Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
drangelic kestıl'a geldim. dragonrider'ı paketledim. sonra nereye gideceğimi bulamadım şimdilik sdf

daha çok mu var lan oyun bitmiyor. 380 kere ölmüşüm 50 saat gameplay sdfs
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

steamde çok pahalı ya dnr dan falan alıcam gidip de, daha gelmemiş midir? ön spiraş 29 nisan diyor
Abi D&R'dan iptal ettim siparişi.25 nisan dediler sonra 29 yaptılar.Eminim ayın 29'unda yollamazlar.Aral işte, diyecek laf yok! Zaten bir sürü oyun birikti, Steam'de indirime girince alırım.
Mesaj tarihi:
kalkan falan kullanma two hand yap. tokat atarken kaç. ağzına ağzına vur. uzaklaşma fazla. 2-3 kere öyle mal mal lavlara düştüm öyle sdfs

bi de şeye çok güldüm ya. arka arkaya mesajlar var. biri hurrah for victory yazmış diğeri hurrah for happines falan. en sona biri hurrah for something? yazmış sdfs

700 rate i falan vardı.
Mesaj tarihi:
smelter, passive constant fire dmg aura ile melee de uzebiliyor, fire resist gear yoksa. bossa vurmak icin surekli dmg yiyorsunuz cunku.

smelter optional boss, cok zorlanirsaniz skip.
Mesaj tarihi:
Iron Keep bitti, hala guzel str scale silah bulamadım ya zweihander moveset değişmiş sevemedim, hala mace ile gidiyorum gerçi güzel vuruyor ama sıkıldım upgrade basmak istemiyorum daha fazla.
  • Yeni Oluştur...