Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

bu dagger şlamerliği poise sistemini geliştirdikleri icin oldu.

ilk oyunda tek poise varken su anda her vucud parcası ıcın ayrı ayrı var, bacak kol kafa govde olarak. sorun sukı aynı anda iki parcaya vurunca ikisinin poiseını toplıyım senın saldırına karsı koyuyo, haliyle en cok stagger etmesı gereken 2h silahlar hammer falan stagger etmeyıp thrust swordlar daggerlar falan stagger ediyo
Sosyal ağlarda paylaş

ya ağır zırh iğrenç bişeymiş.

bitirdim forestı , the pursuerı kestikten sonra drangleic seti giydim ama ağırlıktan resmen dodge edemez oldum. Heide's tower of flame e gelince o iri yarma sentineller yardırdı bildiin. ben de soyundum öyle kestim yarmaları rahatladım.

yavaş yavaş alışıorum gamepad e ve mekaniklere fakat hala böyle hay dodge mu yapayım ne yapaım parry mi derken yatiorum

10 saat oldu gameplay galiba (load ederken karakteri yanında yazan rakam gameplay saati ise) ve daha ben yeni 2. zonea geçtim hehe baya yeto gidiorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ironclad ları dövdüm ya dediğiniz gibi gerçekten rahatmış.

bir de o ironcladlardan sonra alıştım iri yarılarla kapışmaya heide's tower of flame e gittim, temizledim direkt, o boss nedir öyle ya şaka gibi geldi etrafında dönüp dövüosun.

çok keyifli ya oyun hehe.

bu arada bu ng+ muhabbeti nedir?

bir de ya gamepadle ranged weapon kullanırken nasıl cursorı açiorum hedef almak için bir bulamadım (logitech kullaniorum galiba xbox ile aynı keymappingi)
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

10 saat oldu gameplay galiba (load ederken karakteri yanında yazan rakam gameplay saati ise) ve daha ben yeni 2. zonea geçtim hehe baya yeto gidiorum.

ilk zone öle surer oyunu keşfetme gerektiği için ama sonra hızlanırsın.

%70 altı fastrole ama mesafesi yüzdeye göre azalıyo daha önemlisi stam regen baya azalıyo. acıkcası hiç sebep göremedim ben oyun boyunca zırh giymek için, ha giydimmi giydim tabi delikanlıyım cünkü.
işte şey icin giyiliyo o kadar böle aoe mgc falan kacamayacğaın ve full blocklıyamadın bosslarda giyiyosun.

shieldların stability diye bi statı var, o şey etkiliyo, blcokladığında ne kadar stam kaybettiğini ve 50 ile 80 arasındaki farkı gectim 80 ile 90 arasında bile nerdese %100 fark var.

o yüzden greatshiedlar baya kilit full melee oynuyosan. cıbıldak greatshieldle takılınca sabaha kadar blocklıuyosun herseyı rahat rahat
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

bu arada ironclad ları dövdüm ya dediğiniz gibi gerçekten rahatmış.

bir de o ironcladlardan sonra alıştım iri yarılarla kapışmaya heide's tower of flame e gittim, temizledim direkt, o boss nedir öyle ya şaka gibi geldi etrafında dönüp dövüosun.

çok keyifli ya oyun hehe.

bu arada bu ng+ muhabbeti nedir?

bir de ya gamepadle ranged weapon kullanırken nasıl cursorı açiorum hedef almak için bir bulamadım (logitech kullaniorum galiba xbox ile aynı keymappingi)

Oyun bitince daha zor bi şekilde yeniden başlıyor işte her bitirdiğinde biraz daha zorlaşıyor. Normalde sadece hpler ve damagelar artıyordu ilk oyunda, ama bunda daha fazla ve beklemediğin yerlerde moblar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

ranged silahı hangi elinde tutuyosan , diğer elinin light attackı cursora geçiriyor silahı two handed tutunca (ps3 kontrolleri için L1 veya R1 oluyo mesela )
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Kaede said:

bir artoryas yok ya
şöyle hem block hem parry hem dodge kullanmaya zorlayan adamı hmpfs

olm adam ne oynamış be resmen nutkum tutuldu izlerken.

http://www.youtube.com/watch?v=ctW277Kpcv0

artorias 10/10 would fight again ya. elde katana ile kesmiştim ben. yaşadığın heyecan müthiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

Mortis said:

Kaede said:

bir artoryas yok ya
şöyle hem block hem parry hem dodge kullanmaya zorlayan adamı hmpfs

olm adam ne oynamış be resmen nutkum tutuldu izlerken.

http://www.youtube.com/watch?v=ctW277Kpcv0

artorias 10/10 would fight again ya. elde katana ile kesmiştim ben. yaşadığın heyecan müthiş.

4:30 resmen bal lan yoksa fail bu combat boss affetmiş orda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...