paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Selam, Motorola Xoom2 16GB 3G modeline 800TL para vermeye değer mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Hayir, acik ve net cevap. Su an tek alinir Android tabletler bence Samsung 10.1, Nexus 7 ve Acer A110. Acer'i tavsiye ederim ben, fiyat/performans olarak ustune yok: http://www.hepsiburada.com/liste/acer-a110-8gb-wifi-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd301677&categoryId=3008012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Selam, Tablette aramadıklarım: Kamera >8GB hafıza 3G Aradıklarım: üzmeyecek bir çözünürlük microSD yuvası GPS (faydalı olurdu araç kullanırken falan) (hepsiburada yok diyor ama gsmarena var demiş; ilginç) Çizilmeye dayanıklı yüzey Tabi neredeyse 1/2 fiyata olması kafa karıştırıyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 degmez. alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Nexus 7 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Acer'da hepsi var. Fiyat kafani karistirmasin, pazar degisti cok bu son senede. Apple bile 300$'lik tablet cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ben xoom kullanıyorum yapamadığım bişi yok, battlefield 3 wow fln oynuyorum o derece, ciddiyim, ama 16 gb azmış sanki 32 si yok muydu onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Selam, Abi microSD büyük avantaj; tak kart okuyucuya, cart diye yükle zerzavatı, sonra da tak tablete. Uğraşıp durma USB aktarım hızıyla. Ekranın okuma konusunda sorun çıkartacağını sanmıyorum, sonuçta iki cihaz da 7". GPS de var denilince :P Android sürümleri benim için anlam ifade etmiyor; +/- ne fark ediyor bilmiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Selam, Çok ahlaksız bir komütisiniz! Sipariş veriyorum Acer'ı... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Dur bir. Hepsiburada GPS yok diyor, Gsmarena var diyor. Biraz daha arastir bence. Simdi fark ettim ben de durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Selam, Onu ben de fark ettim ama hepsiburada yanlış yazmıştır diye düşünmüştüm. Nasıl araştırabilirim ki; mesaj mı atsam? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Silp aldi forumda, kullaniyor. Ona sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Selam, Abi o ne anlar yaaa! İşim ona kaldıysa vay halime :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Selam, Abi var gözüküyor: http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/model-datasheet/HT.HAPEE.005 Bluetooth hepsiburada var acer.com.tr yok GPS hepsiburada yok acer.com.tr var Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Hepsiburada hata yapmistir bence de ama insan bir supheye dusuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Selam, Bluetooth konusunda hangisi doğru :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Gsmarena her zaman en guvenilir kaynak bence: http://www.gsmarena.com/acer_iconia_tab_a110-5067.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Selam, http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/Nvidia-Tegra-3lu-Acer-iconia-Tab-A110-Turkiyede-satisa-sunuldu.htm said: Tayvan merkezli akıllı telefon ve tablet üreticisi Acer'ın, Android 4.1 ''Jelly Bean'' mobil işletim sistemli ilk tableti Iconia Tab A110, kısa bir süre önce yaklaşık 520 TL fiyat etiketiyle ülkemizde satışa sunuldu. Fiyat karşılaştırması yapmak gerekirse Acer, yeni tabletini 30 Ekim'den itibaren, 229.99$'dan ABD ve Kanadalı teknoloji severlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 229.99$ güncel kurlarla 413 TL'ye denk geliyor. Asus - Google işbirliğiyle geliştirilen Nexus 7 ile rekabete girmesi beklenen Iconia Tab A110'nun Kuzey Amerika fiyatı, Nexus 7'nin 8 GB'lık versiyonundan 30$ kadar daha pahalı. Buna karşılık Iconia Tab A110'nun kağıt üzerindeki avantajları, daha yüksek ön kamera çözünürlüğü (2 megapiksel), microSD kart girişi ve HDMI çıkışı şeklinde sıralanabilir. Iconia Tab A110 ile Nexus 7'nin ekran boyutları aynı (7-inç). Ancak Acer'ın yeni tabletinin ekran çözünürlüğü daha düşük (1024 x 600 piksel - WXSGA) 4+1 çekirdekli Nvidia Tegra 3 platformunun, 12 çekirdekli grafik biriminin ve 1 GB RAM'in desteğini arkasına alan Iconia Tab A110, Bluetooth, GPS ve Wi-Fi 802.11 b/g/n üçlüsüne ev sahipliği yapıyor. 390 gram ağırlığa sahip tabletin dahili depolama alanı ise 8 GB. Aksi bir şey çıkarsa iade ederim artık. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 acer çok iyi tablet yapmış ama ucuza kaçıp tn panel koyması tamamen bitirmiş tableti, yani son 2 senedir okadar panel çıktı yeni teknoloji. ayıp ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 gps de var bluetooth da, gps'i özellikle dehşet, evdeki odalara kadar algılıyo kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Katzee said: ben xoom kullanıyorum yapamadığım bişi yok, battlefield 3 wow fln oynuyorum o derece, ciddiyim, ama 16 gb azmış sanki 32 si yok muydu onun? Bf3 ciktimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://www.battlefield.com/battlefield3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ne zaman çerçevesiz tabletler çıkar, o zaman alırım. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Android surumunu sandim biran, xoom basligini gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Selam, Şuna bir de IR ekleselerdi keşke :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar