Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 borderlands 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Çoğunu oynamadım D3 fena değildi ama beni o kadar çok oyalamadı açıkcası, ben item toplamasını set tamamlamasını severim, AH olayı çok kötü etkilemiş, drop rate'lerde bu yüzden rezalet. X-com dan pek ümitli değildim, black friday steam satışından yarı fiyatına almıştım, deneyeyim dedim çok hoşuma gitti. Eski x-com gibi serbestlik yok belki ama grafik, oynanış harika cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yuh. listedeki oyunlardan sadece d3 u 5 dakka oynadim. gerisini oynamadim =[ x-com alayim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 casual gamingin durdurulamaz yukselisi.. justin bieberın basarısıda bu kesimden gelio zaten lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diablo3 e oy verenler fişlensin sdf dishonoreda verdim oyumu ama farcry da baya güzel olmuş hakkaten tırt bi seneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 tomkat said: Darklight1903 said: diablo 3 10 sene daha beklese yine goty olamaz fsdjlkfjsd. rezillik. evet ama yil sonunda played time'a bakinca en cok onu oynamisim patchler gelmeden onceki co-op inferno progress'i eglenceliydi bekledigimden cabuk sondu balonu ama 3-4 aydir yuzune bakmadim oyunun evet nerfler gelmeden onceki hali iyiydi. ilk ay yani. ama artik eskisi gibi farm yapacak hali yoktu insanlarin. core oyuncular ilk hafta bitirdi zaten oyunu, ilk ay da birakti. yavas yavas nerfler geldi, 3 4 ay sonra da geri kalan insanlar sogudu. oyunu hali hazirda oynayanlardan kime sorsam, sadece item satmak icin oyun oynuyorum diyor :) gerci su an oynayanlar oyun iyi falan diyor, yeni event'lerle falan, ama meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 FAr Cry 3 tabii ki. Diablo ya verilen oylara da acıyorum. yılın değil 10 yılın faili diablo 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Borderlands 2 verdim aralarında en çok onu oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diablo 3 varken digerleri çok gereksiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 tabi ki diablo 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diablo 3'ü bilmiyorum ama 4 taşlar ve sopalarla olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Secret world oynamistim birde.. oda iyi idi bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 free month'tan sonra para verilmeyen mmo'ya iyi demek nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Begendim demek learn turkish man. Banane millet begenmediyse benim kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 beğendiysen niye oynamıyosun diye sormazlar mı adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diablo 3'e oy verenlere yörünge yetersiz, shit taste'te sınır tanımamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 D3 de oynamiyorum hatta eq1 de oynamiyorum lol, yuzyillarcami oynamam lazim begenmis olmak icin. Single playerlarda bitiyor onlarida saymayalim bu mantikla, mmorpg olmasi aylarca yillarca baglanilip oynanmasini gerektirmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bi mmorpg 3-6 ay arası subscription fee koparamadıysa kötüdür. period. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 d3u anketten kaldırın, yerine kraloyun koyun yaazık günah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Allahtan oskisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ahahah lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 thq bundle'la titan quest aldım. 2-3 tier daha iyi d3'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 titan quest çok iyidir yav, expansion falan gelse de oynasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 oyun akıyo resmen de mançester derbisi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar