Vodan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Kim ben mi? "Araç ağır. O yüzden yol tutuş(tamam bu doğru),(virgül) fren mesafesi iyi bir düzeyde" dersen buna lise fizik bilgisine sahip olmayan ilkokul da türkçe dersinin temelini anlamış biri bile bu cevabı verir. Kaldı ki her mühendislik öğrencisine 1. sınıfta 2 aşamalı ileri fizik dersi de verilir. [Bu mesaj Vodan tarafından 29 Ekim 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Cooper S'i olanlar hiç basmıo nedense. Çok mu yakıo nedir. Yani sağda solda hiç gördünüzmü hız yapan bir Cooper S ? Vardır 1-2 tane ama bana arkadan selektor yapan bir cooper olmadı nedense. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 30 Ekim 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 mini'ler kızlara yakışıyo böyle yolda görüyorum küçücük arabaya kazma gibi herif binmiş çok komik durur erkek adama...[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 iyi arabadir Mini, hem virajlarda yol tutusu hemde uzun yol'da[signature][hline]Boş kafa mezara
Apex Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 tekrarliyorum ; delikanli adam almaz,binmez. :)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Catscratch, 30 Ekim 2004 17:33 tarihinde demiş ki: Cooper S'i olanlar hiç basmıo nedense. Çok mu yakıo nedir. Yani sağda solda hiç gördünüzmü hız yapan bir Cooper S ? Vardır 1-2 tane ama bana arkadan selektor yapan bir cooper olmadı nedense. Yoo basanda var hatta geçenlerde istde aşırı hız yapıp kaza yapan ve hurda araçtan az hasarlı cıkan bi elemanda vardı sakaryaya giderken 160km hızla sol şeritten bi aracı geçiyordum arkamda kimse yoktu , tam geçicem dibimde bi çift yuvarlak halojen far bitti sellektör yapıyo dedim kesin porş bukadar çabuk anca o gelir geçti gitti woahh diye kaldıdım ortadan egzos cıkışlı mini cooper s siyah renk ehe adam 220 civarı basıyordu ve araç yola gayette güzel oturmuş sanki büyük araba gibi oturaklı görünüyordu giderken -------- Boccob valla son msjda kıvırmışsın resmen araba agır o yuzden fren mesafesi iyi demişsin ki zaten vodan da bunu belirtmiş vodanın dedikleri dogru..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Cooper iyi arabadır,hoşdur da ben yine de GOLF GTI ya da A3 sport tercih ederim beyler şaşmaz...
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bir de bu aralar Mini Cooper Works den bol bol sözediliyor. Siz 160 beygirlerden bahsederken Mini Cooper 210 beygire ulaştı. Şon senelerde hasta olduğum 2 arabadan biri. Diğeri de Volkswagen Beetle' dir. İkisi de said: DynamicK, 20 Ekim 2004 22:27 tarihinde demiş ki: arabanın bi ruhu var diğer arabalar fotokopi gibi duruyor mini cooperin bi ayrı yönü de bu zaten param olsa alırdım yani ne bilim şekil alet simdi o paraya sunu alırım diye bi ton yorumda cıkacak ama olay öle deil :) Dynamickin bu yorumuna uyan arabalar olduğundan benim de favorim.
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bmw alırım daha iyi.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Laistragon, 09 Kasım 2004 15:28 tarihinde demiş ki: Bmw alırım daha iyi. Dimi ama bmw rrulaz gerisi sx[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: BOccOB, 08 Kasım 2004 21:38 tarihinde demiş ki: valla orijinal bir arabam olsun, başkalarından marjinal bir adam olayım diye öyle bir arabaya 40 küsür milyar vermek bana hiç mantıklı gelmiyor... Şekil yapacam diye düdük gibi arabada gezmek bana mantıklı gelmiyor... hehe bayağı bi önyargı dökeltmişsin eyvallah. farklı olmayalım diye peugeot 307 alalım o zaman hepimiz :) şu an zaten BMW kullanıyorum, Coupe arabanın keyfinden vazgeçmek istemiyorum, çıtasız tek kapı olması, post-modern dizaynı, BMW teknolojisinden fayda görmesi ve "şehir" arabası olması tercihimi etkileyen sebepler, yoksa "farklı oliym, şekil takılayım" gibi bi endişem yok, zaten benim için benden şekil bi insan yok ;) Aklımı çelen seçenekler ise (lahana turşusu siz demeden ben haklısınız diyeyim) aynı paraya 98 5.28 ler veya 94 S sınıfı Mercedesler olması. Acep aldıktan sonra aklım kaybettiğim 50 beygir gücünde kalır mı?
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Aklın benzin parasında kalmicaksa =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
555 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 mini cooper bencede gayet kızlara göre dizayn edilmiş gibi duran babamın 18ime gelince bana almak istediği ama almayacağı araba. çok pahalı olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]le petite ezique
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bence o kadar parayi haketmeyen bir araba. Gereksiz..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia...
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 mini bmw nin zaten =) bmwnin tüm güvenlik vs. sistemlerine de sahip. İlk çıktığı zamanlar deli oluyodum bu arabaya ama şu an almam.[signature][hline]"Türk şoförü en asil duyguların insanıdır" M.Kemal Atatürk no paranoia@ montezaus ##Beneath The Ground ###Viva La Résistance!!
Öne çıkan mesajlar