aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 butun kaslarimi aldirdim, isik hizinda akiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 aquila said: butun kaslarimi aldirdim, isik hizinda akiyorum. ohaaa neden aklıma gelmedi bu benimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ilk resimden belliydi trolling :( 1sn yede 10 yumruk ne abi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kanuni said: Organlari koymayi unuttum lan :) adam aslında 0kg'ymiş abi sdflşsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kanuni said: ilk resimden belliydi trolling :( 1sn yede 10 yumruk ne abi ya... Abi bu wingtsuncular boyle 3 yasinda bebenin debelenmesi gibi yarim yarim yumruk atiyorlar sonra iste saniyede 8 attim 9 attim diye muhabbet oluyor. Besmeleyi cekip bi tane kapatican bak bi daha yapiyorlar mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ahaha besmeleyle dfghfdhdfghgfd ulan iyi güldüm bu akşam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 SDAFÖSADFŞSDALDSAFASDFASDA ELİNE PÜÜ SONRA ZIMBA hacı kaslar yavaşlatıyomuş OKEY DE babilinin biri üflerse uçarsın kgfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GodBlessStoya said: Kaslar yavaşlatıyor hıhı evt. adam 50 kilo olsa demekki göremicez hareket ederken sdgfsdfds. 1 saniyede 10 yımrıh dedi ya la ? bu filmin üçüncüsünü izlemiştim videodaki hangisi bilmiyorum adam çok güzel olimpiyat havuzundan tramplenden atlarcasına havada dönüşler yapıp bir sürü puanlar toplayıp koyuyordu =) Jaegerjaquez said: kas yavaşlatmaz bu arada aksine patlayıcı güç sayesinde daha atik olursun bknz sprintırlar :D (husein bolt lolz) dövüş sporu üzerinden anatomini eğitiyorsan elbette dediğin gibi ama çocu vucutçu kollarını bile vucuduna yaklaştımayacak şekilde penguenler gibi gergin sonuçta =) Perfectionist said: Benim merak ettigim elinde mese odunu, gozu sinirden donmus rustem abimizin niye bu kadar kucumsendigi. Ilk savurdugunda kacirirmis. Ya kacirmazsa? Ya o odun ense kokunde patlarsa? Bence bunu dusunmek gerek. olasılıklar üzerinden konuşmak havada kalıyor elbette. Ama ben 29 yaşımdayım ve çok dikkat çeken çok kafasına göre takılan biriyim. pis mahallelerde de çok işim olur. bıçak çekende , gördüm , sopa çekende , kafa atanda , şişe kıranda, adam toplayanda .. bak hala burda sapa sağlamım. Şişirdiğin kaslarınla adam dövemezsin ancak korkaklara göz dağı verirsin. Ben kaslarını şişirerek güçlendiğini zannedenlerde gördümde işe yaramıyor . Kasları çalıştırarak anatomiyi geliştirmek birşey , anatomini eğiterek dövüşmek ayrı birşey. nasıl parmak kaslarını şişirerek daha iyi resim yapamayacağın bunun için teknik öğrenmen gerekiyorsa dövüşmekte öyle birşey. Ha en güzel kombinasyon hem dövüş tekniği bilip hemde vucudunu kullandığın kaslar ile geliştirip ikisini birleştirmek. zaten burada bizimle sohbet eden arkadaşlar arasında bunu yapan biri var sanırım : jagger =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Perfectionist said: Kanuni said: ilk resimden belliydi trolling :( 1sn yede 10 yumruk ne abi ya... Abi bu wingtsuncular boyle 3 yasinda bebenin debelenmesi gibi yarim yarim yumruk atiyorlar sonra iste saniyede 8 attim 9 attim diye muhabbet oluyor. Besmeleyi cekip bi tane kapatican bak bi daha yapiyorlar mi. 3 yaşında bebenin debelenmesi ? bir insan istse 2 metreye 150 kilo olsun boynu ve burnu kıkırdaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hacı sana forumun badicileri değil o zaman dövüşcüleri yardım etsin dfg toplanın gidiyoz penguen gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Hem vucut hem dovus? Van damme iste. Cocuklugumdan beri idolum. Dogru adami secmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dont wowwwyyyy guys i got dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Asil tendonuna sikin... Bi daha roundhouse kick yapmasini istemiyorum onun (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ciddi ciddi komik oldu konu. gecenlerde harlemdeydim ciplak, 23 zenci, her biri 100kg+ dedim korkacak ne var kas sadece, makinali cektikler, birkacinda bazuka vardi ama bakin karsinizdayim. 40 yasindayim isim geregi eroin kacakciligi yapiyorum meksika ceteleri ile savastim ama karsinizdayim. abi resmini koymussun goruyoruz temiz fotojenik bir arkadas gibi gorunuyorsun, hani isayim desen inanir imana gelirim ama 1 saniyede 10 yumruk, bicaga saldirmalar falan nedir yahu ? seninle gercek hayatta iyi gulerdik arkadas olsak. ilgincsin ciddi sekilde :) konumuza donersek abs calis gerisi zaten varmis anlattigin kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Noyzura said: elinde sopa çıkaran adam en basit hedeflerden biri. adam bir salladı diyelim boşa ki hafif olduğumdan çok hızlı hareket edebiliyorum beni yavaşlatan kaslarım yok. vücudunda kas olmazsa hızlı olursun diye bir şey yok yada tam tersi. Önemli olan kilo ve vücudundaki kas yüzdesi oranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Qzhs1Z8Rwnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Killer said: hacı sana forumun badicileri değil o zaman dövüşcüleri yardım etsin dfg toplanın gidiyoz penguen gogo alınma hemen killer ya adam sopa falan çekse biri falan dedide belli hiç ciddi ciddi kavga etmemiş(dövüşmeyi bilen biriyle) öyle varsayımlar üzerinden konuşuyor durumu izah ettim. değerli bilgi ve önerilerinize açığım ama bodybuilding konusunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ikizkenar üçgen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yatacagim ama konu super eglenceli bir hal aldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Myshkin said: Noyzura said: elinde sopa çıkaran adam en basit hedeflerden biri. adam bir salladı diyelim boşa ki hafif olduğumdan çok hızlı hareket edebiliyorum beni yavaşlatan kaslarım yok. vücudunda kas olmazsa hızlı olursun diye bir şey yok yada tam tersi. Önemli olan kilo ve vücudundaki kas yüzdesi oranı. bruce lee o kasları yönetmenlerin ricası ve filmlerin görsel kalitesi için yaptı.. yaptıda ne oldu over trainingden defalarca sakatlayıp 6 ay yataktan kalkamayacak hale geldi. bu esnada kas yavaşlatır demedim "beni yavaşlatacak kaslarım" yok dedim. elbette anatomini uygun şekilde eğittiğinde hem hızlı hemde çok güçlü olabiliyorsun örneğin Dai Sifu Emin Boztepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 emin hoca iyidir ya istanbulda mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 adam hem isa hem yenilmez dovuscu hem vucudcu cikti lan hacim bi dinin fln varsa simdiden girelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bi de şu var yer kaplamasın http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/556818_10200097200301060_1173276438_n.jpg edit: şu'dan kasıt fotoğraf, kız değil ama onu içeriyo genel olarak. şu diye kızı kast etmişim gibi oldu da çok dallamamsı durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Valla benim yasam tecrubem hep bu yonde oldu. Boyle iste dovus sporuyla ilgilenip mahallede artistik yapan kim varsa kotu dayak yedi. Ondan uyarmak istedim. Bende odunun gucune inaniyorum cunku. Ciktigi zaman sessizlik yaratiyor.( Ayrica ben pek kavga edemem. Hani kasa guvenmek gibi bisey yok.) Bir de benim su anki antrenorum ayni zamanda arkadasim, milli judocu. Avrupa dereceleri var. Mma'da da dovustu. Ama her firsatta soyler sokakta asla dovusmem diye. O yuzden egonu ve guvenini de tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Memeler iyiymis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar