Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bimeks biterfi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Viral yapiyorsunuz diyorsunuz ama super bir sey cikarmislar yine:

http://static.bimeks.com.tr/imgk/754_pu.jpg

Sozlesmeyi okudum, bir numara yok. Sadece tum paketi, kutuyu, faturayi filan geri istiyorlar ve yeni urunun en asagi iskonto bedeli kadar olmasini istiyorlar.

Simdi bir 13" Macbook Air alirmis gibi yaptim, alet 2600TL, uzerine 330TL daha verirsem buna olanak taniyorlarmis. Sonra 1,5 yil sonra gidip 1100TL geri alarak yeni bir dizustu alabiliyorum.

Xperia U denedim, telefon 770TL, biterfi paketi icin 110TL istedi. Bir yil sonra yeni telefon almaya gidip 400TL geri alabiliyorum. Ikinci el bedeli zaten bir yil sonra 400-500TL olmaz.

Macbook Air gibi 1,5 sene sonra 1600 civari satilabilecek bir urunde anlansiz ama PC'lerde, telefonlarda filan cok verimli geldi bana. Hele SSD gibi seylerde filan mukemmel. Simdi 200TL 128GB SSD'ler, bir yil sonra 256GB'ler o kadar olur. 100TL geri alip yenisi alirsin.

Sonuc olarak, respect.

not: bunlar donanim & Yazilim sattigi icin buraya koydum, fiziksel magzalari da var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

terfi servisi stackleniyor mu acaba?

atiyorum 900 liralik bisey aldik.
ilk 6 ay icinde degistirdim, 600 lira saydilar, yeni bisey aldim ustune 600 daha verip.

sonrakinde 1200 un 3te 2 si 800 e saymayacaklarsa 6 aylik donemde epik kazik.

boyle olursa ise 1500 verdik , 800 saydilar, 1 senede 2 cihaz degistirdik gibi oluyor. Yine sacma da, ikinci el bisey satmayan , beceremeyen, veya hakkaten satilmayacak halde olan seyler icin mantikli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Stacklanmadigi yazmiyor sozlesmede, yapiliyor yani sanirim. Sacma degil ama bence. Ikinci el bedeli ile bunun ongordugu bedel ayni geliyorsa ikinci el ile ugrasmaya gerek yok. Herseyin ikinci el pazarinda hemen satilacagi da garanti degil.

1200TL 800'e sayiliyor ikinci seferde.
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci elde satmak sen ben için kolay olabilir ama türkiye geneli için o kadar da kolay değildir belki. bunun sahibinden'i var, gittigidiyoru var, alıcıya güvenmesi var, buluşması var, buluşamıyosan get'i bilmemnesi.... bi dünya iş. bence hoş bi olay, komisyonu biraz daha düşük tutsalar, ikinci elde satıp yenisini almakla denk olsa şahane.
Sosyal ağlarda paylaş

10 kere falan sattığım bişeyi kesin alıyorum diyip almayan adam çıktı karşıma. türk insanı seviyor böyle şeyi. en son 15 liranın çingeneliğini yaptı biri. ilandan 75 lira ucuza tmm satıyım dedim. buluşçağımız gün bankamatikte bir bakmış ziraat 15 tl çekmiş hesaptan ücret. başka parasıda yokmuş hsonu havale olmuyomuş ptesi ailesinden para isticekmiş öyle alıcakmış. cool story çektim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...