Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendary drop rate

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Ben de SIFIR çektim.

Bu arada benim laptop'ın ekran kartı da yandı. On-board intel kartla çalışıyor şu an. Garantisi de biteli daha 1 ay oldu olmadı.

Bana neden legendary düşmediği belli, bir lvl daha atlarsam kutup ayıları İstanbul'a göç etmeye başlayacak.

Edit: SONUNDA, hand crossbow da olsa bir oyunda 2 legendary birden düştü...
Sosyal ağlarda paylaş

droplar hakikaten ilginç. 2 gün önce act3 farm yaptım 5-6 saat 1 legendry düşmezken farklı act deneyim dedim act1 mp1 açtm. "5 nv" stack olmaksızın 2 leg düştü 1 i beyaz chestten biri beyaz mobdan. 3. sü elite packten düştü 5nv ile. Tek runda 20 dk içinde oldu bu. sonra 1-2 run daha attm düşmedi act4 yapayım dedim gene leg düştü.

Dün ise artık sarı itemların %90 nı toplamayı bırakıp alkaizer run yapmaya başladım amulet ring ve belli 63ler dışında birşey almayıp gerçekten çok hızlı mob keserek 2.5 saat içinde 7 leg düşürdüm. sonra 1 saat gene düşmedi.

Sonuç olarak tavsiyem 2-3 saat bir acttan leg düşmüyorsa arada 1 run act değiştirmeyi deneyin (act1-2 ise mp1) ve rare itemların çoğunu ignore edip bol ve hızlı mob kesmeye yönelik oynayın hem daha çok legendry görüyorsunuz hem güzel exp, bide 2-3 itemdan düşük mp için pick up radius alırsanız güzelde gold gelir (2-3 saatte bir 2m sadece gold drop)
Sosyal ağlarda paylaş

20 turuncu düşüyorsa belki 1 i iş yapıyor can sıkıcı nokta o bence.
Hiç legendary düşmeyince küfür etmiyorum ama ivory tower , gladiator gauntlets felan saçma sapan turuncular düşünce sağlam küfür basıyorum.
keşke az düşse ama öz düşse zaten ah rmah felan legendary çöplügü durumunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...