Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kithnos_1 said: Abi son 15 dk falan izledim ama , sanki verilmeyen 2 penaltı , yanlış 3 kırmızı kart falan var . Nedir bütün bu itirazlar ? Oyuncular elinden geleni yapıyor maçı zorlaştırmak için sanki ? Çok kritik kararlar oldu da ben mi kaçırdım Kadikoyde fener maci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bu maç şansa bala aradan çıkmalı, kafalar gs maçında, hatalı hakem kararlarına toleransı çok düşük bu akşam bizimkilerin. Sakin olup şu maçı galibiyetle bitirmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi hakemlik bir olay yok ortada, adam gayet iyi yönetiyor maci, gökhan gecen hafta cıktı özür diledi tribünleri galeyana getirmeye gerek yok falan diye alkıs aldi. simdi bir afralar tafralar... cıkan kartlarda bir yanlıslık yok, baroni sow gokhan hep dogru kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 OMO HOFTÖYO GOLOTOSOROY MOCÖ VÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sow'un pozisyonda mudahale bile olmayan yerde faul verdi ki sow orda o topu alsa gol pozisyonu olur. sorasında haklı itirazına sarı gördü. sarı kart doğru evet ama ondan önce hakem hatası sarıyı yarattı resmen. gökhan pozisyonda faul bile yok. omuz omuza mücadelede kazanan gökhan oluyo ve adam yere atlıyo. gökhanda aynı hızda koşuyo adamla. adam yere düştü diye faulu aldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Sezer oyuna giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Abi ne maçlar yönetiliyor , bir faul için 10 kişi hakeme koşarsa , bütün stadı galeyana getirirsen maç bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi nizami şarz dısında bişey o, benim göruşum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 3 Temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 cristian meireles kuyt sezer caner sow olayına döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 eduardo direkleri dövmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 volkan, hakan arıkan olma yolunda emin adımlarla sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Hakem benim fantaziye fenerli futbolcu yazdığımı duymuş herhalde paso sarı.. Kuyt görmese bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hahaha Sezer , hazır taraftar bağrıyorken bi faul alırız demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 volkan olmayan pozisyonda 8 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 belediye pas yapmayi bilse 5 olurdu. cok kötu adamalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 böyle gitmez zaman geçirme falan. 2.yi atar fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 15 korner kullanırsa fener illaki atacak daaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 BEXES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 15 kornerde alex-lugano olsaydı 5 gol gelmisti. pr0nbekir var allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ulan açtım şom ağzımı 15 köşe vuruşundan 1 gol çıkartamaz mı bir takım dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi ben sarı kartı anlamadım. tribüne gitmek sarı kart mı gol sevincinde? niye lan? ne kadar saçma. tribünler için oynanmıyo mu olm bu futbol? ee taraftarla beraber sevinmek kadar güzel şey var mı lan. hani tellerede tırmanmadı adam. gitti taraftarlara sarıldı. premier ligde her golden sora taraftarlara sarılıyolar hiçbişide olmuyo normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi mokoko herseye itiraz ediyorsunda, su macta cıkan yanlıs 1 tane sarı kart yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 tellere tırmanmak sarı kart mı gol sevinci olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ben verdiği sarı kart yanlış demedim. tribüne gitmenin sarı kart olması yanlış diyorum. okuduğunu anlamak bu kadar mı zor? fizban said: tellere tırmanmak sarı kart mı gol sevinci olarak ? evet tellere tırmanmak sarı karttı en son. ama bekir tellere mi tırmandı ki? gitti taraftara sarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar