Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk bile kurtulamadı

Sam

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

bölümün en hızlı mesaj alan başlığı olarak rekor kıracak ahahahah

of ya, birkaç kişi daha var onlar da gelse tam olacak çilingir sofrası ahah

baslıga ataturk bile kurtulamadı yazarsan tabi gelir millet. sanki anime ile cok alakalı bir sey var yazdıgında.

hayır daha kotusu, bunu boyle yaptıgını bile bile gelip ataturk ile ilgili yorum yapanlara "ahahahaayt nasıl da geldi kefaller" sekline burunmus olmak.

baslıkta anime ile ilgili bi halt yok. tek goze carpan ataturk diger bazı diktatorlerin aynı yerde isimlerinin gecmesi. keyif almıssındır sen de, zaten almasan baslık acmassın. ee forumda epey insan da biliyo maklube kafasında hayatının oldugunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

Esedi koyun esedi

esas sana KIM YONG IL geliyor sevgili lider:
http://sonohara.donmai.us/data/sample/sample-111006720c5f091d8af40eda58f9d884.jpg
toggie said:

baslıga ataturk bile kurtulamadı yazarsan tabi gelir millet. sanki anime ile cok alakalı bir sey var yazdıgında.

hayır daha kotusu, bunu boyle yaptıgını bile bile gelip ataturk ile ilgili yorum yapanlara "ahahahaayt nasıl da geldi kefaller" sekline burunmus olmak.

baslıkta anime ile ilgili bi halt yok. tek goze carpan ataturk diger bazı diktatorlerin aynı yerde isimlerinin gecmesi. keyif almıssındır sen de, zaten almasan baslık acmassın. ee forumda epey insan da biliyo maklube kafasında hayatının oldugunu.

planetside2'de double xp weekend var, alt+tab yapıp buraya bakıyorum. o kadar eğleniyorum ahuaha
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Sam said:

bölümün en hızlı mesaj alan başlığı olarak rekor kıracak ahahahah

of ya, birkaç kişi daha var onlar da gelse tam olacak çilingir sofrası ahah

Anime bolumu diil bu, cizgi dunyasi burasi o yuzden kafadan fail arguman

Bide rahat olun yani, dogmalardan tiksinen adami dogma yaptiginiz yetmiomus gibi tum dunyanin bu dogmalariniza saygi gostedmesini bekliosunuz, sonea sinieniosunuz, bilmem acep mime benziyorsuniz bu hariketle siz dusunun

Dun bana rage acicam, aman aman kizicam diye cok linklendi bu, aksine cok hosuma gitti. Bari resmine bakip yapsarnis keske diye uzuldum, sarisin ve mavi gozlu olmaliydi, cokta sahane resmetmisler

Hayatta olsa kendisininde hosuna giderdi, 3 sinif insan muamesi goren kadina haklarini veren bir adamin "vay beni kari olarak cizmisler" diye degresyon kompleksine girecevine ciddi ciddi inanmiyorsunuz dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

@Viktor
beni rahatsız eden konu ataturk'un isminin gecmesi degil dikkatli okursan eger. dusunce ozgurlugu herkes icin aynı. ustelik bu konu benim savundugum bir durum. amerikalı isa'yı samar oglanına cevirirken egleniyorsam, japon ataturk'u 90-60-90 yaptıgında da eglenebilirim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

KuddusiMavra said:
he...tarih zaten parlamenter sistem kuran diktatörlerle dolu, Atatürk'te onlardan birisi.
kara tahta önünde olması ne alaka? adam baş öğretmen yahu!?

Abi, Ataturk teknik olarak diktator. Yaptigi isin bilimsel karsiligi o yani. Musfik diktatorluk diye bir kavram var, halkin genelinin yararina reformlar yapip ulkeyi adam eden diktator demek bu. Parlamenter rejim de kurabilir. Tarihte Ataturk disinda da ornekleri var: Roosevelt, Yew, Tito, Minh, Medici, Castro, Pinochet...

adam pinochet dedi ya, asfahjkfhakad. kenan evren de çok iyi bir diktatör bu arada, kardeş kavgasını bitirdi fln ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...