Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendary drop rate

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 20 saat played'da hiç legendary düşmedi bana. Nette videolar falan buldum, adam multibox yaparak 15 saatte 33 tane legendary düşürmüş öte yandan.

Bu iş nasıl oluyor? Ne yiyip içmek gerekiyor?

(Video'daki adam da ben de mp2'de farm yapıyoruz, plvl'ım 27, act 3 run yapıyorum.)

Normalde günde 1-2 tane falan düşüyordu ama son 3-4 gündür resmen kurudu, 4 gün önce 1 tane çöp ivory shield düştü, ondan sonra da tek drop yok.

Zaten sarılardan da hiç bir şey çıkmadığından vendorladığım itemların paralarıyla geçiniyorum resmen sdfdgdhgf
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Yaklaşık 20 saat played'da hiç legendary düşmedi bana. Nette videolar falan buldum, adam multibox yaparak 15 saatte 33 tane legendary düşürmüş öte yandan.

Bu iş nasıl oluyor? Ne yiyip içmek gerekiyor?

(Video'daki adam da ben de mp2'de farm yapıyoruz, plvl'ım 27, act 3 run yapıyorum.)

Normalde günde 1-2 tane falan düşüyordu ama son 3-4 gündür resmen kurudu, 4 gün önce 1 tane çöp ivory shield düştü, ondan sonra da tek drop yok.

Zaten sarılardan da hiç bir şey çıkmadığından vendorladığım itemların paralarıyla geçiniyorum resmen sdfdgdhgf

açıkçası aynı sıkıntı bendede var son 1 haftadır, mp2 zaten lanetli olarak belirledim hiç bir şey düşmüyor.mp1 de düşen legendaryler, 2h axe, sever, monk helm falan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf bugün 20 civarı act 3 dönmüşümdür, ring veya amulet bile düşmüyor rare... Son 2 tur 2 ring 2 amulet düştü (onlar da arka arkaya 3 pack'ten düştüler)

Bence bir şeyler var. Hayır bakıyorum millet 1300dps 1 handler 1500dps 2 handler, sapık ringler amuletler linkliyor, bana onların yarısı kalitede item bile düşmüyor.

Haftalardır farm yapıyorum en pahalı dropumu 10 gün satamadım ah'ta sonra kendim kullanmaya başladım ki 10m fiyat biçtiğim bir glove'du kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Para eden leg nadir adam akıllı rare amulet ring ezer her türlü set parçasıdır falan filan en iyileri 200-300m e alınacak seyler zaten sağlam bis düşsün yeter gauntlet görünce almıyırum bile ya frostburn müfür nedir ya da glaiator's çıkıyor asdf beltlerde öyle zira lamentation agelesa might çöp ötesi
Sosyal ağlarda paylaş

Ben item farmı için en iyi sonucu Secret level da aldım, 1 haftada 45 M lik bir set item düştü, 7 tanede çöp legendary, bende 260 MF + 15 Paragon var, 1 ay act 3 MP2 döndüm 1 tane bile legendary dropum olmadı, bliz herkes orda takıldığından nerfledi diyeceğim neredeyse o derece kötü,

Bu arada dün MP3 ile act 3 döndüm 5 valor ile, 2 tane elit pack leganderyi geçtim hiç rare atmadı, nasıl oluyor bu drop rateler nedir anlamış değilim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...