orly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 biraz once mempho düştü, 97 lvlim ilk defa düştüğünü gördüm ama oda çöp çıktı 273dex noncrit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 orly said: biraz once mempho düştü, 97 lvlim ilk defa düştüğünü gördüm ama oda çöp çıktı 243*dex noncrit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 düz beyaz chestten düştü bu arada legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 iskeletten IK eldiven düştü. 11.ye düşüyor. karakter mi kırık benim sürekli bu düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 şimdi bi tane daha dustu beyaz goblinden ilvl61 ceremonial knife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 şimdi yine dustu bu sefer elitten ve set ahaha topic sansli geldi immortal chest 179str 78all res 47 vit uehushdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 1291 2h mace dustu yine sledge of athskeleng isminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 nasıl bir istek ve arzuyla oynuyosan 10 dakikada bir legendry droplamaya başladın fistan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 2 saatte 4 legendary duser dusmez yazdim topice hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bana bir bok düşmüyor bugün bi ring düştü compasslı bişi mavi yüzük daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ben de SIFIR çektim. Bu arada benim laptop'ın ekran kartı da yandı. On-board intel kartla çalışıyor şu an. Garantisi de biteli daha 1 ay oldu olmadı. Bana neden legendary düşmediği belli, bir lvl daha atlarsam kutup ayıları İstanbul'a göç etmeye başlayacak. Edit: SONUNDA, hand crossbow da olsa bir oyunda 2 legendary birden düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Legendary i geçtim mp3 de key düşüremiyorum act 2 dekinde 12 run yaptım yok düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 public act III yağdı resmen ya 4 oranj, 2 yeşil ha çok mu iyi? hepsi çöp ama düşmüş olması bile motivasyon kaynağı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 alakasız belki ama bi soru sorayım, publicte hangi mp de oynamak istediğimizi seçebiliyomuyuz, ben act 3 azmodan kill seçiyorum, her seferinde mp0 a atıyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 MP0 oluyor o oyunlar galiba sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 oktayca said: Legendary i geçtim mp3 de key düşüremiyorum act 2 dekinde 12 run yaptım yok düşmüyor. Bir cuma namazina git sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi act3 deki key bana hiç düşmedi siz deyin 50 ben diyim 60 kez kestim über nedir görmüş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 MP kaçta yapıyorsun? Bir de inferno yapıyorsun değil mi? MP0 falan yapıyorsan düşmemesi normal çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 %5 mp0 da düşme şansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 5NV de şart onu da ekleyelim yoksa mp10'da bile %0 ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 şu aralar legendary dropta bir sıkıntı mı var ? Blizz muslukarı kısmış galiba 10. run hala tek legend düşmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 droplar hakikaten ilginç. 2 gün önce act3 farm yaptım 5-6 saat 1 legendry düşmezken farklı act deneyim dedim act1 mp1 açtm. "5 nv" stack olmaksızın 2 leg düştü 1 i beyaz chestten biri beyaz mobdan. 3. sü elite packten düştü 5nv ile. Tek runda 20 dk içinde oldu bu. sonra 1-2 run daha attm düşmedi act4 yapayım dedim gene leg düştü. Dün ise artık sarı itemların %90 nı toplamayı bırakıp alkaizer run yapmaya başladım amulet ring ve belli 63ler dışında birşey almayıp gerçekten çok hızlı mob keserek 2.5 saat içinde 7 leg düşürdüm. sonra 1 saat gene düşmedi. Sonuç olarak tavsiyem 2-3 saat bir acttan leg düşmüyorsa arada 1 run act değiştirmeyi deneyin (act1-2 ise mp1) ve rare itemların çoğunu ignore edip bol ve hızlı mob kesmeye yönelik oynayın hem daha çok legendry görüyorsunuz hem güzel exp, bide 2-3 itemdan düşük mp için pick up radius alırsanız güzelde gold gelir (2-3 saatte bir 2m sadece gold drop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 20 turuncu düşüyorsa belki 1 i iş yapıyor can sıkıcı nokta o bence. Hiç legendary düşmeyince küfür etmiyorum ama ivory tower , gladiator gauntlets felan saçma sapan turuncular düşünce sağlam küfür basıyorum. keşke az düşse ama öz düşse zaten ah rmah felan legendary çöplügü durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 dünden beri 4 legendary düştü. 6 saat falan play time'dan bahsediyorum, speed run vs. ama bunların 1 i ice climbers 1i 265 dexli blektorndu. sevindirdi gene biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar