Nako Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Gerçek dublör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 zeper said: "ne izledim len benn" dedim yani ben de... Olmaz abi,şaka olsa gerek. araba höşürt diye çarpıyor,adam uçuyor ve çarpan sürücü gayet normalmiş bu olay gibi,basıp gidiyor..."yaa frene basamadım elimden kaçtı falan" diye durur insan bir. ip var bence.:P ilk seferde şaka zannettim ikinci izleyişimde vinç falan aradı gözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yok lan ne vinci. maliyetten kısmak için öldürmüşler adamı. yanlız ne olursa olsun yuh. lan böyle stunt mı olur. Ortada hiç güvenlik önlemi yok. yani adam zıplayamasa, birşey olsa arabanın altında kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 abi.. gülüyprm ağlanacak hale.. adama ne oldu acaba ama ekibin mallığı muhteşem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bizimkiler savaş filmi falan çekmesin. şehit haberi falan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 mani said: yok lan ne vinci. maliyetten kısmak için öldürmüşler adamı. yanlız ne olursa olsun yuh. lan böyle stunt mı olur. Ortada hiç güvenlik önlemi yok. yani adam zıplayamasa, birşey olsa arabanın altında kalırdı. sadafafssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zoT7nNsv9wI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 pardon yanlış olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 jackie chan gibiyken kimin kaska ihtiyacı var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 OHAAA dedim baya bune lan, herif ölse yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 çarpılan adam buymuş. http://www.facebook.com/kadir.calpan.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 tribini yiyim ya madde madde yazmış figuran değil stuntman.önce o eli indir bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Red said: önce o eli indir bi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 2. adam kesin bunu taniyo. stunt coordinator falan yaziyo tepesinde, adam common folk kiligina girmis "abey bisey olmadi mi?" diye viral kasiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 BUZZKILL. "ek: düşündüğüm gibi team max ekibinin işi olduğunu doğruladım. bu ekip bu tip aksiyon sahneleri için özel efektler ve dublörlük hizmetleri veriyorlar. ekibin yaptığı diğer işler için https://www.facebook.com/team.max.action inceleyebilirsiniz. (2009 yılında bu sahne de var) ek2: görüntüler 2009 yılına ait, sahnedeki dublörler kadir çalpan (çarpılan) ve fatih uğurlu (kullanan) ikisi de sağlıklı ve işlerine devam ediyor. sahnede çarpılan arkadaş aynı yıl aynı dizide yakılmıştır da. (dublörlük de zor iş hakikaten.) fatih uğurlu 2012 de christian bale'in dublörlüğünü de yapmış." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Abovv tam malmış bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 neresi mallık? medyanın dezenformasyonu çıktı yine olay. sonuçta bu adam bir dublör ve firmanın işlerini etkileyecek bu öldü haberleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 yalnız adam ölmedi diye şu videodaki mantıksızlık degişmiyor bariz amatörce önlemsiz falan yapılmış.ki herif taklalar atıp kafayı kenara vuruyor her türlü ölüme açık.boyun kırılır kafa yarılır vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Yok yahu gec atliyor arabanin ustune dikkat ederseniz, kesin kaval kemiklerinden bir sikinti olmustur sahne sonrasi, zamanlama hatasi var sicrayisinda. Yani adamin dedigi cok guzeldi bi bokum yok falan yalan, ardindan da dengesiz savruluyor zaten duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 amatörce olması doğru ona bişey demiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 amateur.gif bigun kolu bacagi kopar, bisi olur ondan sonra görurum "bisey yek yea"larini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Biri sorsun şu adama face'ten bu sahneyi çekerken nasıl bir güvenlik önlemi aldınız diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar