Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 mani said: konu Yalçın Küçük'e nerden geldi ? maksat akp yalakalığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ne zaman pişmanlık başlıyor ben almadımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Son pismanlik neye yarar Herseyin bedeli var Buraya kadar Firar eder aklim basimdan Uçar gider Ziyan olmus yillarim Varsin olsun beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bonepart ve Viktor, yaptığınız hiç hoş değil. Lütfen Seagle'ın forumdaki Gemlikli olduğunu belirtmek harici asli görevini çalmayın. Bu elinizdeki resimlerin kullanım hakkı sanırım Seagle'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 goldbären said: SeaGle said: Satis rakamlarini artirmak icin cetintasi tutmislar, aydinlik virali. 1000 satiyo mu acaba? parayla zaman alanlardan çok satıyo, sıkıntı yapma sen B)- parayla zaman alan mi var la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ben bugun aydinlik almadigim halde pisman olmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 mani said: konu Yalçın Küçük'e nerden geldi ? maksat hükümet polis devleti ile insanlara komplo kurarak hayali terrör örgütü suçuyla yıllarca hapiste tutarken mallık yapmak buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 topicin ilk sayfasindaki genclik adeta tr nin özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar