reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 su siralar kampanyada olan urunler varmidir? 46 inc ve uzeri LED olcak az elektrik tuketicek. nereleri iyidir? Webden almak ile dukkana gidip almak arasinda fiyat farki cok olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sammy 8 serisi düşünüyorum bu aralar. ama 40 alırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 46 inch samsung aldim, cumaya gelicek bakalim. interneti, appleri, kendinden uydu receiver da varmis, adamda bide bissuru film koycam dedi harddisk getiriver dedi. bunu diyende orjinal samsung bayisi sdfsdfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 App lerin bazilari calismiyor. Youtube app bufferlayamiyo videolari, cildirdim ya. Google maps le de anlasmalari bitmis samsung un , o da calismiyor. Skype olayi baya iyi, tv izlerken konusma geliyo aciyosun falan. Onun disinda da cok yararli allahim dediim bisi olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 8000 serisi panel olarak cok guzel yalniz, monitor niyetine kullaniyorum. Cok cok guzel geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 smart tv yok elle kontrol bunlar kadar gereksiz seyler olamaz heralde ya sirf goruntu kalitesine para verecegim 46-50-55 inch televizyon aradik yok. Parlak ekran olunca illa sacma sapan ozellikler de gelecek yaninda. Konusu acilmisken var midir boyle bir televizyon acaba? Samsung LG philips olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Esh said: Skype olayi baya iyi, tv izlerken konusma geliyo aciyosun falan. Onun disinda da cok yararli allahim dediim bisi olmadi Skype'ı nasıl cidden? Sürekli online mı kalıyor? Kamera falan yok, bağlayabiliyo musun sıradan bi webcam? Bi de hangi modeldi senin cihaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Skype arkada bagli kaliyor surekli evet. Eger istersen ayarlardan degistiriyosun. 8000 serisinde kamera var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Esh said: App lerin bazilari calismiyor. Youtube app bufferlayamiyo videolari, cildirdim ya. bunun nedeni wireless baglanmakmis sanirim. cat5 ile yuru ya kulum dedi canavar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bi de pc baglayacak olanlar pc modunda sharpness i tamamen kapatsinlar. fit screen opsiyonu 1:1 pixel mapping sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 samsung tv'lerin youtube olayı çok kolpa, live videolar dışında çok az video açıyor, ama android telefona baglanıp video açma olayı çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 donanım guruları kardeşler şunu alacagım hepsiburada bi de şu var ama.hem smart olması fiyatında fazla fark olmaması kıllandırdı. hb bayadır tv de samsung gidiyorum ama.lg kullananlar memnun mu.şöyle bi bakınca lg daha özellikli 300 lira vermeye dğer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 led televızyon alınmaz bastan yanlıs secım yapıyorsun plazma'lara bak. hatta sadece panasonıc plazma'lara bak butcenın yettıgını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 plazma alıcaksanız kışın evi ısıtmak için uğraşmazsınız, kalorifer gibi ısıtıyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yoo alakası yok 55" panasonic var gayet normal, bir led'ten daha fazla ısınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ha 5 yıl önce dediğin doğruydu ama, 5-6 yıl önce deli gidip elektrik tüketip fazla ısınıyorlardı şimdi plazmalarda bu sorunlar yok ama. çektiği güçte led'lerin çok az üstünde, zaten plazmanın harcadığı watt renklere göre değişen bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 pc baglayacaksan plazma alma, normal tv icin ise mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 pc baglamıcam plazma acaip elektrik yiyor diyorlar zaten fiyat yarı yarıya oldugundan bi bokluk oldugu bariz sdfs lg 47lm660s almaya karar verdim. almışken adam gibi bişi olsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Panasonic neoplasmalar candır. Başka marka plazma alınmaz he ona göre. Ahh ahh Pioneer'lar efsaneydi keşke tekrar başlasalar üretime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 neo plazma ile normalin farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Red said: pc baglamıcam plazma acaip elektrik yiyor diyorlar zaten fiyat yarı yarıya oldugundan bi bokluk oldugu bariz sdfs lg 47lm660s almaya karar verdim. almışken adam gibi bişi olsun sdfs fazla elektrik yemiyor hacit harcadigi elektrik miktarlari belli, az arastir 2k'lik alet aliyorsunuz, ezbere is yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 barnacle said: neo plazma ile normalin farkı nedir? neoplasma bana göre ledlerden falan daha başarılı. görüntü kalitesi efsane, siyah net siyah. renkler efsane. çoook başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p50ut50e-tx-p50ut50e-3d-full-hd-127-cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz/productdetails.aspx?I_ID=60161#allImages şu misal? normal derken normal plazma diyorum. yoksa panasonic plazmaların hepsi neoplazma olarak mı geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 neo plasma dediginiz sey bildiginiz plasma, sadece matsushita yeni nesillerine neo diyor bi kac senedir, hence the neo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi düz mantık ama neden ucuz o zaman.bi olayı olmalı sadece incelik kalınlık meselesi mi diğerlerini pahalı yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar