GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 reampage said: nasıl öldürdün onları ya ben öldürmedim geldiğimde ölmüşlerdi. ya anlamadım tam ben ondan 5 dakka önce kasabaya gelmiştim heigel mi ne kuleye gitmeye çalışıyordum. o küçük domuz gibi şeylerin o tarrafa yönelip geri döndüm zırh alıyım diye. zırh satan elemanın orada bi 5-10 dakka oyalandım ne alsam diye bi baktım küçük domuzlar bana saldırmaya geliyor satıcının dükkana doğru onlara daldım falan. acaba onlar beni ararken mi öldürdü npc leri diyeceğim ama bilmiyorum çünkü bonefire a gitmedim ordan direk kuleye doğru yürüdüm ama sanki emerald heart o zaman yaşıyordu ya. çünkü sonra ben tekrar döndüğümde kasabaya benim zırh aldığım adam da ölmüştü. hani o yaşıyor olsa diyeceğim ki beni ararken öldürdüler npcleri. bilmiyorum çok moralim bozuldu ya en baştan mı başlyacağım şimdi. ben öldürmedim onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Malesef level alamazsın öyle, bu arada oyun ps 3 mü steam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ps ti ya da pc nin monitör ile oynuyordum pc de gibi. bari pc ye alayım da orada oynayayım yeniden bşalamama şevk olsun yoksa bayıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Valla ben o domuzlardan kaç kez agro aldım kaçtım bişi olmadı öyle bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 kral Neden güçlenen herkes bu oyunda kafayı yiyor? Kadimleri öldürmüş, devleri yenmiş ama sonunda hollow olmuş, Vendrick niye kaybeden oluyor bunları yaptıktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 bitti valla 90 saat 150 soul level ve sadece 2 opt boss kaldı biri için covenant level 3 lazım kasılır mı bilmiorum ötekinide kesicem gidip şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 esas oyun ng+ da başlıyor , matchmaking soul memory ye veya levele bakmıyor herkez herkezi invade edebiliyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 evet o yüzden başlamıcam daha dsf. gereken yerleri astehetics ile açarım diye düşünüyorum bir sürü birikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 abi ya ben ciddi ciddi baştan başlıycam lan emerald hearth öldü diye. böyle saçmalık ollur mu ama ya. biri invade edip mi öldürdü acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 bonfire astetics tamamen o bölgeyi ng+ ya çevirmiyor ama , metal chestlerdeki lootlar respawn olmuyo mesela ng+ ya geçmeden sinner-wretched olup ng+ da way of the blue ya katılmayı planlıyorum ben heh soul vesseliniz kalmadıysa forest of giants 4. bonfire da astetic kullanırsanız , giants memory lerden birindeki soul vessel de tekrar tekrar çıkıyor ^ majula da işgal edilemiyosun , ya biyerde ölen npc leri resleyebiliyosun diye okumuştum ama edit?? : hah buldum doğru mu bilmiyorum ama said: After killing merchants/NPCs a tombstone will appear where they were originally located; the player can pray to resurrect a ghost of the NPC, for a price. The ghost NPC seems to sell the same items as the original, but each time the player dies they must pay to resurrect the NPC again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Yarim saatlik is yahu ciddi ciddi bastan mi baslicam dedigin :) Lost Majuladan sonraki bonfire'a gel summon et 1 kisi 5 dakkada giant miant kayarsiniz. Ben de domuzlarla oynasip duruyorum surekli hic npclerim olmedi. Ac bi deprived char ak yeniden ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Darqainu said: Yarim saatlik is yahu ciddi ciddi bastan mi baslicam dedigin :) Lost Majuladan sonraki bonfire'a gel summon et 1 kisi 5 dakkada giant miant kayarsiniz. Ben de domuzlarla oynasip duruyorum surekli hic npclerim olmedi. Ac bi deprived char ak yeniden ortamlara. öyle yapayım bari ya napayım. @boneslark sağol abi de RP yapıyorum ben oyunun ruhuna aykırı sanki öyle yaparsam ya baştan başlıyım yine knight olaraktan. faraaam armor bulacam daha zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 faraam armoru araki bulasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 PC'de Yeni başladım, hollow'ken her öldüğünde hp penalty çok kötü olmuş ya. Bir de pre order weaponları claim etmemişim, baştan başlayacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 faraam armoru bulacağınız yer kalede , 6 tane ruhla açılan kapının olduğu yerde soldan son kapıda ^ white soap stone kullanıp başarılı bi şekilde yardım edersen humanity yi geri kazanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Wispy said: PC'de Yeni başladım, hollow'ken her öldüğünde hp penalty çok kötü olmuş ya. Bir de pre order weaponları claim etmemişim, baştan başlayacağım sanırım Pre order lar direk cikmali inv de, hp penalty icin de bind ring var limitliyor hp kaybini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 O hp limit isi hic sikinti yapmiyor ya ring nerdeyse gereksiz. Bir de kac gundur gozume carpiyor, bu oyunda adam gibi invade olmuyor human human geziyorum paso. Dark souls 1'in cogunu hollow oynamistim got korkusundan. Hatta yeter artik progress yapamiyorum tokatlanmaktan diyip offline oynamisligim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 vurmayın ama beğenmedim ben pc versiyonunu şunun konsola alır mıyım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Onun sebebi sanırım sonsuz invade hakkı yok galiba, dark bilmem ne covenantına girince ilk oyunda sana sonsuz invade orbu veriyordu bunda sınırlı ya drop filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Darqainu said: O hp limit isi hic sikinti yapmiyor ya ring nerdeyse gereksiz. Bir de kac gundur gozume carpiyor, bu oyunda adam gibi invade olmuyor human human geziyorum paso. Dark souls 1'in cogunu hollow oynamistim got korkusundan. Hatta yeter artik progress yapamiyorum tokatlanmaktan diyip offline oynamisligim var. İlk oynayışta sadece human formundayken invade yiyebiliyorsun. Tabi o da çok az geliyor başına. Asıl NG+ ile invade olayı başlıyor. Human veya hollow farketmez, her an invade yiyebiliyorsun. Bir başka nedeni ise, oyunda bazı pvp alanlarının bulunması. Bellfry, grave of saints bölgeleri ve covenantlara özel bazı arenalar olduğundan oyuncular pvp için daha çok bu bölgeleri tercih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ya beyler bitirenler şu trailerdaki sahnelerin cinematic ve ara ara kesilmemiş versiyonu var mı hiç oyunca cgi olarak? http://www.youtube.com/watch?v=r7Lp-5WdtD0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Çok lag var pvpde saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 olmbaştan başladım old dragon rider la dragon rider ı kestim gene öldü emerald hearth köye gittiğimde. küfredeceğim ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 sen napıyon trainer falan mi indirdin saçma span tüm mape all kill çeken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 bişe yapıyor kesin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar