Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 15. Hafta | Fenerbahçe - İstanbul BBSK | 09.12.2012 @19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

Abi son 15 dk falan izledim ama , sanki verilmeyen 2 penaltı , yanlış 3 kırmızı kart falan var . Nedir bütün bu itirazlar ? Oyuncular elinden geleni yapıyor maçı zorlaştırmak için sanki ?

Çok kritik kararlar oldu da ben mi kaçırdım

Kadikoyde fener maci
Mesaj tarihi:
bu maç şansa bala aradan çıkmalı, kafalar gs maçında, hatalı hakem kararlarına toleransı çok düşük bu akşam bizimkilerin. Sakin olup şu maçı galibiyetle bitirmemiz lazım.
Mesaj tarihi:
abi hakemlik bir olay yok ortada, adam gayet iyi yönetiyor maci, gökhan gecen hafta cıktı özür diledi tribünleri galeyana getirmeye gerek yok falan diye alkıs aldi. simdi bir afralar tafralar...

cıkan kartlarda bir yanlıslık yok, baroni sow gokhan hep dogru kartlar
Mesaj tarihi:
sow'un pozisyonda mudahale bile olmayan yerde faul verdi ki sow orda o topu alsa gol pozisyonu olur. sorasında haklı itirazına sarı gördü. sarı kart doğru evet ama ondan önce hakem hatası sarıyı yarattı resmen.

gökhan pozisyonda faul bile yok. omuz omuza mücadelede kazanan gökhan oluyo ve adam yere atlıyo. gökhanda aynı hızda koşuyo adamla. adam yere düştü diye faulu aldı resmen.
Mesaj tarihi:
abi ben sarı kartı anlamadım. tribüne gitmek sarı kart mı gol sevincinde? niye lan? ne kadar saçma. tribünler için oynanmıyo mu olm bu futbol? ee taraftarla beraber sevinmek kadar güzel şey var mı lan. hani tellerede tırmanmadı adam. gitti taraftarlara sarıldı.

premier ligde her golden sora taraftarlara sarılıyolar hiçbişide olmuyo normal olarak.
Mesaj tarihi:
ben verdiği sarı kart yanlış demedim. tribüne gitmenin sarı kart olması yanlış diyorum. okuduğunu anlamak bu kadar mı zor?

fizban said:

tellere tırmanmak sarı kart mı gol sevinci olarak ?

evet tellere tırmanmak sarı karttı en son. ama bekir tellere mi tırmandı ki? gitti taraftara sarıldı.
  • Yeni Oluştur...