Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

keşkeleriniz nedir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha erken iş hayatına atılırdım, doktorayla zaman kaybetmezdim, asistan olma hayaliyle de zaman kaybetmezdim, şu anda aldığımdan daha yüksek maaş alırdım senede 4-5 gün yurtdışına gidebilecek kadar birikimim olurdu

askere gitmemek bana kafadan 2 sene kaybettirdi şimdi de gidersem nasıl zorluklarla karşı karşıya olacağımı düşünüyorum. yurtdışında çalışıyor olsam bedelli yaparım derdim kafam rahat olurdu ama öyle bir durum da yok şu anda

4 sene sonra 5 aylık ücretdsiz izne çıkacak adamı öyle her projeye vermezler diye düşünüyorum, şu anda iyi kötü şirket için yeni bir şeyler yapıyorum ama öte yandan da şu askerlik durumu canımı sıkıyor
Mesaj tarihi:
moriQ said:

keşke nil karaibrahimgilin yeni klibinin sonunu görmeseydim.

keskelerden ders almayi bilmek lazim. baskalarinin keskesi bile olsa. hop burdan ders 1 i aldim. izlemiyorum.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

daha erken iş hayatına atılırdım, doktorayla zaman kaybetmezdim, asistan olma hayaliyle de zaman kaybetmezdim, şu anda aldığımdan daha yüksek maaş alırdım senede 4-5 gün yurtdışına gidebilecek kadar birikimim olurdu

askere gitmemek bana kafadan 2 sene kaybettirdi şimdi de gidersem nasıl zorluklarla karşı karşıya olacağımı düşünüyorum. yurtdışında çalışıyor olsam bedelli yaparım derdim kafam rahat olurdu ama öyle bir durum da yok şu anda

4 sene sonra 5 aylık ücretdsiz izne çıkacak adamı öyle her projeye vermezler diye düşünüyorum, şu anda iyi kötü şirket için yeni bir şeyler yapıyorum ama öte yandan da şu askerlik durumu canımı sıkıyor

dostum, sen boku yemiş görünüyorsun
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

yüksek, doktora ne üzerine?
Mesaj tarihi:
Tanıdık filan varsa kendini kıbrısta otelin tekinde çalışıyor göstertip bir şekilde yurda geri dön. 3 yıl low profile takıl legalitesi şaibeli ama başka daha iyi bir yolu yok gibi.
Mesaj tarihi:
huun said:

moriQ said:

keşke nil karaibrahimgilin yeni klibinin sonunu görmeseydim.

niye bişeler mi gözüküyor?

abi aman izleme. hayat senin için şuan çok güzel. uyarıyorum.
  • Yeni Oluştur...