Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ortamında nasıl yapılır

Ulgio

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Bu gönül işleriyle ilgili tavsiyelerinizi almak istedim.
Biz şirketin bir bölümü olarak ataşehire taşınacağız, şu anki genel sekreterimiz gelmiyor fakat orada bizimle çalışması için birini eğitiyor şu anda.Tatlı bir bayan.
Geçen hafta tanıştım, ismini öğrendim falan.İlk başta grip olmuştum, şu anki genel sekreterimize kötü oldum vs diyorum ki bende mandalina var vereyim mi bak iyi gelir dedi.Sağolasın dedim aldım yedim.Sonra geldim iyi oldum diyorum e tabi benim mandalinamı unutma o iyi geldi diyor.Biraz ayaküstü konuştuk falan...
Akşamına facebooktan eklemiş,hemde şirketten başka 1 allahın kulunu daha eklemeden.Ortak arkadaş yok bişey yok, ne ara soyadımı falan öğrendin de ekledin?

Olay böyle arkadaşlar, bu iş farklı bir mecrada olsa bir sıkıntım olmaz ilgimizi belli ederdik.Ama iş yerindeyiz, üstüne üstlük aynı masada genel sekreterimizle birlikte duruyor.Oldukları yer şirketin girişi sayılır.Göz önünde yani.

Var mı bir fikri, belki önceki tecrübeleri olan falan?
Sosyal ağlarda paylaş

olta atıyor olabilir dikkat et üzmesin. bönüm bönüm baktıysan anlamıştır hoşlandığını sonra entrika çevirmesin. tabi kişiliğini bilmediğim için sallıyorda olabilirim. önce kişiliğini anlamaya çalış. bir kaç hafta geçir görenlerden yorum al sence nasıl biri gibi. o yorumları bizimle paylaş birde caps pls
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bi de şöyle bir detayda vereyim, benim ofisim 3. katta onlar 1. katta.Ara sıra gidiyorum o tarafa haftada 2-3 kere maximum, o da bişey almak ya da bişey halletmek için.Yani odalar yan yana falan değil.
BU arada akılcı yorum yapanlara teşekkürler,gerçekleri yüzüme çarptınız.
Sosyal ağlarda paylaş

kız güzelse ve hoşlanıyorsan açıl derim.
iş heryerde var ve o işte ömrünün sonuna kadar çalışmayacaksın.
ama doğru insansa ve onun gözlerinde doğmamış çocuklarını görüyorsan gerçekten aşık olmuşsun demektir.

bryan adams'a aşkı anlatan ve bir kadına söylenmesi gereken en güzel sözlerden birini bizlerle paylaştığı için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

kız güzelse ve hoşlanıyorsan açıl derim.
iş heryerde var ve o işte ömrünün sonuna kadar çalışmayacaksın.
ama doğru insansa ve onun gözlerinde doğmamış çocuklarını görüyorsan gerçekten aşık olmuşsun demektir.

bryan adams'a aşkı anlatan ve bir kadına söylenmesi gereken en güzel sözlerden birini bizlerle paylaştığı için teşekkürler.

Abi senin gibi yoğun yaşasam duyguları, böyle bir gönül adamı olabilsem hiç durmam zaten.Saygıyla eğiliyorum önünde ama işte ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...