reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Iron Keepe kadar oyun ne kadar kolaymış lan diye gidiodum, orda önceki mapler içinde kestiler bol bol sdf. ama map dizaynı çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 harvest valley'e geldim. hala su boss soullari ile item yapicak adam bulamadim. oyle biriktiriyorum. harvest valley giristeki dekolteli hatunun ordan manzara cok guzel bu arada skjha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 abi claymore aldım sonunda oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ben fire longsw +3 ile oynuyordum, nastard gelince bi sevindirik oldum ama lond daha efektif gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ben dragenleic sword'a kadar firesword +5 ile oynadim. simdi dragenleic R2 attack ile domine ediyorum ortaligi. twin dragons shield +3 galiba bi de solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Sun sword kastim oda mini claymore epey guzel alet seri bide hemde scalede. a a ama claymoreun yeri baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Dragenleic swordu ben upgrade ettim iki defa ama kisa kaliyor movelar isinamadim silaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 drangleicin ağır saldırısı çok iyi. hızlı, uzağa vuruyor ve çok çabuk recover ediyor. hafif saldırısını neredeyse hiç kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Sinners sworduda aldım ama move set yine tatmin etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ds4 için ya da 3 de olur, key mapping var mı, bazı kombinasyonlar çalışmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 pc port çöp gene ya adamlar controller simgelerini falan değiştirmeye kasmamış hiç ahahah fuck you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ring of binding tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 noob itemi tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Oski said: harvest valley'e geldim. hala su boss soullari ile item yapicak adam bulamadim. oyle biriktiriyorum. harvest valley giristeki dekolteli hatunun ordan manzara cok guzel bu arada skjha derken buldum. Straid of Olaphis yapiyor itemlar boss soullariyla. bilmeyen icin, Belfry'da yere atlayip patlayan zombilerin oldugu kulenin en tepesinde tas kesmis bi tip var. o Straid. canlandirmak icin branch of yore bilmem ne bulmaniz lazim. gerci itemlar beni pek etkilemedi. Dragon Bow ve Pursuer's Shield haric almadim bile cok afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ilerde bi herifi daha kurtarıp ondanda bir kısım soulları trade edebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 tahmin ettim elimdeki bi kisim soullarla bisey alamadim straid den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Tükendim örümcekte ya yemin ederim, iron keepten sonra oyun beni yok etmeye başladı yakında hollow olucam. Milletin faceroll kestiği bossmuş bide nası kesiyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 iron keep e geldim ben de simdi yanniz su medusa boss a gelmeden once sagdaki patikada bi dark phantom var benim diyen boss tan daha beter vuruyo shield mield kazimadan onu kesmeden biraksam cok bisey kaybedio muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 o arkadaş beni baya kastırmıştı. bu arada benim oyun bitti galiba. dragonlu şehre geldim. sanki bir final havası vardı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 n0 lifer !!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 reampage said: Tükendim örümcekte ya yemin ederim, iron keepten sonra oyun beni yok etmeye başladı yakında hollow olucam. Milletin faceroll kestiği bossmuş bide nası kesiyorlarsa. abi örümcek kolay ya. kıçını dene orası daha basit geldiydi bana oha yok baktım dragon aeriden başka daha yerler varmış sdfs ben kings passageları falan açınca dedim ama sonlara yaklaştık. ama yok yani bitmiyor sdfs bi de bu oyunda özgüvene yer yok ya. 100k soulla gezmicem bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Oski said: iron keep e geldim ben de simdi yanniz su medusa boss a gelmeden once sagdaki patikada bi dark phantom var benim diyen boss tan daha beter vuruyo shield mield kazimadan onu kesmeden biraksam cok bisey kaybedio muyum abi two hand giriş nefes aldırma ipneye öle kestim ben loot güzel şimdiye kadar gördüğüm en iyi loot aslında o yani en gelişmiş diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Bu arada heir of sun mu ne sun sword için o covenanta girdim summonlanıp boss kesince sun medal veriyor işte. Öğrendim ki yazıyı hollowken yazabiliyoruz bossu kesersek döndüğümüzde human olarak dönüyoruz, flasklar filanda resetleniyor. Bedava humanity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 abi covenant olmasa da yardim ettiken sonra human donuyorsun kendi dunyana flask larin fullenmesini bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 heir of the sun co-op kasiyorsan en kral covenant tabii her sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar