Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 benimde cok hosuma gitti bu.. devamida gelebilir seriside olabilir tv diziside olabilir her turlu izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ortalama bi film işte ulan ne abarttınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 edit : buraya yazmıcaktım onu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 m83 genel olarak iyi iş çıkarmış. müzikler güzeldi filmin. atmosferde güzeldi bu yuzden konudaki boşlukları fazla takmıyorsun sdfs devam filmi olabilir. tom kuruz bunu iyi değerlendirir diye düşünüyorum. mişyın impasıbılı zaten devam ettiriyor. yanında da bilim kurgu niyetine bunu götürsün bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 işgal öncesi yaparlarsa bu atmosferi yakalamazlar diye düşündüydüm ki adamlar prequel düşünüyormuş zaten sdfs bakalım napacaklar yaparlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 kendi kendine konuşuyo bırakın gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Total recall dan çalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 hiç sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar