Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 mani said: konu Yalçın Küçük'e nerden geldi ? maksat akp yalakalığı...
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ne zaman pişmanlık başlıyor ben almadımda.
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Son pismanlik neye yarar Herseyin bedeli var Buraya kadar Firar eder aklim basimdan Uçar gider Ziyan olmus yillarim Varsin olsun beter
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bonepart ve Viktor, yaptığınız hiç hoş değil. Lütfen Seagle'ın forumdaki Gemlikli olduğunu belirtmek harici asli görevini çalmayın. Bu elinizdeki resimlerin kullanım hakkı sanırım Seagle'da.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 goldbären said: SeaGle said: Satis rakamlarini artirmak icin cetintasi tutmislar, aydinlik virali. 1000 satiyo mu acaba? parayla zaman alanlardan çok satıyo, sıkıntı yapma sen B)- parayla zaman alan mi var la.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ben bugun aydinlik almadigim halde pisman olmadim.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 mani said: konu Yalçın Küçük'e nerden geldi ? maksat hükümet polis devleti ile insanlara komplo kurarak hayali terrör örgütü suçuyla yıllarca hapiste tutarken mallık yapmak buralarda
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 topicin ilk sayfasindaki genclik adeta tr nin özeti.
Öne çıkan mesajlar