Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 spice and wolf izlemedim ben hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sorsan animeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Onu da izlememis olayim abi. Merak ettim ama simdi. HD'si gercek HD mi? Upscale ise Hulu'dan izleyecegim, yoksa cekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 _¢C¢_Horo Hatun_¢C¢_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bizi ötükenden asena yerine Horo çıkarmış olsaydı yahudilere currency control konusunda fark atmıştık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 başta baya ortaçağ economics 101 olarak başlıyor da sonra karakter odaklı romantik yolculuk hikayesine dönüyor deredere horo öldürüyor zaten başka sebep lazım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Tam benlikmis, ilk bolume baktim simdi. Hatta seytana uyup Ingilizce baktim, seslendirme cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ha bi de op + ost İNANILMAZ http://www.youtube.com/watch?v=_HyCUr95LEU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Kaede said: başta baya ortaçağ economics 101 olarak başlıyor da sonra karakter odaklı romantik yolculuk hikayesine dönüyor deredere horo öldürüyor zaten başka sebep lazım değil anaa :/ ben 6. bölümde mi ne kalmıştım orada bitiyor o zaman.. ulan en güzel yerinde kalmışım bir de internets gelsin indireyim arşivlerim ki bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 2. sezon cardiac arrest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Oreshura bu hafta da iyiydi cok. Haftaya tam hareme donuyor gibi ama. Komediyi kesmedikleri surece sorun yok yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Hayatimin ilk gifini yaptim: Cok iyiydi bu sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Oreshura konusunda GERGE'ye katılıyorum.. aslında eve gidince izleyeyim diyordum da adamın yorumunu görünce feci merak ettim izledim ahahah iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Gif yapma isi sardi beni: Chiwa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 saki s2e14 çıkmış saldırın mahjongcular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 mondaijitachi güzel ya sevdim ben. izlediklerimin arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 çok iyi lan :D maçtan önce 1 bölüm izleyeyim dedim dayanamayıp 4 bölüm izledim ilk yarıyı kaçırdım :D ama değdi zaten maçta tırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 http://e1302.hizliresim.com/16/3/jq76d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://cl.ly/image/3f0V433s3U1P/2013-02-04%2014_37_49.gif Uzuluyorum bunun haline. Az da degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Kaede said: sorsan animeci Daha yeni başladı abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kiss x sis ovası gelmiş... ALLALLALALLALLALLALLALLALLALLALLALLALLALLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 senyuu izleyen var mı? 5 bölüm olmuş da nasıl? konu kurgu karakterler fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Iki bolum izledim. Kisa bolumler zaten ama ne karakter var ne de kurgu. Bu sezon Yama no Susume'den baska izlenesi kisa anime yok ama o da turunun gordugum en iyi orneklerinden oldugu icin durumu kurtariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Senyuu bayağı iyi ya, kısacık bölümlerde bile beni bayağı güldürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Zetsuen no Tempest çok iyi ya. dereban zaten en iyi :3 17 Gerçi ilk sezon bittiğinden beri konusu 180 derece döndü ciddiyeti bozuldu artık romantik komedi oldu neredeyse ama hala güzel. Ayrıca sonunda bağlantıyı herkes öğrendiğine göre shit just got real diyip asıl ciddi konuya geri de dönebilirler. O zamana kadar cıvık halini izlemek te gayet güzel gerçi. Yoshino nun sevgilisi kim tartışmasında gülmekten yanaklarım ağrıdı, dereban sahnelerinde monitörü ısırasım geldi. Hala arada ciddiyet filan var zaten tamamen de bozdular sayılmaz zaten, gayet sürükleyici gidiyor. dereban çok iyi demişmiydim? :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar