Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bugün gazete bayisine gittim, geçen haftanın dergisini almaya zira geçen hafta perşembe günü bulamadığım için alamamıştım, adam ne dese beğenirsiniz salı akşamı biz dergileri iade ettik, yeni sayı perşembe gelecek! yaptıkları şu mallık yüzünden iki sayı kaçırdım, üstünde perşembe çıkış tarihi olan dergi, çarşamba çıkıyor, oda yetmezmiş gibi böyle bir manzara ile karşılaşıyorum, adamlara yukarıdan aşağıya bir mail atacağım ama adamların mail adresini bulamıyorum hayret bir iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 tam sıkıntıyı anlamadım ama bildim bileli kalan dergiler iade ediliyor hep bir sonraki hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 uykusuz dergisiyle alakasini cözemedim olayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 nasil 2 sayi kacirdigini anlamaya matematigim yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sıkıntı sende adam normalini yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 eski sayıları iade etmeyip tüf tüf mü yapacaklardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://img826.imageshack.us/img826/2044/sdfrm.jpg şu ne güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 e 100 metre ötedeki diğer bayiye gideydin, çok zor bulunan bir dergi değil ki abi uykusuz her yerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Rasgele bi otogara git 3-4 hafta öncrsini bile bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 allah başka dert vermesin ya, cumartesi almak çok zor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Penguenin ipad versiyonu var güzel baya yıllık abonelikte ucuz baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bu 9gagde falan "world's first problems" gibi bişi vardı. Aynı bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 şu an var burada geçen haftanın sayısı istersen adres ver alıp kargolayayım. ya da fotoğraf çeker yüklerim dicem ama kasar mıyım ona tam bilemedim. dur bakayım çıkınca (5 dkk sonra) topic e bakayım yeniden cevap varsa alırım dergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 la beyler, diyorum ki, dergi üzerinde yazdığı gibi perşembe günü çıkıyor ve haftalık bir yayın, ok ama bir keyfiyet ile dergi bir çok zaman çarşamba günü çıkıyor ok ben 48 haftanın uykusuz dergisini alamadım, perşembe günü gittiğim markette yoktu, perşembe=29 kasım ok bu gün sorduğum bayi, bugün=5 aralık, derginin daha gelmediğini söyledi, ama ben zaten geçen haftanın kini istediğimi söyledim, onu da salı akşamı iade etiğini söyledi, salı=4 aralık ve kardeşimde aynı günün akşamı d&r larda bulamadığı söyledi sıkıntı bu, perşembe günü çıkması gereken dergiyi çarşamba sabahı bulamıyorsun ve yeni sayıda gelmemiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 cuma ctesi al broder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 söylendi mi bilmiyorum ama cuma cmt al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 20 liraya yollarım, kargosu senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Kimse söylememiş sanırım cuma cumartesi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 çoğu yerde zaten 2-3 günde bitiyor. büyük marketlerde, kitapevlerinde falan ancak uzun süre kaldığını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yok ya bitiğini ben görmedin ama ne zaman alamasam dergiyi aynı durum oluyor, yoksa çarşambadan bakmaya başlıyorum ben hadi perşembe çıkar dediğin dergiyi çarşamba çıkartıyorsun ok de niye salıdan toplatıyor sun birader, hayır adamlara diyecem böyle bir durum var, mail adresleri falanda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ben yine hesapladim yine 1 sayi kacirmissin. en iyisi gelsin Ardeth aciklasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 İnsan bir cevap verir cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dünden beri internet gidip geliyor, cevap verene kadar iş işten geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kader kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar