forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 akşam mandalinası diye suyunu sıkarlar, %20 oranında da greyfurt suyu eklerler dostum elini çabuk tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ofise yeni gelmiş bir bayan. Arkadaş edinmeye çalışıyor ama yurdum erkeği "kız bağa bahti, kesin verecek" modunda olduğu için işte böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ulgio said: ARkadaşlar sizlerden çıkardığım son özet: Bir şey yapmayıp bekle,ondan bir hareket gelirse yamato gun ı şarj eden battlecruiser gibi saldır... Bunu yaparken de çok umutlu olma. nası anladın bunu ya? yuh, beklersen 40 yıl boyunca aklında bi "acaba" ile yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 çok fazla iş tecrübesi olmayan biri olarak iş yerinde 3 kırmızı çizgim var din siyaset aşk bu üçüne bulaşmazsan gayet temiz bir hayat sürebiliyosun. ya da çok başarılı bir biçimde her şeyi kapılar ardında yürütebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 aktiftablet said: Ulgio said: ARkadaşlar sizlerden çıkardığım son özet: Bir şey yapmayıp bekle,ondan bir hareket gelirse yamato gun ı şarj eden battlecruiser gibi saldır... Bunu yaparken de çok umutlu olma. nası anladın bunu ya? yuh, beklersen 40 yıl boyunca aklında bi "acaba" ile yaşarsın. abi bu nasıl öneri.kızın ne niyetle yaklaştığı daha tam belli değilken, devamlı yüz yüze bakacağı kıza gidip saçmalayıp sonra ofiste hep o ezikliği mi yaşasın adam. en mantıklısı bekleyip ne olacagını görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0fs9mL5Da3Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Red said: aktiftablet said: Ulgio said: ARkadaşlar sizlerden çıkardığım son özet: Bir şey yapmayıp bekle,ondan bir hareket gelirse yamato gun ı şarj eden battlecruiser gibi saldır... Bunu yaparken de çok umutlu olma. nası anladın bunu ya? yuh, beklersen 40 yıl boyunca aklında bi "acaba" ile yaşarsın. abi bu nasıl öneri.kızın ne niyetle yaklaştığı daha tam belli değilken, devamlı yüz yüze bakacağı kıza gidip saçmalayıp sonra ofiste hep o ezikliği mi yaşasın adam. en mantıklısı bekleyip ne olacagını görmek. abi niye eziklik yaşasın. kızın yanına gidip "benimle çıkar mısın" demiycek zaten ilkokullu gibi. akşam kahve ısmarliyim falan diycek alt taradı, zaten kız ok der de kahvede bi muhabbet dönerse belli olur işin rengi, yok kız 2 kere gelmiycem diyip bahane uydurursa ilgilenmiyodur, bizimki de 3. kez teklif etmez zaten. Eziklik yaşanıcak bi durum göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dasaaa said: bi de "violetta hağnım. hahiş edirem böyük döşlerinizi 1.güne masamın üstünde görmek isteyirem" demem gerekiyor mesela. abi :( bunu nasıl söylersen söyle hiç seksi bişey çağrıştırmıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ne yazık ki... "men böyük döşleri seviyrem" inan soğudum cümleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Theridone said: Office fuck yapmadıysan yap. Herkes hayatında en az 1 defa yapmalı. Kanvas almayi dusunuyordum tam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 goldbären said: yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. abi AHAHAHAHAH şu "sütü de açtım işiyorum köşede" muhabbetine ne zaman gülmeyi bırakacağımı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 iş ortamında yapmanın yollarını yazacaktım konu başkaymış ben gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Masquerade said: Theridone said: Office fuck yapmadıysan yap. Herkes hayatında en az 1 defa yapmalı. Kanvas almayi dusunuyordum tam... Eppeğime mani oldum :( Theridone said: beyler fantazi dünyanızı anlıyorum ama, benim ofisim yok :( atölyemde de kaba saba 2 kişi çalışıyor, orda yapılmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ofiste sexe duyduğum an atölye kapısındaki damsız girilmez :] post itini gördüğüm andır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 piramit yapmayın la mandalina gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Iliskini illa insanlarin gozu onunde yasamak zorunda degilsin. Once facebooktan muhabbete basla , sonra yanliz yakaladiginda bulusma teklif et, sonrasi gelir zaten. Ciddilesirse ileride bir gun uygun gordugunuzde aciklarsiniz, hem gizli iliski heyecaniniz olur, kacamak bakismalar opusmeler falan ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sonra calistigin biriyle birlikte olmanin dunyanin en buyuk hatasi oldugunu anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 senko said: sonra calistigin biriyle birlikte olmanin dunyanin en buyuk hatasi oldugunu anla. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hatta buna üniversitede aynı sınıftan kızlayı da ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bir kar yagar incee ince bir operasyon var buu gece Ulgio'nun hali nice vur vur komandoo komando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 senko said: sonra calistigin biriyle birlikte olmanin dunyanin en buyuk hatasi oldugunu anla.yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 gorurum o 'yoo' yu ilerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 adam tecrubeli gibi konusuyo beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ilersi olduğunu nerden çıkardın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar