Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 uh, aynı gün içinde 5 boss kesmek iyi gelmiyor :p neyseki bitti. manly havel melee <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GuNoKLi-n84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 bu dagger şlamerliği poise sistemini geliştirdikleri icin oldu. ilk oyunda tek poise varken su anda her vucud parcası ıcın ayrı ayrı var, bacak kol kafa govde olarak. sorun sukı aynı anda iki parcaya vurunca ikisinin poiseını toplıyım senın saldırına karsı koyuyo, haliyle en cok stagger etmesı gereken 2h silahlar hammer falan stagger etmeyıp thrust swordlar daggerlar falan stagger ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 herif 800 defa pvp yapmıştır. en mallarını koymuş adamlar belli ya laglı ya gamedpadi kontrol edemeyenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ya ağır zırh iğrenç bişeymiş. bitirdim forestı , the pursuerı kestikten sonra drangleic seti giydim ama ağırlıktan resmen dodge edemez oldum. Heide's tower of flame e gelince o iri yarma sentineller yardırdı bildiin. ben de soyundum öyle kestim yarmaları rahatladım. yavaş yavaş alışıorum gamepad e ve mekaniklere fakat hala böyle hay dodge mu yapayım ne yapaım parry mi derken yatiorum 10 saat oldu gameplay galiba (load ederken karakteri yanında yazan rakam gameplay saati ise) ve daha ben yeni 2. zonea geçtim hehe baya yeto gidiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ds2de bir artoryas olmadığı için rahat ol kafana göre bir karakter buildi yap ve ya dodgela ya blockla ya da parryle hepsine alışsan daha iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Gökhan ağırlığını %70 de tut, fast roll yaparsın her türlü. Level alırken de, orayı arttırırsın yavaş yavaş daha ağır zırhlar giymek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Kaede said: ds2de bir artoryas olmadığı için rahat ol kafana göre bir karakter buildi yap ve ya dodgela ya blockla ya da parryle hepsine alışsan daha iyi tabi ng plus drangleic castle throne room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Kaede said: bir artoryas yok ya şöyle hem block hem parry hem dodge kullanmaya zorlayan adamı hmpfs olm adam ne oynamış be resmen nutkum tutuldu izlerken. http://www.youtube.com/watch?v=ctW277Kpcv0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 bu arada ironclad ları dövdüm ya dediğiniz gibi gerçekten rahatmış. bir de o ironcladlardan sonra alıştım iri yarılarla kapışmaya heide's tower of flame e gittim, temizledim direkt, o boss nedir öyle ya şaka gibi geldi etrafında dönüp dövüosun. çok keyifli ya oyun hehe. bu arada bu ng+ muhabbeti nedir? bir de ya gamepadle ranged weapon kullanırken nasıl cursorı açiorum hedef almak için bir bulamadım (logitech kullaniorum galiba xbox ile aynı keymappingi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mortis said: 10 saat oldu gameplay galiba (load ederken karakteri yanında yazan rakam gameplay saati ise) ve daha ben yeni 2. zonea geçtim hehe baya yeto gidiorum. ilk zone öle surer oyunu keşfetme gerektiği için ama sonra hızlanırsın. %70 altı fastrole ama mesafesi yüzdeye göre azalıyo daha önemlisi stam regen baya azalıyo. acıkcası hiç sebep göremedim ben oyun boyunca zırh giymek için, ha giydimmi giydim tabi delikanlıyım cünkü. işte şey icin giyiliyo o kadar böle aoe mgc falan kacamayacğaın ve full blocklıyamadın bosslarda giyiyosun. shieldların stability diye bi statı var, o şey etkiliyo, blcokladığında ne kadar stam kaybettiğini ve 50 ile 80 arasındaki farkı gectim 80 ile 90 arasında bile nerdese %100 fark var. o yüzden greatshiedlar baya kilit full melee oynuyosan. cıbıldak greatshieldle takılınca sabaha kadar blocklıuyosun herseyı rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mortis said: bu arada ironclad ları dövdüm ya dediğiniz gibi gerçekten rahatmış. bir de o ironcladlardan sonra alıştım iri yarılarla kapışmaya heide's tower of flame e gittim, temizledim direkt, o boss nedir öyle ya şaka gibi geldi etrafında dönüp dövüosun. çok keyifli ya oyun hehe. bu arada bu ng+ muhabbeti nedir? bir de ya gamepadle ranged weapon kullanırken nasıl cursorı açiorum hedef almak için bir bulamadım (logitech kullaniorum galiba xbox ile aynı keymappingi) Oyun bitince daha zor bi şekilde yeniden başlıyor işte her bitirdiğinde biraz daha zorlaşıyor. Normalde sadece hpler ve damagelar artıyordu ilk oyunda, ama bunda daha fazla ve beklemediğin yerlerde moblar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Oyunun başında sola sapıp yokuş çıkınca orada duran şişkoya dalayım dedim. Sonuç malum. Hüsran üzerinde baştaki o köpek gibi şeylere bi tane vurayım dedim hepsi toplanıp mahalle baskısı yarattı üzerimde çıktım oyundan. Sanırım bana göre değil ya bu oyun ehuhuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 çabuk pes edene göre değil evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mortis said: bir de ya gamepadle ranged weapon kullanırken nasıl cursorı açiorum hedef almak için bir bulamadım (logitech kullaniorum galiba xbox ile aynı keymappingi) ranged silahı hangi elinde tutuyosan , diğer elinin light attackı cursora geçiriyor silahı two handed tutunca (ps3 kontrolleri için L1 veya R1 oluyo mesela ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Ilk oyun bok gibiydi pc de, controller oynamama ragmen 5 dakka dayanabilmistim.Su az ucuzlasa da denesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mortis said: Kaede said: bir artoryas yok ya şöyle hem block hem parry hem dodge kullanmaya zorlayan adamı hmpfs olm adam ne oynamış be resmen nutkum tutuldu izlerken. http://www.youtube.com/watch?v=ctW277Kpcv0 artorias 10/10 would fight again ya. elde katana ile kesmiştim ben. yaşadığın heyecan müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Dark_Soul said: Ilk oyun bok gibiydi pc de, controller oynamama ragmen 5 dakka dayanabilmistim.Su az ucuzlasa da denesek. 60 tl oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Hangi sitede? Steamda 49.90 halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Claiborne said: Mortis said: Kaede said: bir artoryas yok ya şöyle hem block hem parry hem dodge kullanmaya zorlayan adamı hmpfs olm adam ne oynamış be resmen nutkum tutuldu izlerken. http://www.youtube.com/watch?v=ctW277Kpcv0 artorias 10/10 would fight again ya. elde katana ile kesmiştim ben. yaşadığın heyecan müthiş. 4:30 resmen bal lan yoksa fail bu combat boss affetmiş orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 evet ilk estus çektiğinde ölmeliydi. D&R a gidin abi, raftan alın 60 liraya mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bide adam zaten pyro ile yemiş boss u, easy mode bu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 DS2'ye expansion gelir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Dark_Soul said: Hangi sitede? Steamda 49.90 halen. http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/dark-souls-%C4%B1%C4%B1-pc//oyunlar/rpg-role-playing-games-/urunno=0000000588087 ben direkt söyledim buradan. D&R mağazalarında ise 69 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 thenks,az daha gameplay videosu izliyim sonra karar vericem.Eşşek gibi reskille bağlanıp mönitöre kafa atar mıyım düşünmem lazım sadsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar