Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Memory of Jeigh'te soul farmlamayı önermişler ascetic basarak, cidden 2 defa denedim bayağı kısa sürede iyi soul veriyor, -ki daha sonraki denemelerde 300-400k filan veriyormuş (ben 80k+180k mı emin değilim öyle bir şey aldım ilk 2 denemede)

Yalnız şimdi bu bonfire a bastığım ascetic sadece memory içindeki giantları mı bufflayacak, yoksa yakındaki hollowları da etkileyecek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

giant lordu kesmek inanılmaz kolay ya. ng++da 200k civarında soul veriyo üstelik. 300k'ya kadar çıkarsınız o kadar sabrınız varsa.

edit:ciddi kasacaksanız şunlara da bakın

Tseldora set increases the souls gained by the following amount:
Hat : 2.5%
Chest: 5%
Pants: 5%
Gloves: 10%.
If you wear the whole set, souls gained increase by 24.30%

Covetous Silver Serpent Ring +2
Fallen foes yield 30% more souls

Jester's Glove
Souls gained increased by 10%
Sosyal ağlarda paylaş

bitirdim oyunu bir kralı ve ancient dragonu kesmedim

ancient dragonu kesmediim için 4 tane gaint soulum var, 5tane gerekiyomuş galiba defense i normale dönmesi için

sadece ilk denemede normalmiş diye daldım

çok kolay dodgelaya dodgelaya kesiodum fakat o kadar çok hpsi var ki adamın %5 kala konsantrem bozuldu yedim kılıcı öldüm.
üşendim tekrar gitmeye

king's set aliomuşsun galiba onu kesince, değer mi almaya yoksa hiç uğraşmiim ng+'a mı geçem ^^
Sosyal ağlarda paylaş

hahah aynı durumdayım ya

ancient dragonda olay şu; o yerdeyken alev püskürtmesini sağlayacaksın, zatne koalyca kaçılıo ayağına girip vuracaksın, sonra vurduktan sonra hiç beklemeyip kuyruğuna doğru yardıracaksın. o sırada havaya kalkio ve kuyruğunun en ucuna gitmeye çalışcaksın ki yememek için

mantık o, yani bir kaç kez vurayım dersen ayağına kesin yatiorsun koşmadan. bu arada söylüorum böyle ama ben de kesmeedim, çok üşeniorum böyle tekrar tekrar bossa koş o mobların arasından vazgeçiom

aynı şekilde vendricke ilk öylesine dalmıştım %5e k adar falan indirdim 2-3 vuruş vardı , resmen mallığıma öldüm. dedim aa ne kadar kolaymış

az öönce girdim 10 kere ödlüm ya, paso aptal aptal yedim kılıcı geberdim, ragequit yaptım.

bunları kesmeden en azından vendricki kesip king armor, ve soulunu almadan ng+a geçmek istemiorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...