gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 boku wa tomodachi.. bitmeeeee :( ShadowFury'nin dediği gibi son birkaç bölümde iyi toparladılar "hasuktur bu ne lan?" diye başlayıp "abi ne iyiymiş" diye bitirdiğim dizi olarak aklımda kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 oreshura 11 Kaoru Asoi, kızsa bu neden erkek üniforması giyiyor? yok erkekse, iyiki hareme dahil olmaya çalışmasını görmedik de ikinci sezonda görürüz herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Erkek ama bunun ikinci sezonu olacagin sanmiyorum. Kalite cok dustu son bolumlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 to love ru 3 sezon kissxsis 2 sezon gittiyse bu havada karada 2 sezon görür 3 e yer açar, harem olarak bence gayet başarılı en azından beni, rahatsız etmedi ve her bölüm anırarak güldürecek bir sahne oldu eheh ben alacağımı alıyorum diziden :P aslında; ikinci sezonda Kaoru Asoi'nin çabalamalarını olaya dahil olmasını görsek felaket malzeme çıkarmaz mı? ama esas oğlan hiç bir şey anlamayacak böyle abuk subuk direklerden dönecek fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar