knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 alirsin us psn hesabin varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 King Vendrick :( kıyamam o kadar kasmış etmiş yine hazin sondan kurtulamamış. Ateş basmış atmış kıyafetleri kenara amaçsız amaçsız geziyor kılıcı sürte sürte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 döv onu dövdövdövdövdvödvdövdövdvövdövdö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 tam zamanı baymaya başlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 60 liraya oyunu alan adam dlcye 50 lira mı versin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 adamlar üçlü dlc serisi duyurdular ya dlcyi sevmeyen adamlara şunu zorla yaptırdın namco helal olsun sana umutlar project beastte artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-4NYf0S6FnA 9. dakikadan başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Bitmemiş boşuna korkmuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Onu kestikten sonra oyunu bitirmek zorunda degilsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Ben tahta oturunca olay bitiyor sandım Majula Bonfire'a opsiyon koymuşlar çok şükür :) Dark Souls 1'de bitiyordu sana böyle bir şans vermeden diye hatırlıyorum da, baya haayıııır diyerek kestim istemeden Nashandrayı ama mutluyum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Memory of Jeigh'te soul farmlamayı önermişler ascetic basarak, cidden 2 defa denedim bayağı kısa sürede iyi soul veriyor, -ki daha sonraki denemelerde 300-400k filan veriyormuş (ben 80k+180k mı emin değilim öyle bir şey aldım ilk 2 denemede) Yalnız şimdi bu bonfire a bastığım ascetic sadece memory içindeki giantları mı bufflayacak, yoksa yakındaki hollowları da etkileyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 içeriyi etkiliyor. ben de twinkling titanite lazım olunca farmlamıştım orayı. soullar da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Undead crypts'te de iyi farmlanıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 giant lordu kesmek inanılmaz kolay ya. ng++da 200k civarında soul veriyo üstelik. 300k'ya kadar çıkarsınız o kadar sabrınız varsa. edit:ciddi kasacaksanız şunlara da bakın Tseldora set increases the souls gained by the following amount: Hat : 2.5% Chest: 5% Pants: 5% Gloves: 10%. If you wear the whole set, souls gained increase by 24.30% Covetous Silver Serpent Ring +2 Fallen foes yield 30% more souls Jester's Glove Souls gained increased by 10% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 bitirdim oyunu bir kralı ve ancient dragonu kesmedim ancient dragonu kesmediim için 4 tane gaint soulum var, 5tane gerekiyomuş galiba defense i normale dönmesi için sadece ilk denemede normalmiş diye daldım çok kolay dodgelaya dodgelaya kesiodum fakat o kadar çok hpsi var ki adamın %5 kala konsantrem bozuldu yedim kılıcı öldüm. üşendim tekrar gitmeye king's set aliomuşsun galiba onu kesince, değer mi almaya yoksa hiç uğraşmiim ng+'a mı geçem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 4 soul yetiyor, 100-150 vurursun kesersim. Onun seti de şekil bir şey işte, Soul uyla alınan shield ya da kılıç da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Aa dogru soulu var ya kesem hemen ok Bir de NG+ da tum actigim bonfirelar duruo mu yoksa 0dan gezip acio muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 baştan hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ng+'ta düşen lootların hepsi, bossa en yakın bonfire da ascetic basarak ta alınabiliyor di mi? boşu boşuna aynı şeyler için tekrardan uğraşmak bayar sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bir kac item harici hemen hemen hersey ng+a geciyor zaten. gecmenyenler, keyler, fragrant branches of yore, crushed eye orb. ng+ da bonfire'lar, acmis oldugunuz tum kapilar ve shortcut'lar vs hepsi resetleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 psn plusta ücretsiz çöktüm downloada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bonfire ascetic kullanarak ng+ a ozel itemlari alabilmek mumkun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Ancient Dragon ve Vendrick kaldı bir tek, ama dragonu kesemiyorum. Yerdeyken attığı AoE değil, onu yana doğru yardırarak koşunca kurtuluyorum ama uçarken attığı AoE den kurtulmanın yolu nedir ya ne denediysem olmadı. Fire resist gear kullansam tek yemekten kurtulurmuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 hahah aynı durumdayım ya ancient dragonda olay şu; o yerdeyken alev püskürtmesini sağlayacaksın, zatne koalyca kaçılıo ayağına girip vuracaksın, sonra vurduktan sonra hiç beklemeyip kuyruğuna doğru yardıracaksın. o sırada havaya kalkio ve kuyruğunun en ucuna gitmeye çalışcaksın ki yememek için mantık o, yani bir kaç kez vurayım dersen ayağına kesin yatiorsun koşmadan. bu arada söylüorum böyle ama ben de kesmeedim, çok üşeniorum böyle tekrar tekrar bossa koş o mobların arasından vazgeçiom aynı şekilde vendricke ilk öylesine dalmıştım %5e k adar falan indirdim 2-3 vuruş vardı , resmen mallığıma öldüm. dedim aa ne kadar kolaymış az öönce girdim 10 kere ödlüm ya, paso aptal aptal yedim kılıcı geberdim, ragequit yaptım. bunları kesmeden en azından vendricki kesip king armor, ve soulunu almadan ng+a geçmek istemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar