zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 fakirim ben anca topladım para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ps3'de region free oyunlar istedigin aleti al problem olmaz.blu-ray filmlerde oluyor skinti bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 knox said: ps3'de region free oyunlar istedigin aleti al problem olmaz.blu-ray filmlerde oluyor skinti bir tek. blu-ray filmsiz olmaz ya ps3 :) ama asıl sıkıntı sony garanti vermiyor ntsc-j lere bizzat arayıp sormuştum toggie said: bu ne demek abi yarım saat sonra bimeks'ten almıs olacagım. biraz nette arastırdım pal eu, ntsc us gibi bisiyler var. kutuda gorunur mu hangisi oldugu, bi de benim almam gereken hangisi? ulen son dk'da olacak is mi simdi. kutuda yazıyor ama kutuları bile değiştirmiş bazı bimeksler bahsettiğim olayda,sonyi arayıp ps3 ün altındaki kodu verdiğinde doğruluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://www.bimeks.com.tr/urun/125447/sony-ps3-500-gb-super-slim-oyun-konsolu.aspx Bunu aldim. Pal yaziyo valla ama dedigini yapip sorucam. Garanti belgesi asya elektronik 2 yil falan yaziyo sikinti olmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Yalniz hicbisi yok icinde insan demo oyun falan koyar. Ps1 aldigimda (1 nisan 1998, bu tarihi hayatim boyunca unutamam) icinden siyah bi demo cd'si cikmisti, ne eglenmistim. Abe's oddworld falan vardi icinde. PSN'den yardiricam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mandalina Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 toggie said: icinden siyah bi demo cd'si cikmisti. of ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 toggie said: http://www.bimeks.com.tr/urun/125447/sony-ps3-500-gb-super-slim-oyun-konsolu.aspx Bunu aldim. Pal yaziyo valla ama dedigini yapip sorucam. Garanti belgesi asya elektronik 2 yil falan yaziyo sikinti olmaz sanirim. abi spot almışsın sanırım sen. sony garantili ürünlerde şu şekilde garanti belgesi olur bandrollü falan içinde. bimeksten aldığımda XX elektronik şeklinde garanti belgesi vermişlerdi eheh bir sorun olduğunda bize getirin sony sizi muhattap almaz gibilerinden konuşmuşlardı bence eheheh iade canıms demiştim. sonra metrodan aldım sony garantili bazı arızalarda yeni ps3 veriyorlar en basiti hatta uzun süreli tamir durumlarında geçici ps3 vs. %99 senin aldığın spot abi maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 PS4 gelecek bu sene, almayın ps3 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 hehe hadilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ps4 harbi gelir mi acaba yaw açıklandıktan 2 sene sonra felan çıkıo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ya abi tirtirsin beni simdi ama. Cikmadi boyle bisi icinden. Spot ne oluyor? Gayet temiz gorunuyo alet ama ingiltereden falan gelmis sanirim prizi londrada kullandiklarimin aynisi. Kendileri bi aparat atmislar icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 toggie said: Ya abi tirtirsin beni simdi ama. Cikmadi boyle bisi icinden. Spot ne oluyor? Gayet temiz gorunuyo alet ama ingiltereden falan gelmis sanirim prizi londrada kullandiklarimin aynisi. Kendileri bi aparat atmislar icine. eheh bimeks işte abi bu aynı olay gelmişti başıma. ben olsam iade eder gider sony garantili cihaz alırım. garantiyi sanayideki ustanın verdiği 0 araba almak gibi birşey yaptığın. hatta sonyi arayıp bimeks böyle böyle ürün satıyor dersen senden şikayetinle ilgili mail atmanı isticekler,büyük ihtimalle bimeks ile ilgili işlem yaparlar sonra. çünkü bimeksin yaptığı yasal değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Abi hediye cekiyle aldim ama. Teknosa'da da geciyo ama asiri pahali orasi da ve bu model yok. Oyunlusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ps4 bu sene sonuna dogru gelebilir,sony tarafina bakiyorum,oyunlari hep q1 ve q2 arasina sikistirmislar bir nedeni olmali yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Olay o zaten hocam,daha ucuz satıyor bimeks , spot ve sony garantisiz ürün satıyor işte. Ben hevesini kırmak istemiyorum da yarın birgün bir sıkıntı çıkarsa kafan rahat olsun diye. bende 2 tane ps3 var biri 80gb olan diğeri 120lik slimlerden, 80gb nin yarısı bile dolu değil eheh. ben oyunları psn den alırım kutu takıntım yok dersen değişir tabi. dediğim gibi hocam karar senin,ben sadece bilgilendiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 knox said: ps4 bu sene sonuna dogru gelebilir,sony tarafina bakiyorum,oyunlari hep q1 ve q2 arasina sikistirmislar bir nedeni olmali yani. gelmez abi ps3 daha yeni çıktı sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar