toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 GwindonSurion said: dylanN said: Eski erkek sevgilim O.o WTF!!!!!
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bunlar cok siradan daha farkli seyler lazim. Olmuyor.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 olm ayıp lan ne terbiyesiz adamlarsınız. gerçi bu saçma sağan topikler açan dylandı sanırım kişisele. o zaman iki tarafta mal KİTLİYORUM.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Red said: yine dylan ve onu en iyi kim kötüleyip prim yapacak topici. engineer buff+ cok acınası hallere dusuyorlar ya.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 cidden ya dylana white kinghtlık yapılacak kadar kötü durumda forumdaki anlamsız nefret dolu zavallı insanlar, hepsi miranda kerrle falan çıkıyo sanki, şişko sivilceli ergenler
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 çok abartıyorsunuz şu dylanna laf sokma işini. beğenmiyorsanız beğenmeyinde neyin peşindesiniz çocuk gibi.
Akito Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 dylanna verilen ayarlara tepki olarak yeni bir akım ortaya çıkıyor.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Olm tekrar tekrar diyorum. İlkokul biteli 15 sene oldu hala kıza tükürerek saç çekerek yazma modelindesiniz haduket goying. Olm beeniyosanız gidin konuşun utancak bişi yok burda.
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 "nutella yerim" said: ahaha bu çok güzelmis ya
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 hamsilipilav said: olm ayıp lan ne terbiyesiz adamlarsınız. gerçi bu saçma sağan topikler açan dylandı sanırım kişisele. o zaman iki tarafta mal KİTLİYORUM. snn be slk.
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 dylanN said: Bunlar cok siradan daha farkli seyler lazim. Olmuyor. Canım, msne geçelim mi burası çok kalabalık.
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Red said: yine dylan ve onu en iyi kim kötüleyip prim yapacak topici. engineer buff o resimdeki dylansa niye kötülüyonuz olm ilik gibi kızmış.. maşallah (2 elle yazıyorum)
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Sparkcaster said: cidden ya dylana white kinghtlık yapılacak kadar kötü durumda forumdaki anlamsız nefret dolu zavallı insanlar, hepsi miranda kerrle falan çıkıyo sanki, şişko sivilceli ergenler KES LAN!
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 samaella said: o resimdeki dylansa niye kötülüyonuz olm ilik gibi kızmış.. maşallah (2 elle yazıyorum) ben seni gerçekten anlamıyorum abi zaman zaman
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yok abi genel yani. nasıl bir kafadasın anlamıyorum işte. nasıl anlatayım bilemedim :D
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 patide trchana bakanları tespit edip niye banlamıyorlar ya hele burdan oraya resim taşıyanın evini tespit etmek lazım
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 rerore kız resmi koydu diye, baldır bacak gösterdi diye islami usüllere göre banlandıysa.. dilanın da banlanır mı islami usüllere göre? philisoraptor.jpeg
Öne çıkan mesajlar