BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Site yok mu ya? Şu başlığı görünce aklıma geldi: http://forum.paticik.com/read.php?5,6610159,6610159#msg-6610159 Ben uzun zamandan beri korsan izliyorum evde. Yabancı filmlere sadece sinemada para ödüyorum. Türk filmlerininse dvdlerini satın alıyorum. Buna benzer bir başka başlık daha olacaktı ama aramaya üşendim şimdi. Para ödemek için para ödemek gereken, araya vpn sokmalı yol yordam istemiyorum. Selam GERGE. =) Şöyle namusumla film stream etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Hulu/ netflix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 tivibu'da video izle bölümünde var 2tl'den başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 VPN olmadan yok. Vudu ile olabilir ama, onun indirip izleme ozelligi de vardi. Bir film kiralayacaktim bu gun, VPN olmadan denerim simdi. Uye olurken VPN gerekebilir belki ama o beles birsey ile halledilir. .... 15 dakika gecer .... Man in Black 3'u 720p kiraladim. Yeni oldugu icin 4.99$ verdim. HD olmayan versiyonu 3.99$. Eski filmler de 1$ daha ucuz oluyor. Kredi kartim Amerikan gorunumlu ama VPN kapali. Indirmeyi deneyecegim simdi. .... 5 dakika gecer .... Oldu ama HD filmi indiremiyorum. SD bir film vardi satin aldigim, o iniyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Digiturkplay'de de seç izle var, para verip izliyosun. Mubi var. Yok değil yani, bir sürü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ya mubi, online multiplex gibi bişi... bu değil, bu hiç değil, beni anlamıyosun. insanlar mutlu olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Istedigin Vudu ve Amazon Instant Video ama onlar icin VPN gerek. Vudu iste VPN olmadan calisiyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bu var bir, Vudu'nun yerli versiyonu. http://muvizi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 BramStoker said: Para ödemek için para ödemek gereken, araya vpn sokmalı yol yordam istemiyorum. Selam GERGE. =) Şöyle namusumla film stream etmek istiyorum. iTunes Store müzik ve filmlerle açıldı. Apple TV'de şart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bu muvizi yanlis hatirlamiyorsam patiden bi arkadasindi.gayette guzel,kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 tavsiyeler için teşekkürler gençler. vpn+vudu ve muvizi ile ortaya karışık bişiler yapacağım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 iTunes en ucuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 gördüm, önceki mesajlarından birinde yazmışsın ama apple inc. ürünleriyle aram yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Windows'a iTunes indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 indirmem. satın alınan ürünlerden pay alıyor apple. o yüzden. donanımsal kaygılardan ötürü değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 itunes ta herşey oluyormu, bende jay leno tonight show u bulmak istiyorum, bütün bölümlerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Sadece film ve müzik var sanırım şu an için. Onların da izin alınabilenleri vardır muhtemelen sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar