Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uykusuz dergisi

Feamer

Öne çıkan mesajlar

bugün gazete bayisine gittim, geçen haftanın dergisini almaya zira geçen hafta perşembe günü bulamadığım için alamamıştım, adam ne dese beğenirsiniz salı akşamı biz dergileri iade ettik, yeni sayı perşembe gelecek!

yaptıkları şu mallık yüzünden iki sayı kaçırdım, üstünde perşembe çıkış tarihi olan dergi, çarşamba çıkıyor, oda yetmezmiş gibi böyle bir manzara ile karşılaşıyorum,

adamlara yukarıdan aşağıya bir mail atacağım ama adamların mail adresini bulamıyorum

hayret bir iş...
Sosyal ağlarda paylaş

la beyler,

diyorum ki, dergi üzerinde yazdığı gibi perşembe günü çıkıyor ve haftalık bir yayın,
ok
ama bir keyfiyet ile dergi bir çok zaman çarşamba günü çıkıyor
ok
ben 48 haftanın uykusuz dergisini alamadım, perşembe günü gittiğim markette yoktu, perşembe=29 kasım
ok
bu gün sorduğum bayi, bugün=5 aralık, derginin daha gelmediğini söyledi, ama ben zaten geçen haftanın kini istediğimi söyledim, onu da salı akşamı iade etiğini söyledi, salı=4 aralık ve kardeşimde aynı günün akşamı d&r larda bulamadığı söyledi

sıkıntı bu, perşembe günü çıkması gereken dergiyi çarşamba sabahı bulamıyorsun ve yeni sayıda gelmemiş oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya bitiğini ben görmedin ama ne zaman alamasam dergiyi aynı durum oluyor, yoksa çarşambadan bakmaya başlıyorum ben

hadi perşembe çıkar dediğin dergiyi çarşamba çıkartıyorsun ok de niye salıdan toplatıyor sun birader, hayır adamlara diyecem böyle bir durum var, mail adresleri falanda yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...