Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne anasını satim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zeper said:

"ne izledim len benn" dedim yani ben de...

Olmaz abi,şaka olsa gerek.

araba höşürt diye çarpıyor,adam uçuyor ve çarpan sürücü gayet normalmiş bu olay gibi,basıp gidiyor..."yaa frene basamadım elimden kaçtı falan" diye durur insan bir.

ip var bence.:P

ilk seferde şaka zannettim ikinci izleyişimde vinç falan aradı gözüm.
Mesaj tarihi:
yok lan ne vinci. maliyetten kısmak için öldürmüşler adamı. yanlız ne olursa olsun yuh. lan böyle stunt mı olur. Ortada hiç güvenlik önlemi yok. yani adam zıplayamasa, birşey olsa arabanın altında kalırdı.
Mesaj tarihi:
mani said:

yok lan ne vinci. maliyetten kısmak için öldürmüşler adamı. yanlız ne olursa olsun yuh. lan böyle stunt mı olur. Ortada hiç güvenlik önlemi yok. yani adam zıplayamasa, birşey olsa arabanın altında kalırdı.

sadafafssdfs
Mesaj tarihi:
BUZZKILL.

"ek:
düşündüğüm gibi team max ekibinin işi olduğunu doğruladım.
bu ekip bu tip aksiyon sahneleri için özel efektler ve dublörlük hizmetleri veriyorlar.

ekibin yaptığı diğer işler için https://www.facebook.com/team.max.action inceleyebilirsiniz. (2009 yılında bu sahne de var)

ek2:
görüntüler 2009 yılına ait,
sahnedeki dublörler kadir çalpan (çarpılan) ve fatih uğurlu (kullanan) ikisi de sağlıklı ve işlerine devam ediyor.

sahnede çarpılan arkadaş aynı yıl aynı dizide yakılmıştır da.
(dublörlük de zor iş hakikaten.)

fatih uğurlu 2012 de christian bale'in dublörlüğünü de yapmış."
Mesaj tarihi:
yalnız adam ölmedi diye şu videodaki mantıksızlık degişmiyor

bariz amatörce önlemsiz falan yapılmış.ki herif taklalar atıp kafayı kenara vuruyor

her türlü ölüme açık.boyun kırılır kafa yarılır vs
Mesaj tarihi:
Yok yahu gec atliyor arabanin ustune dikkat ederseniz, kesin kaval kemiklerinden bir sikinti olmustur sahne sonrasi, zamanlama hatasi var sicrayisinda.
Yani adamin dedigi cok guzeldi bi bokum yok falan yalan, ardindan da dengesiz savruluyor zaten duvara
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...