Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 adama bak yahu. oy oy.. *!gözleri döner*[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bin tane resim var bunlardan :)[signature][hline]Allah kahr bela..
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Apache, 01 Ekim 2004 19:30 tarihinde demiş ki: ben ındıa da en soldakı kucuk fareye yarıldım daha cok ahaha, evet çok alakasız bi fare böle incecik küçük falan :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 eahaha gusel baya ama dier ulkeler daha iidi resimleri sadece estetkik bi hareket yapmıs bizim turk abimiz :)
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 baba bu ne ya yarıldım görünce harbiden komedi ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 on yl in turkey bölümüne kadar komik ve ilginçti sonundan batırmışın[signature][hline]Bornozlu Canavar
bega Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bence iyiydi[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 O havuz ney öyle ya ? Bende diyorum çin'de neden bu kadar insan var[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yılanlı olandaki yılan çok sevimli[signature][hline]mıhıhı kedi
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Abi indianın oraya 4-5 tane kedi atcan süt çanağının içine aboo ne süper olur. Direk kameraya alcan sonra.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Klima takan abi yine iyi, bizim evlere gelen temizlikçiler de cambazlıklar yapmıyor mu cam silerken? Asıl Türk ölümleri vardır duyduysanız. Adamın teki 600 tonluk presin altında ölür. Niye? Çünkü sigara molası vermişler, çakmağını unuttuğunu farkedince emekleyerek altına girmiş. Amacı öteki taraftaki 2400 derecelik fırına ulaşıp, sigarayı yakmak. (Neymiş, sigara sağlığa zararlı) Bence bunlar Türk milletinin cin fikirliliği ile sabırsızlığı birleşince olan şeyler. Her işi en kısadan halletmek kanımıza işlemiş.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Zuahahaha süpermiş ya koptum :) Biliyodum böyle bişey çıkacağını :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 super lem valla super[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bu resimde zekamızın göstergesidir kardeşim... Dün Atv de gösterdi Vanda bi tamirci el yapımı Ferrari yapmış. Eski ferrarilere benzemiş gerçektende tıpatıp benziyor estorrssa ya. müthiş birşey ya. arıyorum topic açıcam[signature][hline]tuana...
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ahaha forumdaki hic biseye bu kadar gulmemistim uzun zamandir superdi lol[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
sheref Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Only in Havai'ye hasta oldum ilk uçak ne zaman ben gidiorum...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: sheref, 02 Ekim 2004 06:32 tarihinde demiş ki: Only in Havai'ye hasta oldum ilk uçak ne zaman ben gidiorum... Bende Çini çok sevdim abi, okeye stemediğin kadar dördüncü var.[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
sheref Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 heüehü o havuza oradaki insanların 100de birinin işediğini düşünsene :D hayal bile edemiyorum*! kusar*[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 sen bide ordakilerin 1000 tane turkten olu$tugunu du$un[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
sheref Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 *!Sırıtır* iyi bir özeleştiri[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ben Türkiye'de kalayım yaeğlenceli bir diyar :P[signature][hline]ASLI GİBİDİR
sheref Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 EE Eylenceli olmasa ne işimiz var[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 çok güsel ya :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: sheref, 02 Ekim 2004 06:32 tarihinde demiş ki: Only in Havai'ye hasta oldum ilk uçak ne zaman ben gidiorum... Onda nevar,alanyada dimçayı var hep piknik mekanı dolu.ordada akan suyun içinde böyle masa sandalye var aha sana yurdum havaii :D hem biyandan etler mangallar rakılar falan :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
AntiPati Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Sensible, 01 Ekim 2004 19:26 tarihinde demiş ki: Only in Turkey esprisini sen yapiosan çok saçma ve hiçte komik değil bence +1[signature][hline]AntiPati X=o=X
Öne çıkan mesajlar