Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ben Avustralyadayim su an. Saat burda 11:20. Genelde bu saatlerde bos oluyorum ve oyuna bu saatlerde log olmaya calisiyorum. ama sadece calismakla kaliyorum cunku unable to connect diye bir uyari cikariyor surekli. Authenticating ten sonra Handshaking geldigi an bu uyari geliyo. Sansa 1 kere server list geldi karsima onda da server 4 gozukmuyo, server 9 daki charimla oyniim dedim unable to connect to server dedi. Bu sorunun benden oldugunu pek sanmiyorum, sanirim doluluktan?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bugün serverlar biraz kötü durumda, bir sürü çeşitli bağlantı problemleri hakkında konular var forumlarda.. Adminler de bu sorunları şu yüzden var diye açıkladılar. Yarına düzelir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ewt oluyor 2-3 gunde bir düzeltirler sen pacific serverlarınamı gırıyorsun ben oradakı erverlar wgırıorum hatta 34de gırıyorum pvp lag yok[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Herkesde oyle.. ara sira bosluk oluyor, o ara girdin girdin, yoksa saatlerce giremiyorsun. 1 haftadir boyle, duzelecegine pek ihtimal vermiyorum ben, her gun giderek kotulesiyor hatta OB baslarinda bu kadar degildi.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Pfff cok kotu ya. 7 gunden sonra bi tek bugunum bos ondada mal mal oturuyorum..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowbAnE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bende çıldıracak seviyeye geldim yaa günlerce downlaodla uraş şimdide servere gireme varmı böle iş yaaaaaaaa ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 eee 500000 kişiyi aldılar şimdi uğraşıyorlar işte test ediyorlar maksimum kaç kişi kaldırıcaz diye herhalde oyun çıkmadan yeni makinalar falan eklenir[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Yok hicbi yolu giremiyorum. 2 kere Success-Connected dedi sadece ondada Disconnected from server yazisi cikti..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 şu anda ya serverlar bakımda yada belli kişi var ve dışarıdan alım kapatılmış durumda olabilir ne olduğunu bizde bilmiyoruz işte[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ben karakter ekranına giriyorum, enter world diyorum her seferinde world server is down diyo[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ilk defa bugun oldu 3 saattir ara ara denedim giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Simdide her seferinde giriyorum ama server ekraninda retrieving character list ekraninda kaliyo oyle. Karakterlerim ekrana gelmiyo hicbi serverda. offff...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ilginc gelismeler oluyor :) Simdide girmeyi basardim oyuna ama dun level7 olarak biraktigim rogue um level3 olarak karsimda duruyor :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 cok fena 5 saattir 30 dakkada bi girip 5-10 defa deniyorum banamisin demedi ve bu beta 11 gun sonra bitecek , cok ilginc gercekten assagida bi topicde isyanlar vardi millettte savunmustu falan l2 dede bu tarz sorun cok yasandi onada millet saldirmisti OB de ve bu tur baglanti sorunlari ortaya ciktiktan 2-3 saat cok buyuk bi sorunsa 5 saat icerisinde fixlendi 4 gundur loot-trade gibi olaylarda lag var 1-2 gundur bu olay varmi$ ve blizzard sorun uretemiyor cok fena cok classlar arasindaki balanssizlik ,mob respawn rateleri , expin ss quest yapmaya bagli olmasini (isteyene solo takilip mob farmlama gibi bi secenek koyulmami$) ve bu connection sorunlarini hic tutmadim grafik kotu diyorlardi cok $eker bi grafik var , skiller , talentlar , ability ve statlar (ve bonuslari) ,world cok guzel ama $ahsen bekledigimin cok altinda bir oyun cikti karsima hadi hayirlisi OB bitmeden yapilmasi gereken koklu degisiklikler yapilir ve bi rayina oturtulur isallah OB de olsa bizde insaniz sabir var bi$ey var , belki blizzard 'a suan icin tepki gosteremeyiz ama cildirtiyor sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ilk defa oldu demisin ama OBnin basindan beri oluyor bu tip seyler, ve giderek artiyor azalmasi gerektigi yerde. Belki zaman diliminde olmadigin icin denk gelmiyor olabilir ama US prime timeda devamli 10-15dklik lag spikelar (high population serverda bile degilim, medium population oynadigim server), haber vermeden 5dk icinde yapilan server restartlar, 2-3 saat deyip 6 saat suren veya su andaki gibi haber verilmeyen downtimelar, login/game server cokmeleri. OB hali rezalet su ana kadar. Bende iyi, en azindan makul, bir sey bekliyordum ama beklentilerin cok altinda cikti.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] [Bu mesaj Chrysaor tarafından 14 Kasım 2004 06:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 hahahahahahaha.... simdi girmeyi denedim.. server full... adamlar kuyrukta bekletiyolar oynamak icin.. #494 in line.. estimated time:unknown lololol..[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Neyse, ucuz ve sacma bir sekilde onlemisler lagi. LD olanlarin, yada oyundan cikanlarin vay haline, her seferinde 1 saat kuyrukta heh.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Official forumlari takip edin arkadaslar, zamanla yukseltecekler sinirlari. Yarim milyon kisiye 40 serverda hizmet vermek rakamlari okumak kadar kolay degil ama cok guzel ustesinden geliyorlar helal olsun..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: mikado, 14 Kasım 2004 11:32 tarihinde demiş ki: Official forumlari takip edin arkadaslar, zamanla yukseltecekler sinirlari. Yarim milyon kisiye 40 serverda hizmet vermek rakamlari okumak kadar kolay degil ama cok guzel ustesinden geliyorlar helal olsun.. o zaman napiyoruz,open betaya 400k insan almak yerine 300k insan aliyorsun,serverlari uprade ettikce yavas yavas yine player aliyorsun.su an 9.test serverinda 1.5k kisi sira bekliyor...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 evet banda oldu level1 rogue acmıstım xp ler gimisti ama itemler duruodu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 40 küsür test sunucusu var ama o 400k kişinin yarısı bir servera girmeye çalışınca ... :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 limiti chr acmadan once koyarsin o vakit ? daha mantikli ve zorda bir oaly degil ayrica 45 milyon$ harcamislar dmeisti birisi o akdar harcadiysan 1 milyon dolar daha harca 140 tane daha server acabilirsin[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar