Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyon 46-50 inch LED

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
su siralar kampanyada olan urunler varmidir?

46 inc ve uzeri LED olcak az elektrik tuketicek.

nereleri iyidir? Webden almak ile dukkana gidip almak arasinda fiyat farki cok olur mu?
Mesaj tarihi:
46 inch samsung aldim, cumaya gelicek bakalim.

interneti, appleri, kendinden uydu receiver da varmis, adamda bide bissuru film koycam dedi harddisk getiriver dedi.

bunu diyende orjinal samsung bayisi sdfsdfs :D
Mesaj tarihi:
App lerin bazilari calismiyor. Youtube app bufferlayamiyo videolari, cildirdim ya.

Google maps le de anlasmalari bitmis samsung un , o da calismiyor.

Skype olayi baya iyi, tv izlerken konusma geliyo aciyosun falan. Onun disinda da cok yararli allahim dediim bisi olmadi
Mesaj tarihi:
smart tv yok elle kontrol bunlar kadar gereksiz seyler olamaz heralde ya sirf goruntu kalitesine para verecegim 46-50-55 inch televizyon aradik yok. Parlak ekran olunca illa sacma sapan ozellikler de gelecek yaninda.

Konusu acilmisken var midir boyle bir televizyon acaba? Samsung LG philips olabilir.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Skype olayi baya iyi, tv izlerken konusma geliyo aciyosun falan. Onun disinda da cok yararli allahim dediim bisi olmadi

Skype'ı nasıl cidden? Sürekli online mı kalıyor? Kamera falan yok, bağlayabiliyo musun sıradan bi webcam? Bi de hangi modeldi senin cihaz?
Mesaj tarihi:
Esh said:

App lerin bazilari calismiyor. Youtube app bufferlayamiyo videolari, cildirdim ya.

bunun nedeni wireless baglanmakmis sanirim. cat5 ile yuru ya kulum dedi canavar..
Mesaj tarihi:
donanım guruları kardeşler

şunu alacagım

hepsiburada

bi de şu var ama.hem smart olması fiyatında fazla fark olmaması kıllandırdı.

hb

bayadır tv de samsung gidiyorum ama.lg kullananlar memnun mu.şöyle bi bakınca lg daha özellikli 300 lira vermeye dğer gibi
Mesaj tarihi:
ha 5 yıl önce dediğin doğruydu ama, 5-6 yıl önce deli gidip elektrik tüketip fazla ısınıyorlardı

şimdi plazmalarda bu sorunlar yok ama. çektiği güçte led'lerin çok az üstünde, zaten plazmanın harcadığı watt renklere göre değişen bir şey.
Mesaj tarihi:
pc baglamıcam

plazma acaip elektrik yiyor diyorlar

zaten fiyat yarı yarıya oldugundan bi bokluk oldugu bariz sdfs

lg 47lm660s almaya karar verdim.

almışken adam gibi bişi olsun sdfs
Mesaj tarihi:
Red said:

pc baglamıcam

plazma acaip elektrik yiyor diyorlar

zaten fiyat yarı yarıya oldugundan bi bokluk oldugu bariz sdfs

lg 47lm660s almaya karar verdim.

almışken adam gibi bişi olsun sdfs

fazla elektrik yemiyor hacit
harcadigi elektrik miktarlari belli, az arastir
2k'lik alet aliyorsunuz, ezbere is yapmayin.
Mesaj tarihi:
http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p50ut50e-tx-p50ut50e-3d-full-hd-127-cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz/productdetails.aspx?I_ID=60161#allImages

şu misal?

normal derken normal plazma diyorum. yoksa panasonic plazmaların hepsi neoplazma olarak mı geçiyor?
  • Yeni Oluştur...