Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 forumun erkek dilanı oldu adam.her topikte saldırı altında sdfs gerçi belliydi yani.100 sayfa stalklanan kızın sahibi olarak geldi.saldırı asla bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi olaylar ondan biraz daha karışık anladığım kadarı ile. bi durun siz. gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 birbirinize saçma sapan laflar atmayı kesin lan. bone'a bile laf gelmiş atatürklü konunun da bundan farkı yok. muayyen dönemleriniz senkronlanmış gibi birbirinizi yiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ayyyy ne ayıpppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 neyse beyler haklısınız kırmayalım bir birimizi. ben biraz arazi olayım ortam sakinleşsin yine gelirim. özür dilerim rencide ettiğim arkadaşlardan. ben de seviyorum troll mroll geyikleri ama her başlık altında kişisel saldırılar o kadar da eğlenceli değil. muhabettiniz bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Her baslik altinda ayni tepkileri aliyorsan en azindan hatanin karsilikli oldugunuda kabul etmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kanuni said: Umursamiyor sorun o :) Zayifsin kardiyo yapma dedik zayif degilim dedi, abs calis dedik dinlemedi, sunu yap diyoruz umrunda degil. Hedefi eglence geyik sanki. Kimse vucudunu dunyanin en aptal pozlarini koyarak fikir sormaya gelmez. Amac atention whoreluk bu yani.. Net fb dede belli zaten ne oldugu. Sakalinida sakin kesme berbat sakalsiz :) Sakalli daha iyisin.. Uc bes hatunla resim cektirip kendini bir yerlerde gormek isteyen ya da goren hepimizin benzeri bir turk erkegi :) bizde olsak aha bunun gibi davraniriz o yuzden kabul ettim ben boyle. kanuni reyizimin dediğine katılıyorum. dünya laf söyledik birine TAMAM DİYİP çekip gidiceğine paso farklı laflar ettin kız arkadaş geyiğini de hala anlamadım spor bölümüne bakmayan adamlar bile gelmiş legendary oldu topic yine sen kerhaneye devam hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bu ne lan 2 gün girmedim 24 sayfa gereksiz yazı yazmışsınız. okumadım ama gereksiz olduğunu tahmin ediyorum. spor genelde drama istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Kanuni önce abi edasıyla yaklaşmış sonra çok ağır konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konu, Bullshido Throwdown organizasyonu kıvamına gelmiş... Yapalım mı? >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 anaa tatemi gelmiş mi geri? :D eski bölümleri çok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 25 sayfa olmus dedım belki bişiler vardır ama offf nasıl sıkıcı bır adammın bu, bu kadarınıda beklemiyodum. patilerin üstün cabalarıyla bişiye benzemiş konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 oha 25 sayfa 2 günde... ne packmiş arkadaş yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ya o değil de http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/12065_526288574050527_1292897288_n.jpg asdfsdasafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yalnız o çocukta muazzam bi genetik var omuz-bel olarak bi çalışırsa diğer gülen adam yok olur ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Diger taraftan cocugun vucudu zaten o maymundan cok daha guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 evet gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bildigin iskelet ustu deri iste be :) kiz olaymis oranlar nefis ama. birde cocuk lan daha oyle olacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 onetimebaby said: Diger taraftan cocugun vucudu zaten o maymundan cok daha guzel. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ordahaklı şimdi,adam hiçbi şekilde estetik değil lolz full hacim kasmış yağ-su-kas karıştırmış çorba yapmış. haa şöyle bir gerçek var adam definisyon yaparsa ağlatır. ama şu anki haliyle bildiğimiz uzun boylu osman abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Herif aygir, oglan siska. Genetik falan yok sadece zayif. 15 yasinda bi suru ergen var boyle. Birisi greg plitt nick auger sean cassidy fotografi falan koysun. Adam gibi idolumuz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 idol lazar ya. karın kaslarım da onun gbii sanırım 102324 kat ufağıs adece anatomi aynı galiba asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/538627_477989368884329_713553152_n.jpg ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 At hırsızı bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar