evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Arkadaşlar maddi gereçlerden ötürü d3 hesabımı satmak istiyorum. 1 wd ve 1 mont karakterim son leveldir. İlgilenen arkadaşlar öm atabilir çok cüzi bir fiyata bırakıcam. İYi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Banka hesabı sandım oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 alman hesabı sandım oyun çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 mont sıcak tutuyormu act3 de üşümeden ilerleyebiliyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 gerçek deri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ban lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 :) mont yazmşm pardon. iş yerindeyim de aceleden oldu. monk güzel bir karakter itemlari fena değil diledğinz gibi oynarsınız witch doctor da iyidir. zaten son levelin verdği tüm şeylerden yararlanabiliyorsunuz o yüzdn d3 de item olayı da ne kadar oynarsan o kdar iyi bulma şansın var o yüzdn mf itemlarimda mevcut ilgilenen arkadaşlarin bilgisi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 anlaşırsak alabilrim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Şu ilanlara ücret yazın işleminizin kısa sürede hallolmasını istiyorsanız. 5 başlık aşağıda d3 account aranıyor mesala. Yazın ki bizde iyice trollleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 fiyat vermiş eleman işte... cüzi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Selam, Hesap makinası sanıp daldım ama ı-ıhh Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben bildigi post kasmaya geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 evilaktarus said: d3 de item olayı da ne kadar oynarsan o kdar iyi bulma şansın var Nasıl yani? Tamamen şans değil mi diyaploda ıtem düşme? Bala ıtem geleyor işte nalaksıvr nekdr oynadıkınlan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 cafeye gitmiş yemiş içmiş, gelen hesabı satıyo sandım, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 dostum şimdi şöyle ki magic find itemlar la cok iyi itemlar bulabliyosn tabi ki şans faktörüde var ama haftada 1 gün oynayıp da çok iyi bir item bulma şansın cok düşük. hergün oynayan adam çok daha fazlasını bulur. benm kastettğm buydu. goblinleri kovalarsın ztn yerleri belli. nolur düşen illa ki güzel itemlar legandary fln düşer ama diğer adam çook daha fazlasını bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hacı fiyat ver hala bik bikliyosun ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Oha iyiymş. Peki senn çarakterin çokmi güçlü eniyi silahı zırkı o mü dşryor?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 fiyat söylemiyorm dostm ver b fiyat düşüneyim anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Montun bedeni ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 mont da satayım sana beden söyle kaliteli birşey satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 40 lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 0 d3 hesabı ne kdar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 80 TL seninki ikinci el yani 40 TL veririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 öyleyse 2 karakteri sileyim tamam satayım sana 40 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar