Wolas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 vodafone 2k msj, 2k dk, 2gb net 60 tl avea 1k msj, 1k dk, 2gb net 44 tl turkcell 1k msj, 1dk dk, 1gb net 59 tl turkcellim avea ya geçeyim diyorum avea hattı olanlar çekim gücünden memnunmu internet hızı olsun yer altında konuşma olsun memnunmusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Vodafone'luyum hayatımdan bezdim hiçbi yerde çekmiyo, 3G performansı yerlerde. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum, pahalı olursa olsun yeter ki çeksin yani. Beyoğlu'nun ortasındayım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Turkcell den Avea`ya geçince, özellikle kapalı alanlarda çekim kaybedersin, açık alanda çok farketmez. İnternet hızı da çok fazla değişmez, yemeyin Turkcell in bizim 3g abd 4g sinden hızlı reklamlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 resmen 3g bağlanmıyor son zamanlarda bulamıyor araştırmadım da acaba ios yeni versiyonu yükledim ondamı bir sıkıntı var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ben de iPhone'la deniyorum, dediim gibi Vodafone'um da harbi iOS'ta mı o zaman acaba problem. Sanki hakikaten iOS 6'dan sonra arttı problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ios 6 ve vodafone 2 lisiyle 3g sorun yasıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Turkcellin 3Gsinden çok çook memnunum ama diğerlerini denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aveada 1k mesaj 1k aveaiçi 1 gb internet 10 lira mı ne ya, 44 lira meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 avea içi diyorsun ama altı çizili oranın kaçırmışın yukarıda yazdıklarım her yöne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Avea da her yone. 500dk, 2000sms, 2gb 3G, sinirsiz EDGE kullaniyorum 30TL'ye. Her yone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 tcell harici 3g ler kanser.avea leş zaten de, vodafone da bolgeye gore nadiren iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar