Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 nasssı yani mesela 5000 soulum var levelım 50 100 mü oluyor hesaba göre? yani o zaman 2000 soulu olup level 20 olan adamla eşleşiomuyum? "0" soulum varsa, levelım ne olursa olsun eşleşemiommu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 sana bir doz http://darksouls2.wikidot.com/ yazıyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 başladımda karar veremedim ne seçsem, şu çulsus lvl 1 classı seçtim statlar degistirilebiliyormu ileride ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 O degil de ancient dragon yasam sevincimi aldi, 2 haftadir 20-30 kere denedim heralde olmelere doyamadim. Inat ettim ng+'a da gecmiyorum, "Parasi neyse vereyim biri kessin" kivamindayim artik. Arka ayaklarinda tirnaklarin arasina giriyorum ucmuyor %90 (bazen ucuyor neden bilemedim) ama patisiyle ustume illa 1 kere basiyor o da benim sonum oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bende smelter demon da 10 kişiye yardım ettim kestik bi ben kesemedim ulan osurunca madara ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 abi ancient dragon o parmaklar arasını zorla sürekli uçmuyor hiç ve sabırlı ol 2 kere vur sonra kaldırmasını bekle. hareket ettirdii gibi parmakların arasından çık ve roll et. vurmaz o zaman. çok rahat kaçıyorsun yani yavaş çünkü. biraz uzun sürüyor azar azar vurduun için aama yaparsın. smelter demon'ı da ben de yardım isteyip yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ancient dragon ustunuze basiyorsa gecmeyi haketmiyosunuz zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bu melee ok güzelde yavaş ilerliyor, dodge/parry hit diye gidiyor bütün oyun. single da şöle op bi build yokmu hızlıca bitirsekte karakteri pvpye çevirip işimize baksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 yada faithmi bassam buna napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Mundane build oldum, saints spear midir nedir onun tasini kircam diye emerald heraldi dovdum, kustu zilli :D Ben de faille sonlandirdim ilk oyunumu boylece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 abi oyun zaten Dodge hit parry yanıma faith aldım ben, 22 faith te lightning spear mı ne alabiliosun, heal falan da var. İşe yarıo baya. DA oyun zaten Dodge hit parry yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Armor seçerken neye dikkat etmek lazım? physical def e mi? magic/dark resistlere mi? poise mı? +stat, bonus filan mı? yoksa Fashion Souls ftw mi? Şu an için düşük weight ile en fazla magic resist verene yükleniyorum ama pvp de zor tabi. Gerçi pvp de en hayvan armor bile pek işe yaramıyo sanırım, ama yine de emin olamadım. Stunlock filan yemekten kurtarıyor mu en azından? Şu spreadsheeti buldum da bundan bile seçmesi zor geldi. http://www.reddit.com/r/DarkSouls2/comments/220v9f/dark_souls_2_armor_speadsheet_and_armor_customizer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 heavy armor yüksek poise verio ben rp sel olarak hafif giyiyorum, alva set güzel bu bakımdan ( kafalıkta lost sinnerın kafalığını takıorm ). pvp ye gelince, kaçak göçek menzilden dövüştüğümden (spear) hafifi tercih ediorm ama heavy zırhlı adamlar gerçekten az dmg alıo biraz oyun tarzın ve kullandığın silah önemli. Bide, 70 ağırlığı geçmemeye kasıorm yoksa roll iyice gebeş oluyor. Ya bu poison pvp de yaramıomu? silaha bi yaptım, adama bay vurdum ama bi türlü poison etkilemedi kaldırdım silahtan. Enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Poison ise yariyor, build edememissindir. Duel wield dagger yapan gencler var goz acip kapayana kadar veriyorlar poisoni beline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 hmm pve den farklı ozaman, pve de pate'nin mızrağıyla 8-9 vuruştan sonra apply ediodu. nese, dmg ı kıstığı için daggera yapmak mantıklı. sonunda old dragonslayer mı ney, onun mızrağını aldım. Pek matah değil büyü atması dışında, sanırım pvp için en iyisi pate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Ben poison build olarak ileride Spider's Silk+Spotted Whip kombolamayi planliyorum. Seriler, hem spider kalkani vs de geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Dualwield Helix Halberd nasıl imba bişeydir ya, kullanmaya başladığımdan beri çatır çatır adam kesiyorum. Önceden dayak yiyip duruyordum. Her şeye nerfhammer indirip buna dokunmamaları komik olmuş (Gerçi 1k-2k vuran büyüler filan varmış sanırım, ben o zamanlara yetişemedim hepsini çatır çatır %50 nerflemişler, yerinde olmuş ^^ Ama ne bileyim bi MoonLight GreatSword un enchantlanmaması gibi bi nerften daha öncelikli olmasını beklerdim) BlueBros ta rank atlamaya çalışıyorum ama summon gelmiyo hiç, mecburen arbiter olarak gidiyorum da onun BloodBros tan farkı yok sanki, defender olarak kasmak istiyordum bunu ben :'( Ayrıca hala online problemlerim var. PvP de çok fazla laga giriyorum, lagstablerin ötesinde 10-15 saniyelik donmalar filan bile var (tabi lagstabler daha fazla). Disconnect filan da gördüm birkaç defa. Portlardan filan olabilir diye okudum routerdan ve windows firewalldan portları ekledim de hala aynı sorunları yaşıyorum. Eksik port filan mı ekledim, başka bir yerlerden daha mı port açmam lazım, yoksa yanlış bir şeyler mi yaptım bilmiyorum. Summon gelmemesinin ve sign disappeared hatalarının sebebi de olabiliyormuş, ben bu portları düzeltemediğim anlamına mı geliyor, yoksa portlar haricinde başka problem mi var? (yoksa genel olarak mı problemli?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucbat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 yeni başladım, ilk oyun bu kadar zor değildi. umarım soğumam oyundan. offlineda ilk boss çıldırttı. şu an patch yükleniyo, belimi coop'a bağladım. halbuki ilk oyunda son boss hariç coopa girmemiştim hiç. ayrıca oyun başı tavsiyesi alabilirim. challenge seven adamımdır da, soğumak istemiyorum şimdi oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 http://i.imgur.com/JjL52RF.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 hehehe get gud cidden =) kings ringi aldım ama daha dragon görmedim lan oyunda? dragon covenanta girmek istiorm bide. bu arada, last giant ta, cardinal towerın altında alev kusan yaratıklar var, baya oplarmış az önce iki takılayım dedim. dragon mı oluo bunlar şimi? bide ne alaka lan orda o kadar yüksek hp li yartıgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 para verdiğim az sayıda oyundan biri oldu bu, ve oynadığım en iyi oyunlardan biri aynı zamanda. 300 saat falan oynadım heralde en az 200 saati pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=a-WiHme1Ovg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Ya şu PvP deki lag problemini düzeltmenin bi yolu filan yok mu? Portları filan kontrol ettim hepsini eklemişim, hala 10 metre ötede gözüken adamın salladığı kılıçtan damage alıyorum. Router ve windows firewall haricinde başka bir yerden daha açmam filan mı gerekli? Port forwarding haricinde başka çözüm önerisi filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Covenant summonları bulunduğun bölgeye göre değişiyomuş ya, yeni öğrendim, aydınlanma yaşadım resmen. Sanırım yakın olan bölgelere atıyo, eğer bulamazsa daha uzakları filan arıyo (tabi BlueBros için o noktaya gelene kadar ya invader ya host ölmüş olacağı için alakasız biryerde summon alamamam normal sanırım) Dragon Shrine'a gittim orada bekliyorum, aynı adamı 2 defa Dragon Aerie'de, 1 defa Dragon Shrine'da kurtardım mutlu oldum eheh ^^ Ama tabi çok az Blue Apostle var, summon mekanikliğinin tırtlığı bir yana, onun üzerine de bayağı şans işi faktörler giriyor herhalde. birisi invade yiyecek te, blue apostle covenantında olacak ta, soul memory range içinde olacak ta, benim yakınımda bir yerde olacak ta, başka bluebro araya girmeyecek te, üzerine bir de summon mekaniği beni summonlayana kadar ikisi birden hayatta kalacak ta, anca öyle. Neyse, en fazla invasion nerede olur? Çoğu kişi elder dragonu kesicem diye 10 defa filan tekrar tekrar gideceği için burada fazla adam bulurum herhalde diyordum da, belki daha iyi bir yer vardır. Dragon Shrine haricinde en çok invasion alan yerleri nereden öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar