Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ee. Sleep'in benim başlık açma şeklime "kıl" olduğunu da düşünerek hazır işim gücüm yok adam gibi bir başlık açayım dedim. 8.12.2012 Yerel saatle sabah 5.00'da Proleague KT Rolster-EGTL maçıyla başlayacak. Eşleşmeler şu şekilde: Flash Zenio Wooki JYP Action ThorZaIN Stats Jaedong Crazy-Hydra HuK Mind PuMa Ace Maçı Haritası: Planet S Bu maçta NASL finallerine katılacak olan Taeja, Hero ve Stefano yer almayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Flash vs Jaedong? FLASH VS JAEDONG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 proleague maçları sadece televizyondan yayınlanıyo galiba, free stream yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 paralı stream var mı imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=386687 Olacakmış lan işte, English stream olmayabilir, belkim olur durun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yine olmamış nerde liquidpedia linki nerde stream linkleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Micton said: Flash vs Jaedong? FLASH VS JAEDONG! Edit: Kolay mı Sleeep'in standartlarında başlık açmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yeminlen yaranılmıyo hacı silipe. Gideyim de turushaning'e bi kaç bişe koyayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 turushaning i paticikten birileri falan mı açtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 İngilizce stream olacakmış. 2012-13 sezonu SK Planet StarCraft II Proleague karşılaşmalarının tamamı en.twitch.tv/sc2proleague adresinden ingilizce olarak izlenebilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ya bi bende mi var korece stream izleme sevdası anlamadığım halde maç 10 kat daha heycanlı geçiyor korean commentatorlardan dinlediğim zaman streami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 EVIL_DeaD said: turushaning i paticikten birileri falan mı açtı :D valla bilmiyom ama yarıla yarıla gülüyorum. Gerisi beni germez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://tr.twitch.tv/sc2proleague Başladı. Ama ses yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Flash çooook sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Zenio çok doğru oynadı aslında. Flash'ın aşırı greedy oyununu gördü ve 5.yi attı. Flashın ordularını yolda çok güzel eritti. Ama Flash ayıp be kardeşim o nasıl bir makrodur oyle allasen. Ayıplan. Haritada koşturan marineleri sayamadım. Bide o eng bay muhabbetini ben taaaa fi tarihinde yapıyodum. 4 kişilik haritalara o kadar alışmışım ki "Anaaa böle bişi vardı la" dedim:) hehehE:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ashahah sea şlk bestte aslanım benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Neyse Thorzain kaşıklar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Thorzain ümidimiz var. Jaedong vs Flash görürsek evren ikiye ayrılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ya antiga'da bio oynarken 3. base'i aldığın sırada o orta noktaya neden 2 hatta 3 bunker atılmaz anlayamıyorum. Bio oynuyorsun. Karşı taraf ling-infestor yapmıyor. Klasik muta,ling,bane oynuyor. Bariz bir şekilde adam saldıracak. Çünkü end game'e hiç bir zerg mutalingbane girmek istemez. Eskiden Terran oyuncular mutalingbane'e iyi adapte olmuşlardı. Infestor'un dominantlığından unutuldu gitti. Anlayamıyorum valla anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 EGStephano @EGStephanoRC We are doing quite well! Puhahauhauhuahauhaha. Thorzain'in mağlubiyetinden hemmmen önce:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 cok ozledik boxer seni, hadi sende oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Cuce said: cok ozledik boxer seni, hadi sende oyna HOTS'la beraber dönebilir diye ümit ediyorum.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 başladı mı turnuva? yoksa bu sabah 5'te mi başlıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 oynandı bugünün maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar