toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi paticik'teki anketi kim seyine sallasın da manipule etsin ya. manipule ederse uyeler eder zaten. misal ben. goty olmadıgını bildigim halde d3'e verdim hahayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben atarken d3 1 oy fazlaydı borderlands 2'den. troll olsun nasıl olsa borderlands2 ya da farcry3 alır diye d3'e attım sevinmeleri için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben hiç oyu yok diye verdim d3 e 0 dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 diablo 3'e oy verenler ifşa edilsin tarzı bi post vardı onu görüp diablo 3'e vermiştim oyumu. beklediğimden çok daha fazla çıkmıştı d3'ü seçenlerin sayısı. edit: esprimsiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 belki ifşa edilirim diye fake bahanelerle dökülüyor millet =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Son mesajlar şunu anımsattı. troll olsun diye diablo3'e attım http://media.giantbomb.com/uploads/12/120706/2068299-1260071732862.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 skyrim secildiginde ben hic bu kadar cirkeflesmemistim ahah hatta inadina skyrim'e vermistim gecen sene oylar google'dan gelen timle manipule edilmis denmis ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 skyrim > d3 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 df said: belki ifşa edilirim diye fake bahanelerle dökülüyor millet =P inandın mı kendi söyledigine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 cidden manipulasyon veya sike oldugunu dusunuyosaniz reset atin abi ankete, bastan oylayalim ak got kara got belli olsun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 genre genre oylama açılsın sonra onların birincileri arasından ayrı oylama ile seçilsin. bağırsak gibi 30 tane oyun dizmişler sıraya hepsi birbirinden bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 tomkat said: cidden manipulasyon veya sike oldugunu dusunuyosaniz reset atin abi ankete, bastan oylayalim ak got kara got belli olsun ahah o is en son yapildiginda tayyip basbakan oldu fsdjlkjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hamsilipilav said: genre genre oylama açılsın sonra onların birincileri arasından ayrı oylama ile seçilsin. bağırsak gibi 30 tane oyun dizmişler sıraya hepsi birbirinden bok bu sene duzgun oyun cikmadiysa ben naapiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 iyi tamam crusader kings yoktuda allasen kac oy alıcakğını düşünüyordunuzki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Oha resmen skysucksın götyeliğini lecit yapabilmek için oyunlar dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi allah gotyetmesin halimiz cok vahim. gecen sene skyrimmi goty oldu? sc olmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 millet iki yuzlu abi bliz oyunu olunca gunlerce oynasalar dahi bok atmaktan cekinmiyolar sikeymis ahah ben de 40-50 saat skyrim oynadim gecen sene, sonra o rezil oyuna o kadar sure harcadigim icin kendimden nefret ettim ama delikanli gibi oyumu da ona vermistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 nefret ettiğin oyuna oy verdin demek tam bir delikanlıymışsın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 anlamadım ben şimdi sam skyrim goty olsun diye kahveden adam mı çağırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 guilty pleasure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 beğenmediğin oyunu 50 saat niye oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 begendigim icin kendime uyuz oldugum oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Gotyetmek Gotyelik gibi yeni kelimeler doğmuş sdsdf. http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Cuce said: abi allah gotyetmesin halimiz cok vahim. gecen sene skyrimmi goty oldu? sc olmadımı? yıllar karıştı sanırım? Sparkcaster said: anlamadım ben şimdi sam skyrim goty olsun diye kahveden adam mı çağırmış anket sadece foruma açıktı, 2/10 attempt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ahah bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar