huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 abi siz hala 1.07 de siniz . yok goon un cool of time artar mi yok goon un spawn suresi uzar mi yok dropshipin hizi artar mi yok turret 75 minerale iner mi onlari tartisiyorsunuz aklinizda kalmis oyle eski muhabbetler burda onlari soyluyorsunuz . o dediginiz torpilleri kiyaklari sc camiasi coktan asti kisa bir sure gecis donemi oldu artik kimse denge falan konusmuyor oyunculari konusuyor . chrh tan sonra nerdeyse 2 sene gecti simdilerde testie random giriyor turnuvalara . ve bence kisa bir sure sonra random oyuncularinin sayisi artacak . bu ne demek ? bence irk fark etmez biz oyunumuza bakalim diye dusunenlerin cogalmaya basladigini . demem o ki soyle baslayin yeni yeni repler izlemeye ufaktan oyun atmaya 1-2 hafta sonra konusalim . eminimki cok daha farkli dusuneceksiniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Z v p de p yi fazla gelistirirsen zerg salça olur.. t v p de gene p yi fazla gelistirirsen cok zor duruma dusersin ama micro ve genis cesit bir ordu yapilarak t olaya denge getirir. z v t de ise gene t yi fazla rahat birakmamak gerekir diye düşünüyorum. Not: Oynayana gore herşey değişebilir. Bu dediklerimin hepsini işi iyi bilen z , p ve t çürütür. Adam lurker basmıssa sen hala ona marıne medıc gıdıyorsan gelişmiş terranin bi anlami olmaz, Adam Dark corsair le geliyorsa Ling basmican o kadar fazla Hydrayada agirlik vereceksin Bla.. Bla . bla.. Terran en aşmış ırk değildir.. Ama 1 Dropship 2 Tank la 3-4 ten bile fazla Dragoon alan adamlar gördüm replaylerde... Olay %90 microda bitiyor. Ranged ve meelee unite kombinasyonunu en verimli şekilde kullanan her irkla çok iyi oynayabilir. korede bu oyun bilgiginiz gibi milli oyun sayılıyor. Adam kasaba et almaya gittiginde adamlar bizim oglan dun seni yenmiş filan diye konusuyorlar... Amd , intel adamlara sponsor oluyor. Bırcok insan onlari izlemek icin maç bileti alir gibi bilet alip siraya girip dev ekranda sc mac izliyor. ırklar dengesiz olsa Herkes güçlüyü seçerdi.. Slayers boxers Mesela... Adam t oynayıp oyunun daha basında 1 dropshıp 1 tank basıp adamın unıtelerının ve ekonomısının ıcıne edıyor. Garımto p le hızlı dragoon basıp gene adamın ıscılerıne saldırıyor. Xds grr da zerg secip hizli ling basip aynen adama early rush a cıkıyor ( spawnıng pool parası patchlerle artırılsa bıle basarılı oluyor). Buda demek oluyorkı guclu ırk degıl dengelı ırklar var. Ekonomısı bıten bıtıyor bellı bır oyun kabılıyetıne erısılen 2 kısının oyununda. Bu zvp,pvp,tvp,tvt,tvz,zvz,zvt olsun farketmez kesınlıkle. Oyunun basındakı ufak ırk avantajlerı 2 upg. le ustunluge ve karsı tarafın 1-2 upg. le de tam tersıne cok rahat donebılıyor. ornek olarak Zvp dekı p nın zealotlarının +1 vurus upg lerı gıbı...[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 iyi söyledin rottweiler, hoş geldin bu arada.. dediğin gibi olay oyuncuda bitiyor. aynen 1 dropship 2 tankla 4-5 goon alınabileceği gibi, 2 high templarla 4-5 tank patlatanı gördüm. evet dediğin gibi olay microya bakıyor...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Ekim 2004 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Bonecrusher, 26 Ekim 2004 17:01 tarihinde demiş ki: dediğin gibi olay oyuncuda bitiyor. hayir onu ben dedim beeeeaan aaarrghghh ahahah hayir ben dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Bonecrusher, 23 Ekim 2004 14:12 tarihinde demiş ki: Sonuçta iyi ırk diye birşey yoktur, ırkını iyi oynayabilen oyuncu vardır. ilk ben demişim :-P ehueheuheue [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Ekim 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Hayır Kara Murat benim !!!! Neyse her zaman T şampiyon olsaydı Boxer kupalardan evine giremezdi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: screamer, 26 Ekim 2004 21:06 tarihinde demiş ki: Hayır Kara Murat benim !!!! Neyse her zaman T şampiyon olsaydı Boxer kupalardan evine giremezdi Hoşbulduk. Bu arada Slayers Boxer'S için her turnuvada neredeyse 1. oldugu ıcın, 1 sene sampıyon olan bırdahakı sene katılamaz. 1 sene ara vermek zorundadır. Kuralını konuldugunu bılıyormuydunuz? Slayer's in bir maçı var Garimtoyla T v Z. Harıtada mıneraller bıtıyor. Bırınde 1 tane Battlecruiser oburusundede 2 Zealot 1 Dragoon kalıyor. Garımto oyundan cıkıyor. Suna cıddı cıddı ınanıyorumkı Terran ırkını ıyı oynayan dıgerlerıne gore cok avantajlı oluyor. Her açıdan. T her zaman sampıyon olmuyor. olamazda. ama Slayers Boxer'S ne yazıkkı T'ı cogu zaman sampıyon yapıyor :D[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Boxer artık eskisi gibi değil ve garimto öcünü alıyor sen merak etme ayrıca nada(t) son bilmem kaç maçtır boxer a gömdü yalnız kaderin cilvesi yellow(z) da ona gömmüş sanırım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ahahh hala kac sene oncesinin muhabetleri . abi biraz takip edin ondan sonra terran avantajli terran guclu bir seyler soyluyorsunuz . boxer mi kaldi nada mi yellow mu? her irkin avantaji var dezavantaji var siz terranin sahip oldugu avantajlari onemli goruyorsaniz terran oynarsiniz bir digeri zerg un avantajlarini onemli gorur zerg oynar . hic biri guclu ya da zayif degil . garimtoda birakali 2 sene oldu nerdeyse . [Bu mesaj huun tarafından 27 Ekim 2004 08:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bence iyi bilen birinin elinde her ırk aynı güçte..[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 "Slayer's in bir maçı var Garimtoyla T v Z. Harıtada mıneraller bıtıyor. Bırınde 1 tane Battlecruiser oburusundede 2 Zealot 1 Dragoon kalıyor" T v Z de goon ve zealot un işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 p dir heralde ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Garimto P oynar bu arada Boxer halen eşşek yüküyle para kazanıyor ve halen deli danalar gibi oynuyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 oyunu super ama istikrarı yok inisli cikisli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Demek ki sosyallaşmaya başlamış eskisi gibi günde 16 saat sc oynamıyor sanırım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 oyle tabii bir noktadan sonra sıkılmamak elde degil . prolgu birakan butun ust duzey oyuncularin soyledikleri ayni . hergun ayni seyler bıktırıyor adamlari . bugunden sonra ne olacaksa olsun triplerindeler eheheh. 2001 senesinde grrr (2000 de olabilir emin olamadim simdi) dan 1 ligi aldigi sene 2 ay boyunca gunde 18 saat oyun oynamis adam . sc de iyi bir yerlere gelebilmenin gercekten ne kadar zor oldugunu gosteriyor bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: LethE, 27 Ekim 2004 13:24 tarihinde demiş ki: "Slayer's in bir maçı var Garimtoyla T v Z. Harıtada mıneraller bıtıyor. Bırınde 1 tane Battlecruiser oburusundede 2 Zealot 1 Dragoon kalıyor" T v Z de goon ve zealot un işi ne? pardon karistirdim yazarken[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bu arada o mineralin bittiği slayer vs grr maçını upload edebilecek veya bi search word, dosya adı söyleyebilecekvar mı ? netten bulamadım da.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 orda yannis yazdim ya o kadar cok p vz p v tfalan yazdımkı oncekı mesajlarda kafa çorbaydı[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: arcane, 30 Ekim 2004 18:29 tarihinde demiş ki: slayer vs grr maçını slayer mi slayer's boxer(boxer) mi ? slayer norvecli cok iyi bir oyuncudur ama o da birakti . boxer da muhtemelen kast edildigi uzere koreli olan . tabii grr hayrani da olabilirsin repi onun icinde istemis olabilirsin . arsiv bugunlerde biraz karisik ilk bulabildiklerimi simdilik buradan cekebilirsin . http://www.scuniverse.com/item.php?id=405 *** : bir grr hayrani olarak cok sinsi isler yapiyorum ^^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 indirdim izledim valla manyak replaylar ya[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bence bu replayler oyunların bütün güzelliğini çalıyor. millet kendi taktiğiyle değil başkalarından ezberledikleriyle oynuyor resmen. eskiden en azından okuduklarından anlatıldıklarından birşeyler değiştirmek zorunda kalıyorlardı karbon kağıdı olmuyordu. bu dediğim tabi orta seviye oyuncular için yoksa gosular zaten kendi taktikleriyle oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 grr Kore den döndü mü yoksa Elky gibi oraya hepten mi yerleşti[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 cemad +1 bir yönden de -1 Devlerden biri olmak için onların üzerine çıkmalısın Ama kendi kafanı çalıştırabileceğin ve yeni taktikler yaratabileceğin ortam kalmıyor .. Neredeyse her oyun birbirinin aynı geçiyor artık.. Ama şu var , bu aralar kimse pool rush tutamıyo hehe , hadi bakalım ..[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 @dalamar: ne alaka rotweiler a mdeiştim :P. hem özür dilencek bişiymi.. beyler bikaç sorum var.. bu terran kardeşin science vesselı "bence" çok pahalı ve gereksiz bi alet. şimdi ben bunu yerine istikrarlı turret kurulumları denesem işime yararmı?.. bi valkyre 1 corsairı alamaz ama 10 valkyre 10 corsairı alır diyorlar (gruplaşınca dmgı artıyomuş) doğrumu? corsairın distruption webi melee unitleri etkiliyormu? öyleyse goon + cors deli kombo olmazmı? zerg ken ada haritasında hava üstünlüğünü scourge dan başka bişiyle sağlayamadım.. ne yapsam yer?. devourer ın attığı yeşil spore sayısı ne işe yarıyo? saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar