Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Lİ- DER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 umutun ilk golü yeni fizik kuralı çıkartıtırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Portekizde hagiyle karşılaştılar heralde http://www.youtube.com/watch?v=VocByirpehc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ş l de neredesin umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 adam atıyor abi, ne kadar kötü olsa da atıyor. yapacak birşey yok sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 burak ın golden önce yaptığı faulden kimse bahsetmemiş, alışmış artık bünyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 defans uyumuş orda temas bile yok nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 burak ın yaptığı ufacık itme naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ağlayanlar var yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 benjani said: burak ın golden önce yaptığı faulden kimse bahsetmemiş, alışmış artık bünyeler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 adam bile itiraz etmemiş faul diye lan hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yeminle dün akşam başlığın tamamını okudum, kimse bahsetmemiş bile bende eeh yeter hiç o pozisyonda bahsedip kafamı şişiremem deyip yazmadım bişey.konusu açılınca tutamadım yine kendimi, burak orda rainochtu galiba resmen boğazından onu itiyor topa yetişmesini engelliyor. 2 gs li arkadaşımla izliyodum ki mekanda bir sürü gs li vardı nerdeyse herkes faul olduğunu söyledi pozisyonda. bence bir tekrarını izleyin başka da tek bir kelime bir şey yazmayacağım konu ile ilgili ben bıktım artık gs nin bu tarz attığı gollerde yorum yapmaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Hayır canım resmen bıçaklıyor ne faulü , ama stoper bile itiraz etmiyor , bari ofsayt alsak diye kafası yanda , koşmuyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 adamın gol dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Orda faul mu var AHAHAHAHAHA adrese ver 50 nc kamyoneti kapina gondereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar