Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bastile kapısından giriorum direkt o sırada basiolar 2. kattaki bell keeperları öldürdüümde kesin biri invade edio, sonra 2. si gelio hehe. bazılarını kestim ama çoğu zaman 2v 1 yatiom boss fighta da alışamadım zaten 2 kere denedim yattım. gece gece fazla adrenalin oldu dedim bugün zorlamiim çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Pass geç dwarfları, direk kapıya gir. Gargoyle için eşşek gibi dps abanıp min 1 tanesini indirmen lazım. Ya da stamina abanıp hepsini tanklayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 niye spoiler veriyosunuz okuz musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 sorc oynamak ne kolaymış lan sdfs valla stres yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 kim spoiler verdi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Yalan mi 70inci sayfadakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Ya onu bırakın calenin evindeki lordvesseli açıklayın ataeistler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Ya şimdi zoneların listesine baktım. 25 saatlik gametime'ım olmuş ve bana daha bold ile işaretlediğim yerleri bitirdim. Bu oyun kaç saat sürüyor :) siz bitirenler NG yi ne kadar saat oynadınız? Things Betwixt Majula Forest of Fallen Giants Heide's Tower of Flame Cathedral of Blue No-Man's Wharf Lost Bastille Belfry Luna Sinner's Rise Huntsman's Copse Undead Purgatory Harvest Valley Earthen Peak Iron Keep Belfry Sol Grave of Saints The Gutter Black Gulch Shaded Woods Doors of Pharros Brightstone Cove Tseldora Shrine of Winter Drangleic Castle Shrine of Amana Undead Crypt Aldia's Keep Dragon Aerie Dragon Shrine Dark Chasm of Old Memory of Vammar Memory of Orro Memory of Jeigh Dragon Memories Throne Of Want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 İlk zonelar uzun sürüyor çünkü hem oyunu öğreniyorsun, hem üst başın kötü oluyor. İlerleyen zonelar arasında çok kısa olanlar var, optional olanlar var, kısalıyor yani playtime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 optional olup da yapmadıgınız var mı ya atlanmaz gibime gelioo sanki optionallar hehe belki sonlara doğru sabrım tükenip atlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abi dibine kadar oynadım 150 saat sürdü sanırım ilk oyun ama pvp filan yaptım epey dönüp eski yerle gittim filan. Ona rağmen Aldia's Keepi tam hakkını vermedin plusta bir daha üstünden geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mortis said: optional olup da yapmadıgınız var mı ya atlanmaz gibime gelioo sanki optionallar hehe belki sonlara doğru sabrım tükenip atlarım. Vendrick var sana agro almıyor zaten onu atla direk oyun sonunda geri dönüm kesicen onu çünkü gereken itemlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Red said: sorc oynamak ne kolaymış lan sdfs valla stres yok. http://abload.de/img/1389573460282u1pps.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Ben baya siralamada atlama yapmisim. Belfry Sol'dan hop diye dragleic castle'a gittim orayi bitirdim shrine of amana'ya falan vardim. Bari az geri doneyim :D Mortis sen biraz benim gibi oynuyorsun, her zone'u tum ayrintisiyla bitirmeden gecmiyor gibisin. Ben de once kendimce kurcalayip bitirip sonra da walkthroughlardan bulamadigim yer varsa onlara bakiyorum. 2 kere build degistim bu sirada, bir de sun sword icin sunlight medal farmladim falan. Bence yine de game time'inda bir acayiplik yok senin. Mortis said: Ya şimdi zoneların listesine baktım. 25 saatlik gametime'ım olmuş ve bana daha bold ile işaretlediğim yerleri bitirdim. Bu oyun kaç saat sürüyor :) siz bitirenler NG yi ne kadar saat oynadınız? Things Betwixt Majula Forest of Fallen Giants Heide's Tower of Flame Cathedral of Blue No-Man's Wharf Lost Bastille Belfry Luna Sinner's Rise Huntsman's Copse Undead Purgatory Harvest Valley Earthen Peak Iron Keep Belfry Sol Grave of Saints The Gutter Black Gulch Shaded Woods Doors of Pharros Brightstone Cove Tseldora Shrine of Winter Drangleic Castle Shrine of Amana Undead Crypt Aldia's Keep Dragon Aerie Dragon Shrine Dark Chasm of Old Memory of Vammar Memory of Orro Memory of Jeigh Dragon Memories Throne Of Want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bi kere bitirince diğerlerinden aynı heyecanı alamayacağın için istediğin kadar uzat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Brightstone Cove Tseldora abi burda bir item var bunun nasıl alındığını game guide açıklıyor olmasa kimse sittin sene bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Bu sirri bizle paylasmayacaksin heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Yok itemlara bakarken gördüm itemi nasıl alındığını gösteren bi video var, zaten videoyu izleyince direk vazgeçtim sdf. Merak eden arar bulur eheh. hint: Mace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Pickaxe#.U33uoCjcD-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 aslında güzel alet kasmaya değer mi bilemedim yolu önceden temizleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 troll build için iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 sunlight spear için medal kasıcam yardım gereken bosslarda çağırabilirsiniz çağırın. ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 4 great soul dan birinin kapisina git kasarsin hizlica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 dün gece 3 kere glass knighta girdim. bugün de ruin sentinels bekleyim dedim ben çok zorlanmıştım çünkü. yok çağırmıyolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abi... 10dk bekledim iron kingte. summonlandım. herif bi kişi daha çağırmış. yerlere yattı yardım edin diye. girer girmez light spamledik sunbroyla. neredeyse yarı hpyi aldık. herif daha ilk fire breathe atağından kaçarken düşüp öldü. T_T edit: old iron king 6:0 world masters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar