Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendary drop rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de SIFIR çektim.

Bu arada benim laptop'ın ekran kartı da yandı. On-board intel kartla çalışıyor şu an. Garantisi de biteli daha 1 ay oldu olmadı.

Bana neden legendary düşmediği belli, bir lvl daha atlarsam kutup ayıları İstanbul'a göç etmeye başlayacak.

Edit: SONUNDA, hand crossbow da olsa bir oyunda 2 legendary birden düştü...
Mesaj tarihi:
droplar hakikaten ilginç. 2 gün önce act3 farm yaptım 5-6 saat 1 legendry düşmezken farklı act deneyim dedim act1 mp1 açtm. "5 nv" stack olmaksızın 2 leg düştü 1 i beyaz chestten biri beyaz mobdan. 3. sü elite packten düştü 5nv ile. Tek runda 20 dk içinde oldu bu. sonra 1-2 run daha attm düşmedi act4 yapayım dedim gene leg düştü.

Dün ise artık sarı itemların %90 nı toplamayı bırakıp alkaizer run yapmaya başladım amulet ring ve belli 63ler dışında birşey almayıp gerçekten çok hızlı mob keserek 2.5 saat içinde 7 leg düşürdüm. sonra 1 saat gene düşmedi.

Sonuç olarak tavsiyem 2-3 saat bir acttan leg düşmüyorsa arada 1 run act değiştirmeyi deneyin (act1-2 ise mp1) ve rare itemların çoğunu ignore edip bol ve hızlı mob kesmeye yönelik oynayın hem daha çok legendry görüyorsunuz hem güzel exp, bide 2-3 itemdan düşük mp için pick up radius alırsanız güzelde gold gelir (2-3 saatte bir 2m sadece gold drop)
Mesaj tarihi:
20 turuncu düşüyorsa belki 1 i iş yapıyor can sıkıcı nokta o bence.
Hiç legendary düşmeyince küfür etmiyorum ama ivory tower , gladiator gauntlets felan saçma sapan turuncular düşünce sağlam küfür basıyorum.
keşke az düşse ama öz düşse zaten ah rmah felan legendary çöplügü durumunda.
Mesaj tarihi:
dünden beri 4 legendary düştü. 6 saat falan play time'dan bahsediyorum, speed run vs.
ama bunların 1 i ice climbers 1i 265 dexli blektorndu. sevindirdi gene biraz
  • Yeni Oluştur...