Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Viktor said: Ugur iyi lan gene,cocugunun ismini turok koyan vardi Turok ne yav , sanki cok eskilerde oyle bir oyun vardi , dinazorlu falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 çocuğunuzun ismini uğur koyun gelin beleşe eğiticem demesi çok itici gerçekten. ama bi yandan da beleşe özel okul kalitesinde okuyacak durumu kötü insanlar olması sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Dark_Soul said: Viktor said: Ugur iyi lan gene,cocugunun ismini turok koyan vardi Turok ne yav , sanki cok eskilerde oyle bir oyun vardi , dinazorlu falan . turok ne la ork ismi tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Acclaim kapanyasiydi o turok oyunu icin, cocugunuzun ismini turok koyun 10.000 verelim seklinde idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Çocuğa pek zararı yok, sonuçta ismi aile koyuyor. Garani, imdat, Yetiş gibi isimler varken uğur gayet normal. İhtiyacı olan koyar, istemeyen koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Cuce said: unisex bişi seveymişler bari. okulun psikoloji bölümü bile müdendislik gibi olucak bole Bir amfi dolusu sivilceli kıllı Uğur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 koymazsaniz adam degilsiniz diye bitirseymis keske konusmayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 uğur güzel isim.ya bu kampanyayı fettoş yapsaydı?? yada yandaş eğitim kurumları...gök tengri adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ay çocuk doğurtasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Frostbite said: uğur güzel isim.ya bu kampanyayı fettoş yapsaydı?? yada yandaş eğitim kurumları...gök tengri adına gerek yok pilav + fem + cemaat evi olarak gidiyorlar zaten isimden bağımsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yazıldımı bilmem. okulun yarısı uğur olacak nasıl bir kafa yaşanır bilmem takma adlar üstüne kurulu bir yaşam tarzı olur herhalde düşünsene tüm arkadaşlarının ismi uğur wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 çıktığın kızın isminin uğur olması daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 pembe yanaklı, fildişi kulelerinde ipek tuvalet mendilleri ile popolarını silen beyaz türkler tarafından saçma sapan şeyler yazılmış. keşke şu sözleri bu fırsattan faydalanmak için çocuğunun ismini memnuniyetle uğur yapan bir ailenin yanında söyleseniz de sizi güzelce kulak memesi kıvamına gelinceye kadar pataklasalar. züppeler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Black-ice said: oh be lan sonunda biri beni düşündü diye sevindim ama bugün doğmak gerekiomuş. olmadı. son bir dersim kaldı kredilerini öderler diye gaza gelmiştim bir an. http://t.qkme.me/3rj1sv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 chrome said: pembe yanaklı, fildişi kulelerinde ipek tuvalet mendilleri ile popolarını silen beyaz türkler tarafından saçma sapan şeyler yazılmış. keşke şu sözleri bu fırsattan faydalanmak için çocuğunun ismini memnuniyetle uğur yapan bir ailenin yanında söyleseniz de sizi güzelce kulak memesi kıvamına gelinceye kadar pataklasalar. züppeler sizi. çocuğumu satarım diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 reklam iyi ... vaatler boş... adam burs verdiği öğrenciden 2.sene başlıyor para istemeye buna mı güvenip uğur koyan olacak çocuk ismini .. buyursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Flassh said: chrome said: pembe yanaklı, fildişi kulelerinde ipek tuvalet mendilleri ile popolarını silen beyaz türkler tarafından saçma sapan şeyler yazılmış. keşke şu sözleri bu fırsattan faydalanmak için çocuğunun ismini memnuniyetle uğur yapan bir ailenin yanında söyleseniz de sizi güzelce kulak memesi kıvamına gelinceye kadar pataklasalar. züppeler sizi. çocuğumu satarım diyorsun hayır. anlayışına osurayım senin ben. sadece akli melekelerinizin yerinde olmadığını düşünüyorum. sizin oyunuzun dağdaki çobanın oyundan daha değersiz olduğunu düşünüyorum. ülkenin gerçeklerinden uzak olduğunuzu, objektifliğinizi yitirdiğinizi düşünüyorum. ülkenin görmediğiniz yüzlerce yüzü olduğunu, daha olgunlaşmadığınızı düşünüyorum. bunları görmüş olanların ise buna rağmen böyle düşünerek düpedüz ahmak olduğunu, sağduyudan uzak kişiler olduğunu düşünüyorum. ve daha bir sürü hor gören şeyler düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yoksullukla mı sınanıyorsun kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 eğitim sistemini biraz daha düdükleyin az gelmişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bende sana osurayım arkadaş ülkenin gerçeklerinden haberdar olduğumuz için böyle saçma reklamlara karşı laf söylüyoruz zaten, milletin fakirliğinden yararlanarak böyle saçma reklamlar yapan herife sorsak aynı senin gibi konuşur zaten ben halkı tanıyorum halkın yanındayım siz beyaz türklersiniz bilmezsiniz acıtasyonu çeker parasına para katar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Sen rahat olduğun için "HERİF REKLAM YAPIYOR GÖRMÜYONUZ MU " diye bağırabiliyorsun ama herifin yaptığı reklamı hiç umursamayıp, verilen eğitime muhtaç olanlar da var.Umursamamaları bu arada bir tercih değil umursayacakları şeyler arasında alt sıralarda.Sende burdan bağır tabi vay göt sırf reklam için bla bla.Yapsın işte reklamın böylesi iyi en azından.Kapitalist düzene mi sallıyorsun bu adama mı ona da karar ver önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 chrome said: pembe yanaklı, fildişi kulelerinde ipek tuvalet mendilleri ile popolarını silen beyaz türkler tarafından saçma sapan şeyler yazılmış. keşke şu sözleri bu fırsattan faydalanmak için çocuğunun ismini memnuniyetle uğur yapan bir ailenin yanında söyleseniz de sizi güzelce kulak memesi kıvamına gelinceye kadar pataklasalar. züppeler sizi. off, gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 su fildisi kulelerde yasayan beyaz turkleri bi ben goremedim lan, kim bu pislikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 adi ugur olan herkesin ta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aquila said: adi ugur olan herkesin ta... aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar