Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ortamında nasıl yapılır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulgio said:

ARkadaşlar sizlerden çıkardığım son özet:

Bir şey yapmayıp bekle,ondan bir hareket gelirse yamato gun ı şarj eden battlecruiser gibi saldır...

Bunu yaparken de çok umutlu olma.

nası anladın bunu ya? yuh, beklersen 40 yıl boyunca aklında bi "acaba" ile yaşarsın.
Mesaj tarihi:
çok fazla iş tecrübesi olmayan biri olarak iş yerinde 3 kırmızı çizgim var

din
siyaset
aşk

bu üçüne bulaşmazsan gayet temiz bir hayat sürebiliyosun. ya da çok başarılı bir biçimde her şeyi kapılar ardında yürütebilmen lazım.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Ulgio said:

Bir şey yapmayıp bekle,ondan bir hareket gelirse yamato gun ı şarj eden battlecruiser gibi saldır...

nası anladın bunu ya? yuh, beklersen 40 yıl boyunca aklında bi "acaba" ile yaşarsın.

abi bu nasıl öneri.kızın ne niyetle yaklaştığı daha tam belli değilken, devamlı yüz yüze bakacağı kıza gidip saçmalayıp sonra ofiste hep o ezikliği mi yaşasın adam.

en mantıklısı bekleyip ne olacagını görmek.
Mesaj tarihi:
Red said:

aktiftablet said:

Ulgio said:

abi bu nasıl öneri.kızın ne niyetle yaklaştığı daha tam belli değilken, devamlı yüz yüze bakacağı kıza gidip saçmalayıp sonra ofiste hep o ezikliği mi yaşasın adam.

en mantıklısı bekleyip ne olacagını görmek.

abi niye eziklik yaşasın. kızın yanına gidip "benimle çıkar mısın" demiycek zaten ilkokullu gibi. akşam kahve ısmarliyim falan diycek alt taradı, zaten kız ok der de kahvede bi muhabbet dönerse belli olur işin rengi, yok kız 2 kere gelmiycem diyip bahane uydurursa ilgilenmiyodur, bizimki de 3. kez teklif etmez zaten. Eziklik yaşanıcak bi durum göremiyorum.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

bi de
"violetta hağnım. hahiş edirem böyük döşlerinizi 1.güne masamın üstünde görmek isteyirem" demem gerekiyor mesela.

abi :(

bunu nasıl söylersen söyle hiç seksi bişey çağrıştırmıyor işte
Mesaj tarihi:
goldbären said:

yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede.

abi AHAHAHAHAH

şu "sütü de açtım işiyorum köşede" muhabbetine ne zaman gülmeyi bırakacağımı bilemiyorum
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Theridone said:

Office fuck yapmadıysan yap. Herkes hayatında en az 1 defa yapmalı.

Kanvas almayi dusunuyordum tam...

Eppeğime mani oldum :(

Theridone said:

beyler fantazi dünyanızı anlıyorum ama, benim ofisim yok :(

atölyemde de kaba saba 2 kişi çalışıyor, orda yapılmaz :/
Mesaj tarihi:
Iliskini illa insanlarin gozu onunde yasamak zorunda degilsin. Once facebooktan muhabbete basla , sonra yanliz yakaladiginda bulusma teklif et, sonrasi gelir zaten. Ciddilesirse ileride bir gun uygun gordugunuzde aciklarsiniz, hem gizli iliski heyecaniniz olur, kacamak bakismalar opusmeler falan ne biliyim.
  • Yeni Oluştur...