monoscope Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 keşkelerle değirmen dönmez ama olsun
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 okul biter bitmez askere gitseydim
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 keşkelerimizi çalmak için mi üye oldun kardeş kitliyorum.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 BabacumMostors said: okul biter bitmez askere gitseydim dis.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 keşke dün biraz erken yatsaydım da bugün geç kalkmasaydım
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 keşke nil karaibrahimgilin yeni klibinin sonunu görmeseydim.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 dünkü o son elde keşke bkb'yi daha çabuk açsaydım.
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 goldbären said: BabacumMostors said: okul biter bitmez askere gitseydim dis. niyeki?
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 hamsilipilav said: keşke dün biraz erken yatsaydım da bugün geç kalkmasaydım herkesin keşkesi
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 moriQ said: keşke nil karaibrahimgilin yeni klibinin sonunu görmeseydim. niye bişeler mi gözüküyor?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 daha erken iş hayatına atılırdım, doktorayla zaman kaybetmezdim, asistan olma hayaliyle de zaman kaybetmezdim, şu anda aldığımdan daha yüksek maaş alırdım senede 4-5 gün yurtdışına gidebilecek kadar birikimim olurdu askere gitmemek bana kafadan 2 sene kaybettirdi şimdi de gidersem nasıl zorluklarla karşı karşıya olacağımı düşünüyorum. yurtdışında çalışıyor olsam bedelli yaparım derdim kafam rahat olurdu ama öyle bir durum da yok şu anda 4 sene sonra 5 aylık ücretdsiz izne çıkacak adamı öyle her projeye vermezler diye düşünüyorum, şu anda iyi kötü şirket için yeni bir şeyler yapıyorum ama öte yandan da şu askerlik durumu canımı sıkıyor
Marty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 moriQ said: keşke nil karaibrahimgilin yeni klibinin sonunu görmeseydim. keskelerden ders almayi bilmek lazim. baskalarinin keskesi bile olsa. hop burdan ders 1 i aldim. izlemiyorum.
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 BabacumMostors said: daha erken iş hayatına atılırdım, doktorayla zaman kaybetmezdim, asistan olma hayaliyle de zaman kaybetmezdim, şu anda aldığımdan daha yüksek maaş alırdım senede 4-5 gün yurtdışına gidebilecek kadar birikimim olurdu askere gitmemek bana kafadan 2 sene kaybettirdi şimdi de gidersem nasıl zorluklarla karşı karşıya olacağımı düşünüyorum. yurtdışında çalışıyor olsam bedelli yaparım derdim kafam rahat olurdu ama öyle bir durum da yok şu anda 4 sene sonra 5 aylık ücretdsiz izne çıkacak adamı öyle her projeye vermezler diye düşünüyorum, şu anda iyi kötü şirket için yeni bir şeyler yapıyorum ama öte yandan da şu askerlik durumu canımı sıkıyor dostum, sen boku yemiş görünüyorsun
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 BabacumMostors said: daha erken iş hayatına atılırdım, doktorayla zaman kaybetmezdim, asistan olma hayaliyle de zaman kaybetmezdim, şu anda aldığımdan daha yüksek maaş alırdım senede 4-5 gün yurtdışına gidebilecek kadar birikimim olurdu askere gitmemek bana kafadan 2 sene kaybettirdi şimdi de gidersem nasıl zorluklarla karşı karşıya olacağımı düşünüyorum. yurtdışında çalışıyor olsam bedelli yaparım derdim kafam rahat olurdu ama öyle bir durum da yok şu anda 4 sene sonra 5 aylık ücretdsiz izne çıkacak adamı öyle her projeye vermezler diye düşünüyorum, şu anda iyi kötü şirket için yeni bir şeyler yapıyorum ama öte yandan da şu askerlik durumu canımı sıkıyor yüksek, doktora ne üzerine?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 uluslararası iktisat ama doktorayı bitireceğimi düşünmüyorum şimdilik sadece askerliği uzatmak için kullanıyorum, yeterli vakti bulaiblirsem 40 ımda bitiririm belki
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Tanıdık filan varsa kendini kıbrısta otelin tekinde çalışıyor göstertip bir şekilde yurda geri dön. 3 yıl low profile takıl legalitesi şaibeli ama başka daha iyi bir yolu yok gibi.
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 huun said: moriQ said: keşke nil karaibrahimgilin yeni klibinin sonunu görmeseydim. niye bişeler mi gözüküyor? abi aman izleme. hayat senin için şuan çok güzel. uyarıyorum.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 oha konmamış http://www.youtube.com/watch?v=RFqk-79AWBU
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Keşke çok zengin birinin çocuğu olsaymışım, sıkıldım ya çalışmaktan
Öne çıkan mesajlar