Zep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 aynen...bu takım artık cl'de gruplardan çıkmaya alışmalı. bu sene olmaz seneye olmaz sonraki sene yarı final oynarsın belki, devamlılık önemli oyuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Bencede, hem arenada barca görmüş oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 schalke gelirse eleyebiliriz ama bir yandan da bayern barça dormund falan gelsin istiyorum.yenilsekte sağlam rakiplerle oynayalim gruptan ztn dandik takımları yenerek çıktık.çıkmadık tabide bakıldıgında kötü grup sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi bir durun daha bi yere çıktığımız yok hsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 cluj kötü takım ya biz bile 3 attık deplasmanda manu mu yenilcek ingilterede sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://umityasin.com/tr/wp-content/uploads/yazi/bugun-gunlerden-galatasaray.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ilk 11 belli olmuş. fark yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Emre, Elmander, Burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 en iyi kadroyu cikarmis iste belki emre - amrabat degisikligi olabilirmis parcalariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 emre bok gibi oyun oynuyo uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 emre ye kıl oluyorum ama amrabat kapalı defanslara karşı etkisiz kalıyor.braga da ilk maçtaki gibi kapanarak çıkar sahaya. yinede emre nin saçma sapan faullerini,top kaptırmalarını ve pas hatalarını izlemektense boş gezen amrabatı izlemeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yokmu uyduda veren başka kanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Musi sakat değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ben geçen maçı direct tv den mi ne seyretmiştim rumen kanalı. bunların kanalını bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 maç az tv de var sanırım bu arada dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dogru az tv nin resmi sitesinde program akısı kısmında görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 az tv hangisi ya.teledünya da var mı sdfs oo iyi teledünya kanal 102 imiş iyi oldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://www.aztv.az/program.php?lang=az 23:45 Futbol. Çempionlar liqası. "Braqa" - "Qalatasaray" evt varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 4 aralık hacut o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Herhangi bi uluslararası kanal yokmu ingilizce yayın yapan maçı satın alıp seyredebilecegimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 valla bulursan bana da söyle. Kaç para olursa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Cok heyecan yaptim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sostizm said: valla bulursan bana da söyle. Kaç para olursa artık. Yok ya aranıyorum 2 saattir ama hep kendi ülkelerine özel yayın yapıyorlar ve çok sasırtıcı olarak bizim ülkemizin yayıncı kurulusunun öyle bi hizmeti yok.Zorla illegal takılcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 unblock-us.com 'dan free trial la foxsoccer2go.com 'a uye olarak izleyebiliyor olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dedikleri gibi aztv de varsa niye kasıosunuz abi varsın olsun azerice olsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar