Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Kış

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
10. bölüm ile bitiyor. 9 çıktı işte. Magi dışında baktığım her anime bitiyor bu sezon Fairy Tail'ın da iptal edilmesiyle.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Toplu izlenecek bir şey değil, eğlencelik tam olarak. Öyle derin öykü, karakter filan yok ama mizah, çizim ve aksiyon izletiyor.
Mesaj tarihi:
karakterleri çok kötü olmasa ben izler bitirirdim mondajiyi

op ötesi kırık mc yapıcaksan kaze no stigma gibi yapıcaksın. yoksa hiç çekilmiyorlar
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ilk uc bolumde Chiwa'nin cektikleri klasikler arasina girdi ama. Tum sezon o kaliteyi korusalardi seri de klasik olurdi.
Mesaj tarihi:
abi mümkün değil ya, konunun nereye gideceği çok belliydi bir de diğer karakterlerin hikayeye dahil olması derken mecbur hareme kaydı iş

ha "şu senaryo şöyle olsaydı" yı konuşup kendimiz bir alternatif yazabiliriz ama alan stüdyo olur mu bilemiyorum

zaten konu aynı karakterleri geçmişleri değiştirip değiştirip iteliyorlar biz de izliyoruz
Mesaj tarihi:
her ne kadar içeriği "traş" da olsa tamako market bitiyor diye üzülüyorum ya :/ ama sanki ikinci sezonu gelir gibi

bu çizer ekibinin çalıştığı başka dizi var mı? en çok bunlrın kalemini sevdim diyebilirim büyük ihtimalle de bu yüzden izliyorum bu diziyi
Mesaj tarihi:

Kotoura-san

Villain arcı çok tırt bağladılar, şöyle şeyleri beceremeyecekseniz hiç başlamayın ya, konuyu saptırmayın kendi halinde gayet güzeldi.

Boku wa Tomodachi

Son 2 bölümde Oblivious Harem King den asıl karaktere bağlamaları çok hoş olmuş. Böyle farkettirmeden oblivious to love trope undan ibaretmiş gibi geçen o kadar "nandatte?" var ki şu son 2 bölümü bayağı beğendim. Gerçi abartı ve bu da ayrı bi bayık trope ama yine de bayağı başarılıydı, şu son 2 bölüme kadar oblivious harem kingden ibaret bi karakter gibiydi bayağı toparladılar

Psycho Pass bitti, Zetsuen no Tempest haftaya bitecek. Bu sezon bitip diğer sezon başlamadan arada kalan sürede kaçırdığım bir şeyler varsa izliyim diyorum. Burada pek konuşmadığımız ama güzel olan neler var?

Amnesiaya başlamıştım ama bayıp droplamıştım, devam etsem mi mesela?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bos ver onu. mondaiji-tachi ga isekai kara kuru sou desu yo fena degil ama eglencelik sadece. Oreshura'ya bak bakmadiysan, hareme bagliyor ama ilk 5-6 bolumu cok iyi, ilk 3 bolum direk efsane.
Mesaj tarihi:
Onları izliyorum zaten. Hatta gözümden kaçan veya unuttuğum birşeyler olmadıysa bu topikte adı geçenlerin hepsine bakmıştım. Böyle farkedilmeden geçip gidenleri, sleeper hitleri, hidden gemleri soruyorum.
Mesaj tarihi:
robotics;notes hayatimda izledigim en arbitrary olay sonuc zincirine sahip seylerden biri olabilir sanirim

tamamen bos bir gununuz varsa izleyin, konu butunlugune falan cok takiyorsaniz 5/10 maximum
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

her ne kadar içeriği "traş" da olsa tamako market bitiyor diye üzülüyorum ya :/ ama sanki ikinci sezonu gelir gibi

abi şişman kuş fetişimisin yahu çok anlamsız ötesi konusuz abidik bi anime :D
Mesaj tarihi:
sanırsam beni çeken şey çizimler oluyor, hani çizerliğini kim veya kimler yapıyorlarsa diğer projelerini de takip edebilirim.

ayrıca dizideki karaterlerin hayat dolu olması yeter

ama kanna ayrı, en çok ona gülüyorum
Mesaj tarihi:
to love ru 3 sezon
kissxsis 2 sezon gittiyse bu havada karada 2 sezon görür 3 e yer açar, harem olarak bence gayet başarılı en azından beni, rahatsız etmedi ve her bölüm anırarak güldürecek bir sahne oldu eheh

ben alacağımı alıyorum diziden :P aslında;

ikinci sezonda Kaoru Asoi'nin çabalamalarını olaya dahil olmasını görsek felaket malzeme çıkarmaz mı? ama esas oğlan hiç bir şey anlamayacak böyle abuk subuk direklerden dönecek fln

• Yeni Oluştur...