deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Yaklaşık 20 saat played'da hiç legendary düşmedi bana. Nette videolar falan buldum, adam multibox yaparak 15 saatte 33 tane legendary düşürmüş öte yandan. Bu iş nasıl oluyor? Ne yiyip içmek gerekiyor? (Video'daki adam da ben de mp2'de farm yapıyoruz, plvl'ım 27, act 3 run yapıyorum.) Normalde günde 1-2 tane falan düşüyordu ama son 3-4 gündür resmen kurudu, 4 gün önce 1 tane çöp ivory shield düştü, ondan sonra da tek drop yok. Zaten sarılardan da hiç bir şey çıkmadığından vendorladığım itemların paralarıyla geçiniyorum resmen sdfdgdhgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 full mf , mp0 act3 farmliyorum ortalama 45-50dk da bir dusuyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 deadwoll said: Yaklaşık 20 saat played'da hiç legendary düşmedi bana. Nette videolar falan buldum, adam multibox yaparak 15 saatte 33 tane legendary düşürmüş öte yandan. Bu iş nasıl oluyor? Ne yiyip içmek gerekiyor? (Video'daki adam da ben de mp2'de farm yapıyoruz, plvl'ım 27, act 3 run yapıyorum.) Normalde günde 1-2 tane falan düşüyordu ama son 3-4 gündür resmen kurudu, 4 gün önce 1 tane çöp ivory shield düştü, ondan sonra da tek drop yok. Zaten sarılardan da hiç bir şey çıkmadığından vendorladığım itemların paralarıyla geçiniyorum resmen sdfdgdhgf açıkçası aynı sıkıntı bendede var son 1 haftadır, mp2 zaten lanetli olarak belirledim hiç bir şey düşmüyor.mp1 de düşen legendaryler, 2h axe, sever, monk helm falan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 mp, kalite de mi degistiriyor yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Yok ya sadece düşen item sayısı artıyor bildiğim kadarıyla, bir de sanırım her itemın 63lvl rollemesi gibi saçma bir geyik vardı, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 1.05 geldiği gün tek bir turda 5 legendary 2 set dusurmustum. Aynı gün toplam 37 tane uniq dusurmustum. US forumlarında insanlar isyan ediyor. Bliz RNG diyor. Ben inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Sırf bugün 20 civarı act 3 dönmüşümdür, ring veya amulet bile düşmüyor rare... Son 2 tur 2 ring 2 amulet düştü (onlar da arka arkaya 3 pack'ten düştüler) Bence bir şeyler var. Hayır bakıyorum millet 1300dps 1 handler 1500dps 2 handler, sapık ringler amuletler linkliyor, bana onların yarısı kalitede item bile düşmüyor. Haftalardır farm yapıyorum en pahalı dropumu 10 gün satamadım ah'ta sonra kendim kullanmaya başladım ki 10m fiyat biçtiğim bir glove'du kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sana garezi var blizzin o yüzden kıllık yapıyor mu diyelim abi ne diyelim. düşene düşüyor işte yapacak bişey yok, rng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Para eden leg nadir adam akıllı rare amulet ring ezer her türlü set parçasıdır falan filan en iyileri 200-300m e alınacak seyler zaten sağlam bis düşsün yeter gauntlet görünce almıyırum bile ya frostburn müfür nedir ya da glaiator's çıkıyor asdf beltlerde öyle zira lamentation agelesa might çöp ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 onlar belt olarak mı görünüyor mighty belt olarak mı düştüklerinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 belt olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 legendary belt yazıyor immortal düşünce falan set item diyor witching hourun ikon falan farklı zaten 1 kere düştü oda gerçi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 keşke nokta virgül de düşse de rahat okusak mesajlarını sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 pek kullanmıyorum noktalama işareti forumlarda heleki tabletten hiç kasamam sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 postlar başyapıt bir solukta okunup anlaşılacak türde ama genel olarak öyle soluksuz okuyorum ben ne yazdıysam o yüzden pek gerek kalmıyor virgüle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Fistan said: full mf , mp0 act3 farmliyorum ortalama 45-50dk da bir dusuyor bana. aynısını yapıyorum. this. buna başladığımdan beri elim para gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Fin said: postlar başyapıt bir solukta okunup anlaşılacak türde ama genel olarak öyle soluksuz okuyorum ben ne yazdıysam o yüzden pek gerek kalmıyor virgüle falan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ilk kez tek şampiyondan 2 legendery düştü az önce.biri set biri legendery. gerçekten hoş oluyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Aluriel said: onlar belt olarak mı görünüyor mighty belt olarak mı düştüklerinde? mighty belt olarak düşmüştü bana legendary olan set olanı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 shippy said: Aluriel said: onlar belt olarak mı görünüyor mighty belt olarak mı düştüklerinde? mighty belt olarak düşmüştü bana legendary olan set olanı hatırlamıyorum Set olanda "Mighty Belt" yazıyo.Witching hour da normal "Belt" yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ben item farmı için en iyi sonucu Secret level da aldım, 1 haftada 45 M lik bir set item düştü, 7 tanede çöp legendary, bende 260 MF + 15 Paragon var, 1 ay act 3 MP2 döndüm 1 tane bile legendary dropum olmadı, bliz herkes orda takıldığından nerfledi diyeceğim neredeyse o derece kötü, Bu arada dün MP3 ile act 3 döndüm 5 valor ile, 2 tane elit pack leganderyi geçtim hiç rare atmadı, nasıl oluyor bu drop rateler nedir anlamış değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Rare atmaması imkansız. Rare'lerin drop rate'i %100. Atmasa bana atmazdı zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Fistan said: full mf , mp0 act3 farmliyorum ortalama 45-50dk da bir dusuyor bana. full mf derken 300 gear+paragon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 300 gear + paragonun bi anlamı yok ki gear + paragon 300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 mf rakamı önemli. benim mf gearla 340 mf oluodu (paragon 1 valor 5 iken) çöp möp bayagı düşüyordu legendary. şimdi farm için mf den vazgeçtim, tek tük düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar