aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 lan elin caponu simdi ataturkun animesine bakip asiliyo, siz onu dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 BİZ DAHA ÇOK ASILMALIYIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Sam said: bölümün en hızlı mesaj alan başlığı olarak rekor kıracak ahahahah of ya, birkaç kişi daha var onlar da gelse tam olacak çilingir sofrası ahah baslıga ataturk bile kurtulamadı yazarsan tabi gelir millet. sanki anime ile cok alakalı bir sey var yazdıgında. hayır daha kotusu, bunu boyle yaptıgını bile bile gelip ataturk ile ilgili yorum yapanlara "ahahahaayt nasıl da geldi kefaller" sekline burunmus olmak. baslıkta anime ile ilgili bi halt yok. tek goze carpan ataturk diger bazı diktatorlerin aynı yerde isimlerinin gecmesi. keyif almıssındır sen de, zaten almasan baslık acmassın. ee forumda epey insan da biliyo maklube kafasında hayatının oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 toggie said: baslıkta anime ile ilgili bi halt yok. tek goze carpan ataturk diger bazı diktatorlerin aynı yerde isimlerinin gecmesi. keyif almıssındır sen de, zaten almasan baslık acmassın. ee forumda epey insan da biliyo maklube kafasında hayatının oldugunu. ben de bunu dedim en başta. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hacı senin de bi farkın yok ya. forumun ergenekonusun resmen. sinirliyim sdfghj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kronik zeka geriliği bana denmiş lan az önce ömden kontrol ettim. bu tutumun dincilerinkinden bi farkı olduğunu düşünmüyorum. ama neyse başkasına sövülcek şimdi çekiliyim aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 @toggie ahahahah crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Lan olm bunnar Atatürke karımı demiş şimdi hemde mini etekli! Ne la bu yakarız o adayı akıllı olun cücükler!!12! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Viktor said: Esedi koyun esedi şu mu http://i.imgur.com/XGCRw.jpg http://i.imgur.com/pU9SR.jpg bi hitler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Viktor said: Esedi koyun esedi Esed mi Esad mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 "Tatar Ramazan" said: Lan olm bunnar Atatürke karımı demiş şimdi hemde mini etekli! Ne la bu yakarız o adayı akıllı olun cücükler!!12! japonlar bisey yapiyosa bi bildikleri vardir bence. cok caliskan cok onurlu adamlar. bi tek o tentacle lar da olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Viktor said: Esedi koyun esedi esas sana KIM YONG IL geliyor sevgili lider: http://sonohara.donmai.us/data/sample/sample-111006720c5f091d8af40eda58f9d884.jpg toggie said: baslıga ataturk bile kurtulamadı yazarsan tabi gelir millet. sanki anime ile cok alakalı bir sey var yazdıgında. hayır daha kotusu, bunu boyle yaptıgını bile bile gelip ataturk ile ilgili yorum yapanlara "ahahahaayt nasıl da geldi kefaller" sekline burunmus olmak. baslıkta anime ile ilgili bi halt yok. tek goze carpan ataturk diger bazı diktatorlerin aynı yerde isimlerinin gecmesi. keyif almıssındır sen de, zaten almasan baslık acmassın. ee forumda epey insan da biliyo maklube kafasında hayatının oldugunu. planetside2'de double xp weekend var, alt+tab yapıp buraya bakıyorum. o kadar eğleniyorum ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 toggie said: Sam said: bölümün en hızlı mesaj alan başlığı olarak rekor kıracak ahahahah of ya, birkaç kişi daha var onlar da gelse tam olacak çilingir sofrası ahah baslıga ataturk bile kurtulamadı yazarsan tabi gelir millet. sanki anime ile cok alakalı bir sey var yazdıgında. hayır daha kotusu, bunu boyle yaptıgını bile bile gelip ataturk ile ilgili yorum yapanlara "ahahahaayt nasıl da geldi kefaller" sekline burunmus olmak. baslıkta anime ile ilgili bi halt yok. tek goze carpan ataturk diger bazı diktatorlerin aynı yerde isimlerinin gecmesi. keyif almıssındır sen de, zaten almasan baslık acmassın. ee forumda epey insan da biliyo maklube kafasında hayatının oldugunu. Anime bolumu diil bu, cizgi dunyasi burasi o yuzden kafadan fail arguman Bide rahat olun yani, dogmalardan tiksinen adami dogma yaptiginiz yetmiomus gibi tum dunyanin bu dogmalariniza saygi gostedmesini bekliosunuz, sonea sinieniosunuz, bilmem acep mime benziyorsuniz bu hariketle siz dusunun Dun bana rage acicam, aman aman kizicam diye cok linklendi bu, aksine cok hosuma gitti. Bari resmine bakip yapsarnis keske diye uzuldum, sarisin ve mavi gozlu olmaliydi, cokta sahane resmetmisler Hayatta olsa kendisininde hosuna giderdi, 3 sinif insan muamesi goren kadina haklarini veren bir adamin "vay beni kari olarak cizmisler" diye degresyon kompleksine girecevine ciddi ciddi inanmiyorsunuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 SeaGle said: Viktor said: Esedi koyun esedi Esed mi Esad mı? Esad idi eseed olduuuu, turkusu bile var Esefle kiniyorum seni, iste baas ile manevi baglari bulunan bu zihniyet bizi hep geri goturdu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Sparkcaster said: seagle salih memecanın stajyeri olsana, harcanıyosun buralarda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 mesele karı olarak çizilmesi değil ki, binbir tane psikopat insan düşmanıyla aynı yerde adının anılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 idi aminlerle el beşirlerle yan yana anılmaktan üzülürdü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 @Viktor beni rahatsız eden konu ataturk'un isminin gecmesi degil dikkatli okursan eger. dusunce ozgurlugu herkes icin aynı. ustelik bu konu benim savundugum bir durum. amerikalı isa'yı samar oglanına cevirirken egleniyorsam, japon ataturk'u 90-60-90 yaptıgında da eglenebilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Myshkin said: mesele karı olarak çizilmesi değil ki, binbir tane psikopat insan düşmanıyla aynı yerde adının anılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 büstü kafaya takıp oksijensiz kalmışlar şunu okuyup düzeltsinler kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Viktor said: Anime bolumu diil bu, cizgi dunyasi burasi o yuzden kafadan fail arguman bi de bunun neresi fail anlamadım. ilgim yok uzak dogu cizgi filmlerine. anime lafı gecti anime dedim. baslıkta bahsedilen sey anime mi, manga mı, yoksa baska bisey mi hic bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 aquila said: lan elin caponu simdi ataturkun animesine bakip asiliyo, siz onu dusunun. BabacumMostors said: BİZ DAHA ÇOK ASILMALIYIZ!!! asdafgasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 pol pot iyiymiş, direk necromancer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GERGE said: KuddusiMavra said: he...tarih zaten parlamenter sistem kuran diktatörlerle dolu, Atatürk'te onlardan birisi. kara tahta önünde olması ne alaka? adam baş öğretmen yahu!? Abi, Ataturk teknik olarak diktator. Yaptigi isin bilimsel karsiligi o yani. Musfik diktatorluk diye bir kavram var, halkin genelinin yararina reformlar yapip ulkeyi adam eden diktator demek bu. Parlamenter rejim de kurabilir. Tarihte Ataturk disinda da ornekleri var: Roosevelt, Yew, Tito, Minh, Medici, Castro, Pinochet... adam pinochet dedi ya, asfahjkfhakad. kenan evren de çok iyi bir diktatör bu arada, kardeş kavgasını bitirdi fln ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ahaha ne güzel olmuş la öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar