Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online Learning mevzularını CV'ye eklemeli mi?

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Bence yazma.
Beklentiyi yükseltmiş olursun. Soru sorulduğunda, cevap beklentiyi düşüreceği için alehine olur.
Onun yerine bunu mülakatta kullan. Sana "bize kendini anlat" dediklerinde CV'nde yazan şeyleri adamlara okumak yerine, de ki "ben olduğum yerde sayan birisi değilim. sürekli yeni şeyler öğrenmek isterim. coursera gibi online eğitim sitelerinden, üniversitede alma fırsatım olmayan dersleri takip ediyorum. Ayrıca ilgilendiğim alandaki gelişmeleri takip edebilmemi, güncel kalmamı sağlıyor. işin dünya çapında nasıl yapıldığı konusunda bilgi edinmeye çalışıyorum."
Böylece adamlara not alacak bir şeyler verirsin. Konuşacak konu çıkar. Emin ol, CV'ne yazmaktan çok daha başarılı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Eger ben mesela degerlendiren olsam, onlari yazman cok sey degistirmezdi, eger sertifika vs yoksa. Varsa da 1 satir.

Sirf onun icin mulakata cagirmayacagim yoksa cagiririm demem de.

O yuzden yazma.

Ama laf arasinda kendini satarken soylersin mulakatta. Ilgili ve hevesli oldugunu alir karsi taraf, aldigin bilgiden ote.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence koyma.

atıyorum bilgeadam vs. tarzı bir yere gitmiş olsan koy tabi ki, elinde sertifika da var. ama elinde sertifika yoksa, hatta varsa fakat online learning ile öğrendiklerin konusunda %100 iddialı değilsen bence sıkıntı yaratabilir. cv'ni gönderdiğin firmaya da bağlı tabi de, adamlar kalkıp şunu şunu öğrenmişsin o halde bunu bunu biliyorsundur der, sen de aslında o kısmına çok bakmamışsındır ya da bahsi geçmemiştir, kalırsın öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...