zerobey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 herif iyice seviyesizleştiğinde hanımkızımız elinin tersiyle akşedip, narayı basacaktı halbuki; taş kesil ulaan... kadir baba böyle yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yasak olmasına rağmen sigara içeni kibarlıkla hatta yalvarırcasına mahçup halde uyarmak aranmak oluyor yani. hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 zabıtamı abi kız.onane. nefret ediyorum ya sigara bıkbık konuşlanlardan enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bunlar muhtemelen alkol-sigaraya zam gelince de seviniyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sanki zam sizin cebinize giriyo düdükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ahmedinejad said: okan bitmiş. henüz izlemedim ama okan bitmedi siz büyüyorsunuz sdfsdfsdf adam ergen gençler için, ergen tadında bi adam. o süreci tamamlayınca izlemiyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mighty_THoR said: bck said: kız mahkemede ne kadar goturur acaba faşist kelimesinden .. narkotik sektöründe müvekkillerim var, beyin kapasitesini 0 a indiren bu zamazingo için tatminkar bir ücret ödemeye hazırlar. ????? anlamadım hiç T___T bu arada harbiden bu tarzdaki laflardan para alınabilyor mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 okan bayülgen ne yav. sene 2012. fight club varken popülerdi bu adam. komik olamayıp bari bilge görüneyim tripleri ile tutunmaya çalışan kofti anarşist, anti rol model televizyon hipsterının teki. 6 sayfa tartışmışsınız birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 diğer yorumları okumadım muhtemlen 10 ayrı kişi söylemiştir ama... o salon okan bayülgen'e ayrılmış o an, istemiyorsa orada durmak zorunda değil rahatsız oluyorsa. adam misafir olarak gelmiş, ayıptır. okan bayülgende saçmalamış ama asabiyetten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 chrome said: okan bayülgen ne yav. sene 2012. fight club varken popülerdi bu adam. komik olamayıp bari bilge görüneyim tripleri ile tutunmaya çalışan kofti anarşist, anti rol model televizyon hipsterının teki. 6 sayfa tartışmışsınız birde. Ahaha topic bitmiş işte bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kapalı alanda sigara içmeyi geçtim seyircinin karşısında sigara içmek büyük dangalaklık kız haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 misafir gittiği yerin kuralına uyar. ben misafir olarak gittiğim sigara içilmeyen evin salonunda sigara yakmıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 elesso said: diğer yorumları okumadım muhtemlen 10 ayrı kişi söylemiştir ama... o salon okan bayülgen'e ayrılmış o an, istemiyorsa orada durmak zorunda değil rahatsız oluyorsa. adam misafir olarak gelmiş, ayıptır. okan bayülgende saçmalamış ama asabiyetten... o kadar yanlış ki düzeltemeyecem. edit: ama fazla boşlukları sildim yer kaplamsın diye adsopajreaer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ben misafir olarak geldiğim yerde salona sıçıyorum. ev sahiplerini de kovuyorum salondan. en büyük zevkim vazoyu ağzına kadar doldurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 baya anlaşılmaz olmuş asdf özetle; okan bayülgen'in evine ziyarete gidip, "evin kapalı alan burada sigara içemezsin" demekle o salona gidip bu kızın yaptığını yapmak aynı saçmalıkta bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 elesso said: özetle; okan bayülgen'in evine ziyarete gidip, "evin kapalı alan burada sigara içemezsin" demekle o salona gidip bu kızın yaptığını yapmak aynı saçmalıkta bence... okan bayulgen orayı kiralamıyor, konuşmacı olarak gidiyor biliyorsun dimi? Ha şöyle bir olay var kiralasa bile yine sigara içmesi illegal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi o salon okan bayülgenin dğeil, misafir orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 O salonda sigara mı içilir ya yuh Bu adam 50 yaşında ergen zaten işte ne beklersin, sinemacıyım aktörüm der durur 3 tane kalburüstü filmi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi koskoca salonda o sigara dumanından gercekten etkilencek tek 1 kişi oldugunu dusunuyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sigara dumanından ben de nefret ederim ama kızın yaptıgı da arkadaslarının gazıyla bak şimdi nasıl madara edicem okanı kikikiki kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 etkilenmek değil mesele. orada bir kural varsa, yasak varsa herkes için var. o salondaki ergenlerin arasında en azından 50 tane sigara içen vardır. hepsi bi köşeye geçsin içsin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 inanılmaz öküzler varmış aramızda zaten yazılanları fazla umursamıyordum da artık gerçekten sallamayacağım laf imamizer'a değil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kurallar 50lik ergenlere de geçerli babalar gibi söndürecek kız çok ezik kalmış. ona rağmen de orada çok uzun süre kalmış. sorun orada sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Okan bayülgen kendi kendini madara etmeyi becermiş zaten. Kızın yaptığı saçma. Fakat bu zaten yasak bir şey yapıp kendini savunmak için "faşistsin sen ;_;" demenin gülünç olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sigara yasağının etrafta güvenlik görevlisi olmadan veya kendini popiler sananlar için uygulanmayan bir şey olduğunu düşünmekte komik aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kız az sağlam girseymiş olay için apply cold water to burned area falan denilirmiş aslında. -faşistsin sen! +cry moar -siz hepiniz faşistsiniz +o rly? please, tell me more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar