Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 vay be, aferim la evlen coluğa cocuğa karıs. gelip bebe sevek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi bütçe varsa gogo adilesultan derim yemekleri çog iyi çağır bizide paticik masası yap 2 tane yiyip içelim fakir doyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bu arada 400 kişi nasıl bi kalabalık lan yane tanıdığın herkesi çağırman lzım eş dost akraba müşteri tedarikçi iş arkadaşı komşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 aseahuea abi yok ya bizim öle bi bütçemiz yok yane sadece çok pahalı diyince bi anda çoştum eauhaea 75000 tl em olsa ev alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Eşşşek değilse paticik masası yapar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi paran yoksa kardeşler düğün salonu var fikirtepede afterpartye tinerci çocuklarda katılıo arabanın önünde apaji dansı yapıolar bi mail at istersen yanlız onlarda serin takılıp çırağan gibi geri dönmeyebilirler sfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi biz evde icip geliriz, patiye ickisiz adam basına para ver sen. masa altı şişe falan takılırız biz. muk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hacı sen sayıdan haber ver benimki 160 kişilik oldu ki hani firelerle beraber 180 kişiye kadar çıkabiliyor benim mekan gece 12 den sonra da after parti yapılabilir ama damat olarak "after parti fikri kimden çıktıysa yedi sülalesini" diyeceksin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 250-300 arası mekan çok da daha azı veya daha yukarısı gerçekten az.. ben 110 kişilik yapacaktım yer yoktu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 düğünde after partimi olurmus. after partiyi yeni ciftimiz zaten yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Abi bence düğün mekanında afterparty eğlenceli deil ya düğünü bitircen sonra yakın eş dost gidicen bi yerlere net daha eğlenceli çünkü afterparty düğün sahibi hala o misafir ağırlama kafasında olduğu için pek bi rahat edemio benim gözlemlediğim amma velakin düğünde herkezden önce sarhoş olan damat arkadaşımda var yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abicim yapcak bişi yok düğün dediğin gelinin hevesi o ne derse o ayrıca abicim ben o gece içtiğimle sabaha kadar oynarım zaten sayı yazdım iledeniz 150 250 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi walla benim en yakın lise arkım yaptı 12 ye kadar zaten kalabalık dagıldı yane yaşlılar sırf lise arkadaşları felan kaldı hayvan gibi içtik özeti o after party o yane garson shot dayadıkca dayadı damat bey yolladı lutfen diye ben bi ufak rakının ustune 10 12 shot felan içtim sanırsma kokteyl tadında en son kanımdaki alkol oranı dussun dşiye bira içiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 OLM ŞU MEKANDA organizasyon işi yapan kimse yok mu lan tam patlkıcagı zamannar bu yaz net 5 10 kişiğ evlenir patiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 200-250 rahat bulursun ya. de şu ramazan olayı çok bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dreagloth said: Eşşşek değilse paticik masası yapar zaten kaynamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 asfwqsfgasgfa aga mekanı bulana davetiye verdik daha napcaz eahuhea ,ayrıca siz altında takmassınız sırf masraf aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 altın ne olm bronze takarım ben, böle bronz migfer falan işcilik olmasın diyosan, cumhuriyet bronzuda takabilrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 külçe bronz tak abi dökğmcüde yatak başı felan döktürürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bak bakırda olabilir safsa tonu 8000 dolar felandı şimdi baktım 8300 dolar su an tonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ee hade lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 tamam abı takıcam, neden acele ediyosun. düğünde takarım, usulu öle onun. ps: bakır abi zaten roma bakır ticaret yollarını kaytbettiğinden beri değer kaybetmedi la, tarihin en iyi yatırım aracı falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şu an işte 8000 dolar felan cillop gibi metal kriz dönemlerinde 12000 e kadar felan cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 "bir gün evli barklı adamlar olduğumzuda da paticikte takılır mıyız lan?" dediğimiz o günlerin geldiğini görmek beni üznmüyor da değil hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kır düğünü yapın abi, eşinden 50 yaşına geldiğinizde bile +20 rep alırsın. yaylaya çıkın karadenizde dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar