Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Saygilar. Imza sandim her postta var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sene 98 değil dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Selam, Yeğen o IR ile güzel universal remote yapılıyor :P Benim Logitech emekliliğini isteyebilir her an : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 selam, saygılar geri dönmüş. bayadır görmüyordum iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Windows 8 li tablet bekliyorum beklemesem mi LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Bekleme lan, market denen bir sey yok. Bos bos durur. Bir-iki sene sonra alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Selam, BiTcH_oFBaT said: selam, saygılar geri dönmüş. bayadır görmüyordum iyi oldu :) Patinaj'a gelsene arada :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bir an selam'ı unuttun sandıydım ya be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 GERGE said: Bekleme lan, market denen bir sey yok. Bos bos durur. Bir-iki sene sonra alirsin. Ama market gelecekmiş hem desktopa hem tablete. Çok iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ginaly said: ne zaman çerçevesiz tabletler çıkar, o zaman alırım. iyi forumlar. bu. adamlar bi tablet yapmışlar 5 santim içeriden başlıyor ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Market var, ici bos. Masaustu ve tablet ayni market yoksa zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Son soru iphone 4s var ipad almam daha mantıklı değil mi şu aşamada? Yeni ipad de gelmişken hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 iPad iyi ya, Android tabletlere gore daha guzel ama daha pahali applari var. Gerci iTunes'un acilmasi da buyuk bir faktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 TEŞEKKÜRLER GERGE. Alınmış bir sürü app var, itunes university olayı var her şeyden önce. ipad iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 benim iphone olsa android tablet alırdım veya android cep olsa ipad gibi, ikisinin farklı platform olması bence daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 paramecium said: Selam, Bluetooth konusunda hangisi doğru :P Saygılar. Blutooth var, Gps var Kaynak; elim, cok tatli alet bu fiyata, bi de kilif alacam bakiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Selam, Az evvel verdim siparişi. Bakalım ne zaman gönderecekler : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 samsung 8.9 daha iyi. hem hafif, hem boyutu uygun, heryerde kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Selam, Hâlâ gelmedi. 24 saatte kargo lafının çok yuvarlak olduğuna kanaat getirdim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 beklersin daha, bana 5. gün gelmişti 24 saat kargo ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hesabını haklayıp selam saygısız 100 tane post atcam bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Selam, Hangi arada? sdfgdfg :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Selam, Tamam o zaman! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Selam, Öğlen vakti alet geldi. Daha açıp bakamadım. Marketten d/l edip USB ile aktarma şansımız var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar