goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sorry dude but Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Akito said: Theridone said: Office fuck yapmadıysan yap. Herkes hayatında en az 1 defa yapmalı. kanvas tablolarımızın üzerinde yapma bari lan. ahahaha şimdi alan bütün herkes işte bunun üzerinde sevişildi diye farklı bakacak aldığı tabloya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 AHAAHAHAHHA ABI NE KADAR GÜZEL YAZMIŞ TOPICI AÇAN ADAM mandalina verdi. aldım yedim. sonra koltuğa oturdum. 5 dakika kadar oturduktan sonra kalktım. biraz yürüdüm. tekrar mandalina aldım. genel sekreteri öptüm. beni itti. ama sonra tekrar dudağıma yapıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 beyler fantazi dünyanızı anlıyorum ama, benim ofisim yok :( atölyemde de kaba saba 2 kişi çalışıyor, orda yapılmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Klasik pati işte gene geyiğe sardınız :D yüklendikçe yükleniyonuz bana :) Bıraktım zaten sizin yüzünüzden yaklaşamıcam, hep aklıma olumsuz ve kötü yorumlarınız gelicek. Ulan kadınlar kulübüne üye olucam resmen bu yüzden.En azından oradakiler böyle testis geçmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Theridone said: beyler fantazi dünyanızı anlıyorum ama, benim ofisim yok :( atölyemde de kaba saba 2 kişi çalışıyor, orda yapılmaz :/ terli terli 2erkek arasında fantağzi kuracaksın abi sen de. kısfmet artık. senin kısmetinde postu deldirmek çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ARkadaşlar sizlerden çıkardığım son özet: Bir şey yapmayıp bekle,ondan bir hareket gelirse yamato gun ı şarj eden battlecruiser gibi saldır... Bunu yaparken de çok umutlu olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 o da olmadı temizlikçi lütfiye teyze ile tuvalette seks + puan getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dasaaa said: terli terli 2erkek arasında fantağzi kuracaksın abi sen de. kısfmet artık. senin kısmetinde postu deldirmek çıktı artık senden korkuyorum ismail abi :( lan bu arada ofisinde duşu olan insan var, ofisler çoğacaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bu işlerin tavsiyesi olmaz nasıl istiyosan öyle yap senden iyi kimse bilemez durum tam olarak ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 benim ilk girdiğim yerde ofiste duş vardı ve sektreterimin adı violetta idi. ya da onun gibi bi striptizci ismiydi =( ismail abiden hep korkmalıyız evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 moriarty said: bu işlerin tavsiyesi olmaz nasıl istiyosan öyle yap senden iyi kimse bilemez durum tam olarak ne Sağolasın kardeş %100 haklısın bizimkisi sadece rezil olmayalım diye bir serzenişti. Ne şeytanı gör ne salavat getiri uygulıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ulgio said: ARkadaşlar sizlerden çıkardığım son özet: Bir şey yapmayıp bekle,ondan bir hareket gelirse yamato gun ı şarj eden battlecruiser gibi saldır... Bunu yaparken de çok umutlu olma. benzetme çok iyi. aynen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dasaaa said: benim ilk girdiğim yerde ofiste duş vardı ve sektreterimin adı violetta idi. ya da onun gibi bi striptizci ismiydi =( ismail abiden hep korkmalıyız evet "violettacığım o memeleri masamda pazartesi görmek istiyorum" dedin mi ha dedin mi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yamoto gun kısmını çok abartma ama. bir sakatlık çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi orada çok kalamadım ki T__T başka bi yere geçmem gerekmişti. güzel günlerdi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kızın fbyi yoll abakalım biz karar verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bi de "violetta hağnım. hahiş edirem böyük döşlerinizi 1.güne masamın üstünde görmek isteyirem" demem gerekiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 forgiver said: kızın fbyi yoll abakalım biz karar verelim trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 mandalinalar tezgahta kokusu girmiş kanına bunu ilk ben mi dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hayır 14. asırda haçmazlı serhan-i podrat hazretleri bi şiirinde demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 forgiver haklı link plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yalnız forum tutarsız ya, bir topikte mandalina verdi diye kabuğunu mu soyduracak deniyor. ötekisinde kalede kaleci var diye gol mü atmayacaksın. adam resmen topu boş kaleye sürecek, siz adamı o kale senin kalen diye şaşırtıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 cok farkli konular. hic mandalinadan bahsetmeden, ofiste yeni female var, giriseyim mi? deseydi cevaplar hic boyle olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar