Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benden fazla yeto olamazsın DS de, sinir harbiydi resmen SPAaazzZ geçirtiyo insana pisikolojimi bozmuştu; parandeler hopla zıpla yana öne geriye... hatta bununla ilgili olarak stream yapanlardan biri controller parçalamıştı B)-
oyunun yarısına gelmeden GFWL ban da üstüne acı biber oldu, yaklaşık 2-3 hafta hiç oynamadım böyle oyunmu olur ... kendini savunma oyunu kötüleme eleştiriler haklı çıkma tripleri filan :o

tekrar yükledim (pirate ver) trainerla bitirdim hatta utanmadan çekinmeden söylüyorum bunu evet rezilim değilmi? >:D<

sonra yeniden yükledim içimde böyle taaa derinlerde bi yerde eziklik vardı sanki becerememenin o derin yetoluğun verdiği ... his le yüzleşip hatta kabullenip hatta fazlaca gaza gelip (:D

sonrada çok kolay gelmeye başladı benmi buna burun kıvırdım hileye başvurdum diye arada oynadıkça iç geçirdim (kavradıktan sonra mantığı mekaniği gelsin ng++++ lar)

caiz olmazmı yahu dark soul bu al al olmadı verirsin birine. (tu)
Mesaj tarihi:
merakimdan bunun birincisi ve demons soulu denedim. nasil yetemeyip kactim goren sasirdi.

ahah..

not : allahtan olunce oyun kendini uninstall etmiyormus :) ilerleyip olup geri dondum alla alla dedim nerde acaba checkpoint dedim bi gideyim gene, yardirdim tik oldum daha ilerde gene geri, ne oluyor dedim 20 kere falan oldum , herhalde pirate versiyon bozuk. arastirdim meger save mave hak getire. ehe dedim sadece.
Mesaj tarihi:
burası konsol bölümü olsada sorayım dedim, DS2 PC version umarım DS gibi olmaz, FPS-Mouse-HD çözünürlük gibi sorunlar olurmu? durante fix lerin tam oturmasını beklersek en az 2 ay daha geçer gibi :S
Mesaj tarihi:
black armor weapon pack, o pre order bonusu tum platformlarda ayni. o silahlar oyunun her versiyonunda mevcut, bonusun espirisi sadece erkenden vericek normalde belki 2-3 saatlik bir gameplay le alabilcegin silahi.

facebook sayfaslarinda var aciklamasi gir bak.
Mesaj tarihi:
hacibekirlokumu said:

15 saatlik oyun süreme dayanarak söyleyebilirim ki (artı 500 saat demon's souls,1000 saat dark souls oynamış biri olaraktan) 3 oyun arasındaki en zor oyun Dark Souls 2.

Nası ya

Dark Souls yeterince zor zaten nasıl ds 2 daha zor olur?

Almıyorum ulan.
  • Yeni Oluştur...